- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.601
ne mutlu.. ben tam olmuyor cogu gırdı ama batma ve agrı hıısedıyorum. zardan oldugnu zannedıyorum. henüz tam gıtmemıs cnkükızlar çalısmalar nasıl gııdıyoo pes etmek yok cok az kaldıınn egzersız aşamaısnda olanlaarrr benım dun 3 eş denme vardı gayet basarılıydı :)
rahatlıkla ıskıye gırebılıyorum baskı hisside azaldı artık yendım atam anlamıyla dıger arkaslarlala bütün kalbım ve dualarım yapabılırsınız:))) ve yapıcaksınızdaa
yenen arkadaşlara bir sorum var bende 3 kere falan eşli deneme yaptım ve hala p. tamamen girmiş gibi hissedemiyorum ilişkide eşim girdi diyo kayganlaştırıcı kullandığımız için mi bilmiyorum böyle birşey yaşayan varmı?
herhangi bır uyusturma ılacı kullanıyorsan bu normel. Sırf baskı veya agrı varsa buda normel. Vajıden dolayı olabılır. Ama hıcbırsey hıssetmemen kayganlastırrıcan olablır cnm
evet canım vajina içine ulaşabildiğin kadar ileriye sür istersen önce p ye hiç sürmeden sadece vajinayı bolca yağlayarak dene, ama keşke eşin sürse vajinaya daha derine kadar sürer. şimdi p yedesürünce çok kayabilir, ama baktın yetmezse p ye de tekrar sür.birde maşallah bu kendi kendine egzersiz yapanlarda neye imreniyorum biliyor musun? ben kendi kendime süremem asla o yüzden eşimden yardım almıştım, sizin ne güzel muhtaj olmanıza gerek yok, itiraz etse tiksinirim dese kendiniz sürersiniz olur biter. zaten eşlerimizide anlamıyorum güvenmediysen neden evlendin, güveniyorum diyorsan neyin imasını yapıyorsun. neyse hatasını anlar merak etme.mümkünse dr a telefonla ulaş kendini hatırlat eşim bu şekilde konuştu zor durumda kaldım yardımcı olur musunuz falan de. hem seni hatırlasın hem belki sadece tel de anlatır o kadar beklemene gerek kalmaz.
kızlar çalısmalar nasıl gııdıyoo pes etmek yok cok az kaldıınn egzersız aşamaısnda olanlaarrr benım dun 3 eş denme vardı gayet basarılıydı :)
rahatlıkla ıskıye gırebılıyorum baskı hisside azaldı artık yendım atam anlamıyla dıger arkaslarlala bütün kalbım ve dualarım yapabılırsınız:))) ve yapıcaksınızdaa
yok hiç uyşturucu falan kullanmıyoruz ama baskı ağrı tarzında hiçbirşey olmuyo da kayganlaştırıcı kullanmayınca yapmaya çalıştığımızda ağrı sızı oluyo ve o zaman tam bir duvar gibi oluyo
Kızlar merhaba. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Kızlar merhaba. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
baharcım nbr nasılsın canımm...
İyiyim canım saolasın :) Sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Kimsecikler kalmadı artık eskilerden
ben soruym eş denemelerı ve egzersız yapıyorum. Muayene oldum zarın cogu duruyormus. Denelerde agrı ve batma oluyor. Tahrıs ıcn doktor bırsey sylemedı dıştan baktıgı ıcın. Sence zardan sebep olabılırmı bu batma ve agrı? Bırkerelık agrımı yoksa zar gıdınce oda gıdermı? Bu arada sen ne durumdasın cnm?
ben soruym eş denemelerı ve egzersız yapıyorum. Muayene oldum zarın cogu duruyormus. Denelerde agrı ve batma oluyor. Tahrıs ıcn doktor bırsey sylemedı dıştan baktıgı ıcın. Sence zardan sebep olabılırmı bu batma ve agrı? Bırkerelık agrımı yoksa zar gıdınce oda gıdermı? Bu arada sen ne durumdasın cnm?
bende iyiyim canım bak geri geldik işte takılırız yine malum kış geldi herkez evinde yazın millet koptu ama toplanırız yine inş. Allah kötü gün göstermesin.. bu arada bebişin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına al inşallah canım...
Amiiin canım güzel duaların için çook teşekkür ederiz
Sen de artık lütfen kendin için yen şunuBu huzursuzluğu en iyi bilenlerdenim çünkü
bende iyiyim canım bak geri geldik işte takılırız yine malum kış geldi herkez evinde yazın millet koptu ama toplanırız yine inş. Allah kötü gün göstermesin.. bu arada bebişin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün sağsağlim kucağına al inşallah canım...
canım ben biraz ilerledim ama tamamını bi yapamadım çok defa ucunu aldım hatta çok demiyim her denemede her yakınlaşmada artık ucunu alıyorum korkmuyorumda ve şunu farkettim eskiden ucu bile değse hisettiğim o şeyler azaldı yani ucunu ala ala alıştımmıdır nedir başta yine biraz endişe ediyorum ama artık ucundan fazlası kolay giriyo çok sıkıntı yaşamıyorum bunu görüncede inancım artıı cesaretim artıyor da denmeye vakit bulamıyoruz kışda geldi bu işi kışın yenicez yazın tatilden gelenden gidenden hiç olmuyo valla..
merhaba canım.. nasılsın ? diğer topik kapanmış ekşi sözlüğe malzeme olmuş , görünce şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?