Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Orta parmakta baya ilerledim... 2 parmak da girdi.. mum denemesi yaptim . Ama dun anladim ki ben ittigimi zannediyormusum sadece 1- 2 santim giriyormus megerse.. ben de bugun emla kremimi surdum mumla bir kez daha deneyim ittirebileyim diye... evlendikten sonraki gunlerde almıştım emlayi psikolojik midir nedir sanki basa dondum agrilarim geri geldi... mum mumkun degil ilerlemiyor. Dedigim gibi 1 2 cm sadece... Ben de krem ziyan olmasin diye 2 parmak yaptim icerde parmaklarini actim makas hareketi yapmsya calistim... simdi 3 parmak nasil yapiliyor... yoksa muma mi calisayim. Benim mumun kenari yani cevresi 8 cm... cok kalinla mi baslamisim...

cnm merhaba bence moralini hiç bozma gayyet iyi gidiyorsun. arada böle duraksamalar muhakkak oluyor.
8 cm alamadıysan 7 cm e indir bakalm öle dene birde. muma prezervatf geçirip kayganlaştırırsan yada parmağına çok ama çok rahat edersin cnmmm. bilgin olsun

Evde bir mum vardi uzun mumlardan... hani samdanlarin ustune koyulanlardan... 2 parmak hallettim, tamam ama biraz gerginlik var ... emla eskiye dondurdu beni saatlerdir bacaklarimin titremesi gecmedi.. iliskiye girebileyim diye ilk gunler kullanmistim... acaba ince dogum gunu mumu mu alayim yani 2 parmak yapabildim ya dogum gunu mumu ince kalir...... yardiiimmmmm...... bi de parmakla ici hissediyorsun mumla hic bi sey hissedemefim dogru mu ittiriyorum anlayamadim... o yuzden de ittiremedim....

arkadaşlar ben uzun zamandan beri siteye giremiyorum biraz sorunlardan dolayı egzersizide pek yamadım ama en son 9 cme kadar alabiliydum dün deneme yapalım dedik olmadı pozisyonu ayarlıyamadım eşimde çok üzgün dün çok ağladım yine olmadı diye bana bi akıl verin lütfen çok ihtiyacım var ((

bak cnm şu beyaz bakkal mumlarından al. emlayıda şahsi fikrim kimseye tavsiye etmiyorum. ben hiç kullanmadım gerekte yok bence onu unut bence.
beyaz mumun etrafını bıçakla yont.incelt yani.etrafını peçete ve streçle sar yumuşak olsun.etrafı toplmada 7 cm olsun iple ölçebilirsn.
sonra aparatına prezervatig geçir güzelce kayganlaştır. bak resimdeki gibi pop yönüne doğru it cnm az daha sabır olacak Eki Görüntüle 864725

arkadaşlar desteginize ihtiyacım var evliliğim bitme noktasın gelecek az daha yapamazsak(

canımm sonuna kdr gelmişsn çok son vuruşu yapacaksın sakin ol bozma moralini sakın 9 cm ne demek biliomusun ilk zamanlarını düşünsene?
istersen birde 10 cm lik bi egzersiz dene bir süre öle geç denemeye cnm. ama eş denemesini hangi pozisyonda yaptın. ordada ufak bi detay vardır belki seni engelleyen bahsetsene biraz

evet ben bakamıyordum bişe vajinaya ama parmak egzersizleri ve aparat egzersizleri başarılıydı benim ama hala vajiya p..girecegini beynim kabul etmemiş sanırım ama artık olması gerekiyor sorun yaşamaya başladık bile ben bugun bu işi çözmek istiyorum üste denedik başı girmiyor başı girse belki ittirebilcem ama olmadı ayarlıyamadımbende yatagın köşesine oturdum aynayla baktım vajinin iyice açıldıgını gördüm biraz umutlandım ama bu sefer eşimde problem oldu deniyemesik bile ne yapsak daha faydalı olur?

Banada yardım edin sonunda delireceğim eşim tedaviye sıcak bakmıyor neredeyse 2 yıl olucak ama halen hiç bişe yapamıyorum zor günler geçiriyorum dayanacak gücüm kalmadı

merhaba canım hosgeldınnnnn bende 2. senemde vajınusmusu yendım demekkı send eyenebılırsın bız egzersız yaparka bu hastalığı yenıoruz cnm doktora gıtsen doktorda aynı syeı yaptırıcak zatenn.hıc egzersız denedınmı bıraz bağsederısn yardımcı olalım

Banada yardım edin sonunda delireceğim eşim tedaviye sıcak bakmıyor neredeyse 2 yıl olucak ama halen hiç bişe yapamıyorum zor günler geçiriyorum dayanacak gücüm kalmadı

canım merhaba siteyi hiç okudunmu bilmiyorum çoğumuz burda yardımlaşarak yendik bu hastalığı illa doktora gtmene gerek yok. egzersz yaparak kendinde yenebilirsin . hiç yaptınmı egzersz cnm biraz bahset sana bende dahil burdaki herkes yardımcı olur merak etme. bu derdi çeken bilir ancak

canım senın uste olcağın pozısyonu denermısın?oyle geneldebasaırlı oldu burdkaı arkadaslaırmız bol zeytınyağıyla sne uste ol ve egzersız yapar gıbı sen yonllendır delığe yerlstır ve ıuttır cnm ınan acı yok aparat gırıorsa oda gırer

Çok normal çünki hala kasıyorsun da ondan bende yendim ama kısa süreli oluyor ve vazgeçmiyorum oluyor

dün denedim ama yerini ayarlıyamadım ya pozisyon nasıl olmalı dizlerimi kırıp dikmi durmam lazım?çok uğraşamıyorum eşim çok sıkılıyor denemelerimiz pek uzun sürmüyor

Egzersiz yapamiyorum nefesim kesilecek gibi oluyor

Egzersiz yapamiyorum nefesim kesilecek gibi oluyor

cnm hepimiz öleydik.
ama egzersz yapamazsan penisi nası alacaksınki içine. ilk önc egzrsz olayını kafana bi oturt. hergün alışana kdr vajinanı incele dokun sana ait bi organ olduğunu kabul edecek beynin. incecik aparatlarla yada serçe parmağınla başlayacaksın. beynin oraya birşeyin girebileceğini kabul edecek ve rahatlamaya başlayacaksın ama yeterki bunu gerçekten iste

[berenay bak sana ne dicem ben bi kere orta parmak yaptım..sonra adet oldum biraktım..bugun adetim bitti oturdum ilk orta parmağı yaptım 10 dakka sonra orta ve işaret parmağı beraber geçirdim zorlandım ama girdiğini görünce suan 7 cm lik bi aparat yaptım onuda tamamen aldım..sna dicegim korkma birseyi yaptığını görünce devamı geliyor ve korku falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…