Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için öncelikle bu durumu yaşamayan bilemez inan ki üç aylık evliyim ne balayından bi şey anladım ne evlilikten bak mesela bugün ortada hiç bir şey yokken eşim sinirlendi işe gitti bir hoşçakal demeden sebebini bazen anlayamadığım gerginlikler oluyor kısaca demek istediğim. Bu durum eşler arasındaki ilişkiyi de etkiliyor o zaman da ben kırılıyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor bazen hak veriyorum ama ne bileyim işte gerçekten Allah kimseye yaşatmasın belli süreden sonra benim bacaklarımda yanma oluyor bırakıyorum inşallah bende senin gibi yenerim bu illeti bende parmak egzersizini yapamıyorum bir kere atlatsak gerisi olur diye düşünüyorum böyle hem kendimi hem eşimi yıpratıyorum sanırım alınganlık mı ararsın durduk yere ağlamak mı inşallah sizlernde yardımıyla en kısa da sürede çözücem vu sorunu ..

üstte denedim tatlım hiç acıyı umursamıyorum artık evet hala canım yanıo geri çekmek istiyorum ama hayır diyorum bu iş tam anlamıyla olana kadar istersem acıdan öleyim kalkmıcam. eşim çok sakinleştiriyor ama hayatım lütfen kalçalarını sıkma kasma kendini diyo öyle öyle rahatlatıyor..

canım bak bende böyleydim. inan yazdıklarımda hadi yazayımda moral olsun diye yazılmış boş şeyler yok. ben yaşadıklarımı anlatsam .hep korku hep hayal kırıklığı. parmakla egzersiz yapacağım zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. kaldı ki eşle denemeyi düşün. yeri geldi eşim kızdı yeri geldi anlayışla karşıladı. bir yandan bunlarla uğraşırken bir yandan yaşadığın hayal kırıklığı herkes yaparken ben neden yapamıyorumlar havada uçuştu. ben parmağı kendime kabullendirene kadar 1 ay geçti. kadın doğum dr gittiğimde parmakla egzersiz yap dedi ben ancak 1 ay sonra cesaret edebildim o da gıdım gıdım . sonra baktım olmuyor zaman geçtikçe geçiyor ve ben daha kötü oluyorum. hadi Bismillah deyip ne olursa olsun yapıcam dedim. inan kendime evde işyerinde her müsait anımda resmen küfrettim kızdım sesli bir şekilde ki cesaretimi toplayayım diye. sonra yavaş yavaş başladım.bak eş parmağını bende yapamıyorum hala bana itici geliyor eşim yaklaşınca parmağını itiyorum. aslına bakarsan parmak zaten çok hoşuma giden bişi değil ama dr dahi gitsen o da parmakla muayene ediyor yani bu bizim kaderimiz illa ki bunu yaşayacağız. o zaman neden o gün bugün olmasın. sen kendin aş bunu bak tv karşısında dene sevdiğim bir program olsun tv de onu seyrederken kafan o an tv de oluyor yaptığın egzersize odaklanamıyorsun. her fırsat bulduğunda dene. illa prosedürüne uygun egzersiz yapacaksın diye bir durum yok. ben çok afedersin ama tuvalete giderken bile azıcıkta olsa deniyordum ne kadar dernersem kardır mantığı ile. ne olur korkma aslında valla korkacak bişi yok. biz adet sancıları çekiyoruz,kadın rahatsızlıkları bizde eee onlara katlanırken insanların zevk aldıkları şeydenmi korkacaksın bunu düşün. dayanılmayacak bişi yok. olsa dünya nüfusu kururdu demi:)

merhaba arkadaşım aşmışsınız aslında çok mutlu oldum, bu aralar internete giremediğim için ,geç gördüm yazınızı, bakın bu psikolojik bir olay ve aştınız artık, ilişki esnasında üsttede alttada size tavsiyem giriş esnasında eşiniz sizi uyarmaya devam etsin, dokunsun öpsün falan, bizlerin hatası giriş esnasında afedersiniz sevşme bırakılıyor sanki göreve geçiliyor gibi sadece oraya odaklanıyoruz dolayısıyla kasılıyoruz, sonuçta psikolojik istekle olan birşey bu, istek olmazsa kayganlık olmaz, dolayısıyla kendinizi kasarsınız bu gayet insani,kuruyken canınız acır haliyle canı acıyacak insanda kendini kapatır.

Cok dogru soyluyosun diyorum ki canimi nekadar yakabilirki olum yok sonucta ucunda:) bende iki parm.yapamiyorum eldivene gecirdim yine olmadi bide burdakiler kulak copunden aparat yapmislar onuda denemek istiyorum ve senim yendigin pozisyona baktim cok mantikli geldi bana :) peki sen sadece parm.egzersizimi yaptin

merhaba arkadaşlar dıer sayfada da yazdım bır sneeyı gectı evlılıgım ve hala başaramadım aslında kızlar vajınısmus olduğumu bıle bılmıyorum.cunku ben hıc deneme bıle yapmadım hıc.nasıl gırıccek oraya dıye düşünüyorum sevısmeler hersey normal ama gırıs yokkk esım ıtıncemı gırıcek dıe bıle düşünüyorum.dun cesaret ettım ne olursa olsun olacak dıye ama regl oldum sımdı bır hafta daha beklıycem. . benden sonra evlenen arkadaşlarım hepsı basardı ve ben hala yerımde sayıyorum onların bebeklerı bıle var.artık yalan söylemeye başladım bebek yaptık ama olmuyo dıyorum artık.kocamdan ve sızden başka kımse bılmıyor bu durumu hıckımseye anlatamadım hıckımseye.ama hala umudum var keşke dıyorum ılk yenıyken farketseydım bu durumu olur olur dıe erteledımm esımdende yuz buldum ha bugun ha yarın dedıkk ama bugünlere kadar hüsranla geldıkk. . artık esımde dıyo yapalım hıcbırsey olmıycak dıe.herkes yapıyo neden bız bu ıslerle uğraşıyoruz.delıgın nerde olduğunu bıle bılmıyorudum burdakı arkadasların sayesınde aynayla bakabıldım ve delıgı gordumm nasıl mutlu oldum anlatamam kızlar mınıcıkk bır delıkk ve nefes egzersızlerıyle ve kayganlaşınca açıldığını farkettımm beynime yerlestı herseyy vajının yapısınıda ınceledımm ama o nasıll gırıcek oraya esım ıtıncemı gırıcek hala anlamıs degılımmmm.desteklerınızı tavsıyelerınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yalnız bırakmayın

canım benim hayır sadece egzersiz yapmadım hatta hiç yapmadım gibi bişi. sana yazdıklarım var ya toplasan 2-3 gün denenen şeylerdi. yani evet parmakla egzersiz yaptım ama günlerce saatlerce değil. 2-3 gün sık sık müsait olduğumda yaptım sn lerle ölçülebilir zaman dilimi kadar yani. saatlerce başında durup da egzersiz yapmadım ben direk eşle denemeye karar verdim. baktım parmakla olabiliyor aynaya baktım aaa orada bir açıklık var demek istersem olacak o zaman eşle deneyeceğim dedim eşimle deneme yaptık. ve sana yazdığım pozisyonda oldu. iki parmağı bak önce yavaş yavaş yağla yada jelle ki ben yağla yaptım z.yağı ile yenenlerdenim ki kızlığıda ben yağla bozmuştum,sonra önce ucunu ittir içine milimde girse dur bekle nefes al ver bir daha ittir bir daha dur bekle bir daha ittir zaten yarısından fazlası giriyor sonra da kuvvetlice ıkın nefes al ver veeeeee bakmışsın ki hepsini almışsın. kulak çöpü mum vb aparata ben yapmadım. aparat eş parmapı bana cazip gelmiyor.kendi parmaklarım daha kolay geliyor sonuçta amaç oraya bişeyşerin girdiğini görmek orasdı zaten esnemiyorki neyle yaparsan yap önemli olan beynini evet burda açıklık var ve ben izin verirsem o açıklığa dünyaları sığdırabilirim.çünkü cdden orası kocaman boşluk zahmetli kısmı başını almak sonrası oyncak gibi kolay tatlım inan teselli değil gerçekler...

haklısın canım inş. bakalım henüz regl bitti ama deneme yapamadık hep bir aksilik çıkıyor vede bir tembellik çöküyor Allah büyük bitecek inşallah

canım hayrola eşin neden terketti

Olmadı.. Olmadı.. Ve gene olmadı o anda kasılıp kalıyorum ya ne kadar saçma bişey bu ne vajinismusmuş arkadaş !!!!!! Eşimde kızdı gitti

Aynen bende zeytinyagi kullaniyorum denemelerde benim zaten kizlik zarim ilk gecemde bozuldu ama gerisi gelmedi dedigim gibi herseyi beynimde bitirmem gerekiyo :))

Cok cesaretliymissin gercekten bu is cesaret isi sanirim o aciya dayanamadigim icin devami gelmiyo iste o aci neden oluyo peki sence ya tek nedeni kasilmak mi kasildigimi da dusunmuyorum sende yenmissin kasilma oluyor mu hala peki.

nasılsınız ??? bende de bi ilerleme yok napcam bilmiyom tekrar aparat zor geliyo...eşimde sanırım ben üzülmiyim diye uzak duruyo benden çok sıkılıyorum artık çok bunaldım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…