- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.861
merhaba canım hosgeldınnnnn bende 2. senemde vajınusmusu yendım demekkı send eyenebılırsın bız egzersız yaparka bu hastalığı yenıoruz cnm doktora gıtsen doktorda aynı syeı yaptırıcak zatenn.hıc egzersız denedınmı bıraz bağsederısn
Bu aksam gidip denemeye başlayacağım ilk once nasil baslamaliyim
merhaba canım hosgeldınnnnn bende 2. senemde vajınusmusu yendım demekkı send eyenebılırsın bız egzersız yaparka bu hastalığı yenıoruz cnm doktora gıtsen doktorda aynı syeı yaptırıcak zatenn.hıc egzersız denedınmı bıraz bağsederısn
Bu aksam gidip denemeye başlayacağım ilk once nasil baslamaliyim
canım parmağıyla başlayacaksan serçe parmağınla başlayacaksın. kendine ilk önce bi kayganlaştırıcı jel al. zeytinyağı ile yapan arkadaşlaarımızda var.
serçe parmağını yağla. al aynayı karşına ıkın. orda deliği göreceksin zaten.deliğe serçe parmanı yerleştir. dimdik değilde popo yönüne doğru eğimli yavaşcaa hiç kasmadan it cnm. eğer parmakla yapamam dersen aparat hazırlamayıda anlatırız cnm olurmu yeterki sen vazgeçme
yardım edebileceğim yada diğer arkadaşlarımın yardım edeceği kimse varsa ozelden falan yazın..sakın pes etmeyin uzulmeyin boşuna ağlayarak kavga ederek zaman harcıcagınıza o zamanı bunu yenmek için ugrasın..emin olun bitecek sadece başlayın..ilk baslarda ne esiniz size inanacak ne de siz kendinize.. once siz inanın ben bnu yapacam diyin sonra esiniz azminizi görünce zaten size inanmadığı için utancak..bi başlayın bi haftaya biter bu kabus..sadece başlayın bi kerecik deneyin..olmazsa zorlandığınız yerde arkadaşlardan yardım isteyin ve emin olun sayelerinde yapcaksınız
Cok tsk ederim kizlar iyiki yazmisim biraz icim rahatladı ne olursunuz bana dua edin
berenay istediğin zaman mesaj at ne zaman istersen ben hemen cevaplamaya çalışırım elimden geldiğince yardımcı olurum
Burdan msj yazmak neden bukadar zor cok ağır
Kizlar banada yardim edin hiç ilerliyemiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayi yicem hergün aglamaktan biktim hayattan bile zevk alamaz oldum..
Bende yardım istiyorum
TSK ederim evet konusalim yapıcam bu egzersizi
9 cmde takıldım kaldım. 2 parmak 2 boğum da yapabiliyorum. Ama eş denemesi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?