- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.561
slm kızlar yeni gelin yokmu bugun
aynen öyle canım orası hep öyle zaten herşeyle dalga geçiyorlar dedik oakdar takmayın kafanıza diye açıkcası ben hiç takmadım yazmayada devam ederdim yani ilgilenmemek lazımdı yazık olan konuya oldu kapanmış çok üzüldüm keşke uzamasaydı bukadar 3 5 gün sürer o trafik sonra dururdu hayırlısı olsun canım üzme sen canını unutulur inşallah bi kaç güne ...
cecem bana kkaderimin maili varsa verir misin mağdur olduk konu kapanınca
Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...[/QUOTE
cecemm mühürlü bedeni okuayacam demiştin okudun mu ?
Arkadaşlar pes etmeyin sakın tek başınıza değilsiniz içinizi dökün elimden geldiğinde bende yardımcı olmak isterim hani bende daha yenmedim ama birbirimize moral verebiliriz maalesef herşeyi biliyorum ama henüz mutlu sona ulaşamadım beraber yeneceğiz inşallah...[/QUOTE
cecemm mühürlü bedeni okuayacam demiştin okudun mu ?
okumadım canım maalesef...(
ben burdaki yazılanları okudukça, başaranların sayısı arttıkça daha da umutlanıyorum ve kesin yeneceğim konusunda daha da ısrarcı oluyorum. ha gayret bizlere.
Ben burdakılerı okudukca dahada cesaretlendım hırs yaptım ve Allahın ıznıyle kısa sürede eş denemesıne geldim şükürler olsun.. umarım herkes ve ben mutlu sona ulaşırız kızlar.. burası baya sessızlesmıs sanırım
Ben burdakılerı okudukca dahada cesaretlendım hırs yaptım ve Allahın ıznıyle kısa sürede eş denemesıne geldim şükürler olsun.. umarım herkes ve ben mutlu sona ulaşırız kızlar.. burası baya sessızlesmıs sanırım
umutsuzluğa kapılmayın ve sakın yenmeden burdan ayrılmayın beraber yeneceğiz inşallah az kaldı Arkadaşlar...
Sagol canim benim beni çpk rahatlsttin ben parmak egzersizi yapamadim eşim internetten dilatör seti verdi ama kendi başima degilde eşimle çalisicam
2 gün önce teşhisim kondu ben de vajiliyimmm.. 7 aylık evliyim cinsel psikolojim yerlerde:)) doktor işaret parmağını bana hissettirmeden yerleştirip çıkardı ve seninki çok hafif tek seansta bile aşarsın dedi hatta kendim bile yenbilirmişim...burdakileri okuduğumda korkulcak hiçbişeyin olmadığını çok basit bi olduğunu söylüyo yenenler doktorsa tek seansa 450 tl diyo işin parasında değilim ama kendim yenebileceksem ne gerek var ki di mi:)) ama kimselere söyleyemediğim bu derdimi burdaki güzel arkadaşlık ilişkileri ve dayanışma ile yenmek istiyorum.. herşeyimi bilen aileme bile söyleyemedim ve sanırım içime attıkça daha da büyüyo sanırım eşim ve anlayışı olmasa kafayı yerdim heralde.... özgüven gidiyo eksik hissediyo insan kendini bazen..imtihan sanırım..yardımcı olurasanız çok sevinirrrr duacınız olurummmm:))teşkkürler şimdidennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?