- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.141
Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya
Yenenler en bastan asama asama tekrardan anlatsa burda olmazmi diger topik var biliyorum ama bu seferde burayi kaciriyorum egzersiz tamam ikinma tamam ama hic giris yok benmi beceriksizim aceba ya
Canim serce parmakla basladi sonra orta parmagi denedim sonra eldivene isaret ve orta parmagimi sokup denedim onda biraz zorlandim kendime mumdan aparat yaptim onuda ilk yapisimda zorlandim sadece basi girdikten sinra nefes alip verirken itiyom kayyo gidiyo birakinca kendilignden cikiyo kastigim icinmi aceba. Esle denerkende ben ustte oluyom ustune oturmaya calisiyom ama o hic bi sekilde girmiyo kizligin oldugu yere kadar bile gelmiyo ikiniyom denymyardımcı olayım canm egzerszde nerdesn bide denerken hangi pozsyonda denyrsun
üst pozisyonda deneyen arkadaşlar bir de sırtınız eşinize dönükken deneyin pozisyonu daha rahat sanırım.
O pozisyon bana cok ters geldi öyle yönu hiç bulamamıştık
O pozisyon bana cok ters geldi öyle yönu hiç bulamamıştık
Canim serce parmakla basladi sonra orta parmagi denedim sonra eldivene isaret ve orta parmagimi sokup denedim onda biraz zorlandim kendime mumdan aparat yaptim onuda ilk yapisimda zorlandim sadece basi girdikten sinra nefes alip verirken itiyom kayyo gidiyo birakinca kendilignden cikiyo kastigim icinmi aceba. Esle denerkende ben ustte oluyom ustune oturmaya calisiyom ama o hic bi sekilde girmiyo kizligin oldugu yere kadar bile gelmiyo ikiniyom denym
bende 11 aylık evliyim. evliliğimin ilk ayı vajinismus belasıyla geçti. evliliğimin ilk günleri zehir oldu. ilk baştan eşimle yüz göz oduk. tartıştık hep. Ben yine iyiyim yıllarca yaşayanlar var. o dönemlerde bu sayfayı sık sık takip ediyordum. arkadaşların yaşadıkları yazdıkları moral veriyordu. ben de kadın doğum doktoruna gittim ilk olarak ama tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Ben mersin de oturuyorum. Vajinismus uzmanı Yaşam hoca ya gittik. sağ olsun çok yardımcı oldu. ama biraz daha çabalasam kendimde yenebilirmişim. bir kere Kegel egzersizi çok önemli. sonrasında eşinizin anlayışı. bir süre sonra mumlara geçtim. önce doğum günü mumu. onu bile becermem benim için çok büyüktü. evet orda bir delik vardı bunu anladım. sonra yavaş yavaş mumların çapını genişlettim. tabi bunları yaparken bebek yağı ile yapıyordum. sonra sadece ön sevişme. en son kadının üsttte olduğu pozisyon. yine hep yağ ile denedik. ve çok şükür yendim. korkacak bir şey yok. o kahrolası kasılmaya engel olmaya çalışın. ve vajinismusun altında yatan psikolojik etkeni düşünün. ve onu atın. o saatten sonra tek önemli şey evliliğiniz unutmayın. ha bir de size yardımcı olamayacak kimseye bu hastalığı anlatmayın ben hiç ama hiç kimseye açmadımç açsaydım hergün ne yaptın diye soracaklardı. ve ben daha çok gerilecek ve kendimi kötü hissedecektim. bunu hep tekrarlayın. KADIN OLMAK GÜZEL. KADIN OLMAK GÜVENLİ. sevgiler :)
canım diyorum ya eşimle önce kadın doğuma gittik. kızlık zarının olduğunu söyledi eşime. problem psikolojik dedi. kanama olmadı önce en kalınla bile inan. çünkü vajina aşamalı gevşediği için. öyle olduğu için de kanama olmuyor eşinle olduğunda da haliyle. ha ama en kalına geçtiğinde çok az kanama oldu ama hiç acımadıpekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez
ewet odert bendede var mumla denedigimi duyunca kizlik yirtilirsa dedi hemen onun icin aparatin boyutunu buyuyemedim belkide bundan oldugum yerde sayyompekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez
norbitnorbitimmm naptın senn
Kizlar naptiniz bakalm sorusu olan varsa yardmci olablrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?