Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkür ederim boncukkkk. ben iki günde bunları yapabildiysem bir şey yokmuş p...s ile de yapabilirim diye düşünüp bugün denemiştim. ama olmadı. çok çok az bir kısmı girdi. bir de banyoda deneyeceğim. sıcak suda kasılma olmaz diye okumuştum yine burada. bu bir iki günde oldu oldu yoksa bir ay beklemek zorundayım. eşim yurt dışı seyahatine gidecek çünkü. gelişmelerden sizi haberdar ederim. ben hepimizden çok umutluyum.

çok teşekkür ederim boncukkkk. ben iki günde bunları yapabildiysem bir şey yokmuş p...s ile de yapabilirim diye düşünüp bugün denemiştim. ama olmadı. çok çok az bir kısmı girdi. bir de banyoda deneyeceğim. sıcak suda kasılma olmaz diye okumuştum yine burada. bu bir iki günde oldu oldu yoksa bir ay beklemek zorundayım. eşim yurt dışı seyahatine gidecek çünkü. gelişmelerden sizi haberdar ederim. ben hepimizden çok umutluyum.

Simaycim oncelikle grip icin gecmis olsun...tekrar buralarda olduguna gore artik adim adim basariya ilerliyceksin demektir...belki de birlesmeniz suzin icin evlilik yildonumu hediyesi olur kimbilir
Kalin aparat derken kac cmi kast ediyosun bilemiyorum tatlim ama 10cmden sonra p. s denemeleri daha kolay oluyor...ama es denemesi yapicak kafar rahat hissediyosan kendini esli denemelerde de bulunabilirsinuz...ilk denemede senin ustte oldugun p.z.ynu deneyebilirsiniz o sekilde kontrol sende oldugu icin daha rahaf olabilirsin..ben ustte basarmistim sirtim esime donukken ve bol jelle...ama oncesinde 10cmle alistirma yapmistim...

Rica ederim tatlim...sicak suda kaslar daha gevsek oluyo eger deneme yapicaksan jel veya bebeyagi ne kullaniyosan bolca kendine ve p...se surmeyi ihmal etme...bide nefesini al nefesini verdigin sirada p..si ilerletin...umarim esin gitmeden basarirsin ama dedigim gibi olmazsa da uzulmek yok sen zaten cok guzel ilerlemissin sonuca da eninde sonunda varicaksin

Arkadaşlar sürekli aynı soruyu soruyorum ama kafamda deli sorular bitmiyor.ben 10 cm aparata kadar kolay bir şekilde alabiliyordum,kayıp gidiyordu ve çook umutluydum.ama 10 cm beni çıldırttı 2 gündür ancak 4 5 cm girebildi (uzunluk olarak çap olarak 10 cm ).psikolojik olarakda; eskiden yapabilirim diyordum ama şimdi zor olacak gibi geliyor.egzersiz yaparken önceden kendimi kasmıyordum şimdi kasıyomuyumds olmuyo acaba.sona yaklaştım umudum azalıyor,ne oluyo banaaa

teşekkür ederimm çok saoll 10cm apartlarla yapıyorum daha eşimde artık deneyelim diyor biliyorum çok sıkıldı artık.. bazende bende bunalıyorum kurtulsam diye ama işte insan bazı şeylere söz geçiremiyorum. siz egzersize başladıktan kaç ay sonra başardınız bilmiyorum ben hep bir engel oluyorrr sanki çok uzattım baz3enn bile bile egzersiz yapmayı erteliyorum şuan psikolojim çok kötü neyse artık hayırlısı

Bylg 10cmi yapmak vajili bi insan icin hicte kolay bisey degil esasinda...ama bak sen4-5cm yapabiliyomussun bu super bisey...ben 10cmle egzersiz yaparken oncesinde 7cmlik mumla egzersiz yapip vajiyi iyice rahatlatiyodum sonrasinda da pesinden 10cmi deniyodum canim...demekki 10cmde yeterince rahat olamiyosun kendini kasiyosun ki 4cmden sonra tikanip kaliyosun...ama sunu soyleyebilirim ki o takildigin noktada mumu cekmeden nefes alip vermeye basla..nefesini al ve verirken yavasca mumu kaydirmaya olmuyosa dondurerek ilerletmeye calis...takilinca panikleme bekle nefes al verirken it...buraya kadar ilerlemissin bunu da basarirsin cok fazla takmamaya calis ki bu kadar cozume yaklasmisken beynin yeniden oyunlar oynamaya baslamasin sana))

Biz bu sorunu yasarken eslerimizde bilmedikleri biseyle bas etmeye calisiyolar onlara da hak vermek gerek canim...yine sagolsunlar ki cok anlayislilar 10cmlik aparatla yapiyosan esli denemelerde de basariya ulasabilirsin canim es denemesinden once egzersizle vajiyi alistirip sonrasinda da bol yagla denemeye gecebilirsin...yaw ben yaptiysam sen de yaparsin...ben 1ay sonunda basarmistim tatlim ama ustune dusmeyip her gun egzersiz yapmasaydim daha da uzun surerdi...vajinismusa erteleme hastaligi denmesinin sebebi de bu...1-2gun ara verince tekrar motive olana kadar vakit geciveriyo...o yuzden sen de su 1-2gunu iyi degerlendirde guzel haberinle hepimiz sevinelim İnsallah...

kızlar an itibari ile yendmm bitti artık kurutldum bende herkese teşekkür ediyorum burada yardımcı olan gerçekten derlerdi de inanmazdım bumuydu bu kadar basitmiydi gerçekten de o kadar basitmiş merak edenler için hemen kısaca anlatayım mumla 8 cm çalışıyordum sonra kendimi hazır hissedip deneme yağmaya karar verdim güzel sıcak bi duş sonra yarım saat egzersiz çalştm sonra denemeye geçtim ilk biraz ucunu alabildim baktım olmuyor böyle emla sürdüm ve oldu biraz sızı dışında hiç birşey hissedilmiyor ki bu sızı parmak veya mumla çalıştığımz zamanda oluyordu hiç bişey yok inanın korkmayın ve çalışmalara devam bu arada zeytin yağı da kullandım onunda yararı var :

tbrlerrrr darısı bizeeeee lütfen dua edinn

bayanalar 9cm çalışmaya başladım fakat alamadımmm olmadı sanki bir duvar var bir türlü içeri gitmiyor.. sizler nasıl yapıyordunuz arkadaşlar aaparatlar kalınlaştıkça zorlanıyormuydunuz ne yapmam 5-6-7 cm çok ii yapıyorum acı hissetmiyorum ama bunda tıkandım kaldım

tekrar tbr ler bişeyy sormayı unutmuşum kaç ayda yendinizzz darısı bize

tekrar tbr ler bişeyy sormayı unutmuşum kaç ayda yendinizzz darısı bize

canım benmki karışık biraz 5 6 ay önce terapiste gtimiştim parmak egzersizi filan yaptım penis aşamasına kadar gelebilmiştim ama araya bazı şeyler girince devam edemedim ve 3 ay gibi bi ara verdim ve bu forumu buldum yaklaşık 2 hafta filan hergün çalıştım mumla hatta bazen sabah akşam yarımşar saat ve oldu yani öncedende bi terapist aşamam var benim

canım o duvar dediğin şey kasılma oluyor sana tavsiyem sıcak bi duş al sonra rahatla derin nefes al ver ve tekrardan dene bak farkı göreceksin

Simaycim sakin ol tatlim...7cmde rahatsan 9cm cm yaparsin...olmamasinin tek nedeni.beynindeki acabalar...acaba olucak mi yapabilicekmiyim kaygilarin..oraya biseyler girebildigini gordun 7cmde olmayan duvar 9cmde neden birdenbire cikiversin ki...demek ki duvar bizim beynimizde...tekrar kendini rahatlatip oncesinde 7cmlik mumla deneme yapip 9cme gecersen onu da basarirsin...hic birumuz birdenbire 9cmlik mumlarla yapmaya baslamadik ve o asamada elbet zorlandik ama vaji degil sen inat edersen eninde sonunda 9cm ide basarirsin canim..korktugun duvar varmis gibi hissettigin yerde dur derin bi nefes al nefesini verirkende mumu ilerletmeye calus...unutma hic bi acelen yok bugun olmazsa yarin 9cmide yapicaksin yeter ki kendini rahatlat ben neleri basarmadim ki bunu da basaririm de ve basla)))

Son düzenleme:
Salamarcim seni de cok tebrik ederim darisi tum bu sorunla cebellesen ve basarmaya calisanlarin basina olsun...artik sen de vaji meleklerinden oldun diger melek adaylarina yardimci olursun insallah...Rabbim esinle mutlulugunuzu daim etsin))

çok teşekkür ederim yani önce daha ince aparatlarla başlayayım öyle geceyim inş. olur gerçek şu sıralar bunun sıkıntısını çok agır yaşıyoruz eşim bir yandan benim stresim bir yandan kendim aşmak istiyorum en son düşüncem doktora gitmek çünkü yaptıklarını fırsatcılık olarak düşünüyorum yazık yaaniii neyse tekrar tşk ederim

Salamarcim seni de cok tebrik ederim darisi tum bu sorunla cebellesen ve basarmaya calisanlarin basina olsun...artik sen de vaji meleklerinden oldun diger melek adaylarina yardimci olursun insallah...Rabbim esinle mutlulugunuzu daim etsin))

sağol canım rabbim bu sorunla uğraşan herkesin sıkıntısını gidersin inşallah gerçekten çeken bilir bu durumu o yüzden terk etmiyorum bu forumu bende bi kişiye bile faydamız dokunsa ne mutlu inşallah rabbim seninde mutluluğunu daim etsin eşinle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…