- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #165.581
umutsuzluğa kapılmayın ve sakın yenmeden burdan ayrılmayın beraber yeneceğiz inşallah az kaldı Arkadaşlar...
Sagol canim benim beni çpk rahatlsttin ben parmak egzersizi yapamadim eşim internetten dilatör seti verdi ama kendi başima degilde eşimle çalisicam
2 gün önce teşhisim kondu ben de vajiliyimmm.. 7 aylık evliyim cinsel psikolojim yerlerde:)) doktor işaret parmağını bana hissettirmeden yerleştirip çıkardı ve seninki çok hafif tek seansta bile aşarsın dedi hatta kendim bile yenbilirmişim...burdakileri okuduğumda korkulcak hiçbişeyin olmadığını çok basit bi olduğunu söylüyo yenenler doktorsa tek seansa 450 tl diyo işin parasında değilim ama kendim yenebileceksem ne gerek var ki di mi:)) ama kimselere söyleyemediğim bu derdimi burdaki güzel arkadaşlık ilişkileri ve dayanışma ile yenmek istiyorum.. herşeyimi bilen aileme bile söyleyemedim ve sanırım içime attıkça daha da büyüyo sanırım eşim ve anlayışı olmasa kafayı yerdim heralde.... özgüven gidiyo eksik hissediyo insan kendini bazen..imtihan sanırım..yardımcı olurasanız çok sevinirrrr duacınız olurummmm:))teşkkürler şimdidennn...
Kızlar hamileliği tatmak ıstıyorum hayırlısıyla .. bana dua edın vajıyı yenıp bu ay hamıle olmak ıstıyorum
egzersizlere başlamıştım çevresi 2 cm falan iyi oluyodu sonra eşim parmağıyla denedi tek parmak da rahat oldu denemeye karar verdik ucu girdi ilk defa hissettim açıldığını ama biraz ilerlemeye çalıştığında çok fena acıdı ve kan geldi diğer günde regl oldum bi hafta ara verecez şu aşamada ne yapmalıyım
mesajıma kimse cevap vermedi kimse yok mu sitede?
reglken beklemede kal canm
evet canım bekleyeceğim tabi şu durumda ama bittiğinde egzersiz olarak ne yapmalıyım ona göre aparat hazırlığı yapayım
arkadaşlar ben bu gün işten geldikten sonra egzersiz yaptım ve 10 cm aparattı hemen hemen yarısını aldım biraz yanma ve acı oldu ama bırakmadın aparatı vajinamda tuuttum. daha aklımızda deneme yapma yokken eşimle deneme yaptım ben üstteyken yaptım aynen aparattı yaptığım gibi oldu eşim p...ni yavaş yavaş bastırdım biraz baskı hissettim ama eşim yarıısnı girdiğini söyledi çok az kaldı tamamlamasına dedii ama heyecanlandım bıraktım. hiç acı hissetmedim aparatla 10 cm denediğimde daha çok agrı olmuştuu analamadımm pekikimizde tekrar umutlandık inş. yenecez ama bu arada 1-2 güne regl olacağım umarım biitiğinde tekrar aynı durumda olurumm
Merhaba canım.. bende hemen hemen aynı senın gıbıyım. benımde adetım bıtmek üzere denemelere devam edıcem bakalım. kendını zorlamadan muhabbetle denemelere devam et yanlız adetten dınlenmeye gec canım. umudunu kaybetme inş. hırs yapalım ve Rabbimin izniyle deneyelim. sonrada gelsın bebişleeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?