Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı durumlardayız canım hepimizin söylediği şeyleri yazmışın bende 2 aylık evliyim 20 günlükken keşfettim burayı burda yazılanların birçoğunu yapmaya çalıştım ama olumlu sonucu göremedim bugüne kadar bugün biraz yol katettim yarısını alabildim y,ne acıdı yine yandı ama dayanmaya çalıştım.bak canım bence en önemlisi pozisyonu bulmak devamlı deneyin doğru pozisyonu bulun. bide kkaderim arkadaşımız zeytinyağını öneriyor ben doktorun verdiği kayganlaştıcı jeli kullandım bugün yararını gördüm ama zeytinyağı daha iyi sonuç verecek gibi.öncelikle beynimizde bitiyor kendini alıştırmaya çalış yapabilirim de ne yapsam olmuyor diye bişey yok oluyor yani herkesin oluyorsa bizim neden olmasın anatomik bi sorun yoksa demek ki olacak.

inş canım yaa yendim yazmak istiyorum en kısa zamanda

Kadın doğum uzmanı bana bir fitil verdi birde krem verdi bunları kullan dedi kullandım jelde kullandım ön sevişmede zaten orgazm oluyorum sonrasında daha rahat girmesi gerekirken yine olmuyor sürekli deniyorum ama denemekten ve canım acımasından dolayı bazen tuvaletimi yaprken bile canım acıyor değişik pozisyonlarda denedimbiraz önce bi psikiyatristten randevu aldım bakalım yarın bana neler diyecek söylediklerini buraya yazarım

bana da kas gevşetici jel krem verdi canım aynı şeyleri veriyolar genelde. bi de psikiyatrı dene bakalım evet söylediklerini yazarsan bizde yararlanırız canım inş yendik diye de yazacaz umutsuz olmayalım

canım egzersiz niye olsun ki o sadece burda var, işkence gibi gelmiyor ama kasıyorum diyorsun yani bu kasman gittiğinde zevk almak istediğinde alacaksın şöyle yapsan böyle yapsan diye birşey yok açıkcası nasıl bu vajinismus beyinde bitiyor bence orgazm da öyle.

egzersizi nerden çıkardım bilmiyorum :)) herhalde bunu da terapistler çözdüğüne göre yine vbenzer bir yoldur diye düşündüm sanırım :) sen yeneli ne kadar oluyo peki? tamamen rahat olman ne kadar zamanını aldı?

canım ben zevk alınsın alınmasın gusül gerektirdiğini okumuştum bide egzersizlerde yağ krem vs. kullanıyoruz bu yönden de düşününce almak gerekiyor zaten

canım çokk eşekkür ederim

2 sene 4 aylik evliyim ama henuz birakin parmak egzersizini dusundugumde bile bacaklarimi kapatiyorum napicam bilmiyorum sizin yazdiklarinizi okuyordum yaklasik bir senedir ama cesaret anlaminda kesinlikle sifirim doktora gitmeyi dusundum inanilmaz ucuk fiyatlar su beladan kurtulmak istiyorum artik... emla kremle basaranlar varmi aranizda ?

Bu illeti yendim diye havalara uçmuştum. Ama kurtulamamisim bu bela illetten. :'( herkesin birkaç saniyede yaptığı işi biz niye yapamiyoruz yaa. Eşim dakikalarca uğraşıyo garibim olmuyo olmuyoo. Eskiden bacaklarimi kapatıp eşimi yaklastirmayan ben, artık 2 parmak sokuyorum makas hareketi yapıyorum. Ilişkiden hemen önce iyice egzersiz yapıp zeytinyağı sürüyorum. Korkmuyorum bacaklarimi açıyorum ama girmiyor girmiyor girmiyor. Üste geçip denemeye çalıştım. Tam girişte inanılmaz derecede yandım. Hatta eşim buz gibi oldun dedi. Soğuk ter döktüm :'( nerde hata yapıyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum. Daha ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Allahım nolursun bir kolaylik ver. Yardım et. Gücüm kalmadı. Tükendim

canım selam yönünü bulamadıgın için yapamıyosun sanırım. çünkü bende o dereceye gelmıştım bı turlu sokamıyodum dıyodum artık olene kdr gırmez bu dıye. ıslaklık cok onemlı canım benım eger yeterınce ıslanırsan yonude bulursan zaten ck kolay emın ol.

ust pozisyondaysan eger popona yaklasıcak yere getır penısı daha sonra yavasca ucunu sok bıraz beklesın snra devam ettır sokmaya ve o duvar sandıgın sey gelın ce ıkın ama zorlar gıbı degıl sankı rahatmıssın tuvaletteyken ayıptır solemesı acık konustum ama ıkınırsan ya rahat rahat canın yanmıcagını bılerek o sekılde rahat bı sekılde ıkın stres yapma ve ztn pat dıe ıcıne kayıo hıc bısı anlamıosun.

inşallah bir daha ki sefere çok güzel haber verirsin canım, bu arada benim konumun ilk sayfasını oku deneme yapmadan önce sormak istediğin olursa mutlaka yaz,burdan göemesemde ordan mutlaka cvp larım.

Sanirim biraz aceleci davrandim cnm. Üstteyken biraz zorladim ve inanilmaz derecede yanma hissi oluştu bende. Soylediklerini dikkate alıcam canım. Çok sağol. Umarim Başarabilirimm :-(

tatlım yanlış değil söylediğin, en baş sayfada kegel egzersizlerinin orgazm dan alınacak hazzı artırdığı yazmıyor muydu.

canım benim sakin ol, arkadaşta söyleyeceklerimin çoğunu yazmış sağolsun ama üstte deniyorsun diyelim ki eşine doğru eğil tabi vajina içini iyice yağladıktan sonra ,eğik şekilde dizlerde yerde olsun hafif poponu kaldırarak pns i yerine yerleştir , önce bırakma kayıyor yağlı olduğu için elinle destek vererek ıkınarak ittir ama popo yönünde ittir, bak dik değil, ıkınırken p yi tut vajinanın etrafında gezdir o yerini bulacaktır popoya dopru eğimli bir yer var unutma dik girdirmeye çalıştığın kapalı kutu gibi yerden popoya doğru olan yer hissedersin, öne eğimli ol ve kaymayacak kadar girdiğinde, ıkınırken giriyor ya yavaşça elinle bırak poponu ileri geri hareket ettirerek yerini yavaş yavaş bulursun inan bana, bu arada bazen üstte otururken farkında olmadan çok aşağıda kalıyorsun yukarı doğru kayarak otur.derin derin nefes al paniklediğinde sonrada yavaşça ver, rahatladınya iyice gevşedin zaten gevşediğin an poponu ileri geri yap hımmm dersin ya birşeyden zevk alır gibi o sesi çıkarırken gevşerken oturmaya devam edersen hiç acımadan olur.

Son düzenleme:

arkadaşlar size tavsiyem önce
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-gunlere-merhaba-demek-icin.html#post33212924
bu konuyu inceleyin ilk sayfayı sonra sorunuz varsa sorun, ilk önce bu şekilde deneme yapın baktınız olmuyor birkaç denemeye rağmen ilerleme yok, o zaman egzersizlere geçin derim.ama ilkönce bence bir deneyin söylediğim şekilde.

normal bi psikiyatriye gidebilirsin ben devletinkine gittim ve de başardık,umutsuz olma sadece cesaret inan bende igne ucu kadar göremiyodum ama parmak egzersizleriyle anlıyosun zaten ne kadar genişleyebilcegini,emlayı egzersizde kullanmadım denemede kullandım ama kendini çok kasıyorsan deneyebilirsin egzersizden önce emlayı,uyuşturuyor en azından kendini daha rahat hissetmende yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…