- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #166.701
Evet yazilar kötu cikmis kusura bakma. Yok ilk giriste batma oluor Ben sandimki Sade Bende oluor korktum ama sizdede olmus yani normal mis.ve ileri delik yokmus gibi bi basinc oluor devam girmior gibi o normal mi peki cevap Icin allah razi olsun. Ve ne surede gecer
ege güzeli ve gayed sizi yeni farkettim hatırladınız di mi beni :) nasılsınız görüşmeyeli? gayed 2-3 ay önce yenmiştin sanırım sen di mi? egegüzeli en son bıraktığımda henüz yenmemiştin şimdi ne durumdasın? umarım iyi haberlerinizi alırım
Merhaba canım bizde eşimin üstte olduğu pozisyonu uygulamaya çalışıyoruz oluyor gibi ama sancı,yanma ve kasılmalarım geçmedi geçecek gibide değil! Birde bizimde bazen penis tam giriş sağlanmıyor kendimi kasıyorum herhalde farkında olmadan benimde eşim boşaldıktan sonra penisinde spermler oluyor bazen hemen kalkamasam bile akıyor bir kısmı bazende ayağa kalktıktan sonra akıyor spermler nedeni pek anlayamadım her seferinde değişik durumlar oluyor çocuk meselesine gelince stres yapma Allah en uygun zamanda bebeğini verecektir sabret. Bende öyle yapıyorum Doktorum zevk almanın zaman aldığını tamamen rahat olduğumda zevk alacaksın dedi bol bol birleşme tavsiye etti tek ilacı bu dedi. Allah yardımcımız olsun.
kkaderim bana da dua et senin bütün yazilarini okudum bende dilatörün beşinci sini zorda olsa aldim aliştim bugün eş dememesi var hem İkıniyom nefes verip aliyom ama hİç olmamisti bugün olur belkide bsnada dua et sence bi kad gevşetici alsam yardimci olur bana tavsiyen varmi banada
önceden zaten bende kas gevşetici denemistim ama etki göstermemisti ama o zamam hiç egzersiz yapmamistim şimdi egzersiz yaptim ya ondan sordum
kkaderim bana da dua et senin bütün yazilarini okudum bende dilatörün beşinci sini zorda olsa aldim aliştim bugün eş dememesi var hem İkıniyom nefes verip aliyom ama hİç olmamisti bugün olur belkide bsnada dua et sence bi kad gevşetici alsam yardimci olur bana tavsiyen varmi banada
yok daha egzersiz yapıyorum sennn ne aşamadasın ?
Tutkuuu senin önerin varmi benim için egzersiz son bugün eş denemrsi var ya dua et bana
Tutkuuu senin önerin varmi benim için egzersiz son bugün eş denemrsi var ya dua et bana
ben sıfır sıfır yani egzersiz yapamıyrm . çok ugrastım ama yapamıyrm ne olacak bilmiyrm
Teşekkürler kkaderim ve tutkuuu bana çok dua edin ne olur
Tamam kkaderim de diğer sayfa hangisi ben biraz nette acemiyim
arkadaşlar merhaba bi sorum olacak psikiyatriye gidip tedavi olmuş biri benimle irtibata geçebilirmi sormak istediklerim var yardımcı olursanız çok sevinirim özelden mail atarsanız mailimi veririm konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?