- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.201
arkadaşlar merhaba... yazılanları uzun süredir okuyorum bu konudan dolayı buraya üye oldum.. LÜTFEN yardım edin bende ne yapacağımı bilemiyorum.. durumumu kimseye anlatamıyorum artık psikolojim bozulmaya başladı.. 7 aylık evliyim ve herhangi bir şey olmadı.. burda yazılanlardan yola çıkarak parmak egzersizlerini denemeye çalıştım ama başarılı olamadım.. o esnada bacaklarım kasılıyo ve o şekilde kalıyorum ne yapmam gerekiyor nasıl başlıyabilirim ilk önce Allah rızası için yardım bekliyorum(
kuzular dün gece itibariyle bende yendim :))
nasıl derseniz parmak egzersizleri,sonra aparat yaptım (mumum üzerine peçete sararak genişlettim) bunu yerleştirmeye çalıştım. Bu arada ben ve eşim çalışıyoruz ve bu egzersizleri yapma konusunda çok tembeliz :) o yüzden bu kadar çok uzadı.
Dün spontane gelişen bir durumda deneyelim dedik ben alttayken olmadı üste çıktım ve oldu. Ben inanamadım eşim oldu dedi. Birkaç kez daha denedik oldu.
Tavsiyem egzersiz,egzersiz,egzersiz,egzersiz,egzersiz,egzersiz...........
Allah herkesin atlatmasını nasip etsin inşallahhhh
nasıl ılk gecede hamıle mı kaldın ovulasyon donemıne denk gelmıs sanırım.bıde basından berı yarısını alabılıyosun yanıı bence en kısa zmanda yeneceksın sen ınsallah. ben ılk baslarda dokundurmuyodum bıle bacaklarımı acamıyodum kıtlenıyodum. bende yeniı yenı yarısını almaya basladım oda kacc haftadır yaptıgım egzerzıler ve kullandıgım kremler sayesınde
evet canım öyle oldu maalesef düşükle sonuçlandı ama üzülmüyorum çok sıkıntılı olurdu benim için hayırlısı böyleymiş ozamanlar yarısını alıyordum çünkü korkmuyordum vajili değildim ben sonradan vajili oldum korka korka korkularım büyüdü bi dönem böyle gitti sonra yine kendime geldim ve baştan başladım şimdi yine bu durumdayım hamiş kalırım diye korkmuyo değilim bebiş istiyorum ama yendikten sonra olsun istiyorum inş. başarırız zor valla kadınlık zor
İnsallahh en kisa zamanda yenerizzz. Kadin olmak gercekten cok zormus evlenince anladimmm bendee
Kızlar ben de bu illetten burası sayesinde kurtulmuştum. Allah buraya yazıp yardımcı olanlardan razı olsun. Ben yeneli bir ayı geçti. Artık çok rahat yapıyoruz. Hatta artık eşimi ben baştan çıkarıyorum; ben istiyorum. Çok değil ama zevk almaya bile başladım günden güne. Kendinizi kesinlikle kasmayın. Burada okurken kasma demek kolay gel bir de bana sor diyordum ama şimdi anlıyorum ne demek istediklerini. Gün içerisinde, gece yatarken sürekli bu olayı düşüyordum, nasıl olacak nasıl yenicez diye. Hatta bir ara sadece bunu düşünür olmuştum. Yenmek istiyordum sadece. Sonra burayı buldum internette. Okudum okudum ağladım. En sonunda egzersize başladım. 2 3 kez yaptım sadece. İlk yaptığımda bir parmak soktuğumda eşim de yanımdaydı nasıl sevindiğimi anlatamam. Oraya bir şey girebiliyormuş demek! sonra hemen eş denemesi ile yendim. Bi baktım olmuş. Hatta bu mudur dedim eşime. Ben çok fazla kan gelmesinden korktuğum için oramın yırtılacağını sandığım için yapamıyordum. Sizin de düşündüğünüz gibi duvar var sanıyordum. Ama yokmuş işte. Ne duvar varmış ne de aman aman kan geldi. Hatta neredeyse hiç gelmedi. Hafif pembelikti sadece. Yardımcı olabileceğim birşey olursa bana da sorabilirsniz. Benim de birilerine faydam dokunsun istiyorum.
Canım ben alttayken öyle oldu ve ben üste geçtim. Ama daha önceden üstte de olmuyordu aparatla egzersiz yaparken en son p. Nin kalınlığı kadar yapmıştım o yararlı olmuş olabilir. Bir de bebe yağı kullandık bu da etkili oldu.peki bu biyerde takılıyor diyolarya olmadımı peki öle oldugunda neyapmak lazım
canım aynen bende yaşadıklarını yaşıyorum büyük tuvalet hissi hariç tabi hep küçük geliyor o takılan yeri bende geçemedim orda takılıyoruz bakalım ne olcak..
Peki kasiyomusun kendini cecem sen ben de kasmada yok ben oyle dusunuyorum yada. Yariya kadar aldigimiz icin biz yenmis sayilmiyoruz dimi hepsini almak mi gerekiyor. Bide uyusturmadan alamiyorum yariya kadar da sen uyusturuyo musun. Yaa bu buyuk tuvalet hissi bi bende oluyo sanirim ya
al kız çok pahalı değil
Aynen nelere para verdik valla :)) marketlerde var zatn cesit cesit gordum sok oldum :))
Olmuyor olmuyor hep hüsran gözyaşı çıldırıcam artık etrafta bukadar zevk alıpda bu işi yapan varken biz nasıl yapamıyoruz
Her gece yarım da olsa ilişkşiye gırıyoruz yaa . Yarısı gırıyo dıye sevınıyorum hepsı gırmıyo dıye uzuluyorumm boyle tuhaf bı durumdayımm ortada kaldım ne ılerı ne gerı
Her gece yarım da olsa ilişkşiye gırıyoruz yaa . Yarısı gırıyo dıye sevınıyorum hepsı gırmıyo dıye uzuluyorumm boyle tuhaf bı durumdayımm ortada kaldım ne ılerı ne gerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?