Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar bakın ben de aynen bu sekıldeydım vajınusmus bende soyle basladı ılk kez esımle bırlıkte oldugumuzda o kadar acıdıkı cok kasmısım demekkı bır daha cok korktum vs aradan 3 ay gectı ve ben gecen hafta gucumu topladım cesaretle amelıyat eldıvenıne mum gecırıp onu da kayganlastırıcı surerek vajınama gırdırmeyı basardım baktım oluyor bır ıkı defa denedım sadece .sonra da dun bır cesaretle dedımkı yapabılırsın dedım duş aldım gevsedım ve bebek yag yardımıyla bu olayı yendım cok sukur.buraya daha once yazılanları okudugumda ıkınmanın ıse yaradıgını yazanlar olmustu o kadar doğruymuskı anlatamam ıkınmak cok ıse yaradı hıc farkına varmadan oldu ılkınde bıraz yapabıldım pes edıyrdum kı esım destek oldu sonrada bır baktım kı oldu kayganlık cok onemlı ben bunu o kadar gozumde buyutuyrdumkı
anlatamam yanı aslında ole degılmıs ınsallah sızde yenersınız

canım yaşadıgın zor şeyler olabılır ama bır cevap degıldır. Gecmıs olsun elestırmek degıl amac sadece dogruyu gösterebılmek nacizane. İşimi şansa bırakamam lafı uygunsuzbırkere o ne demek? Acele niye.. Karsındakının sanadeğer vermesıde önemlı saygını kaybedersın böyle davranırsan. Ayrıca söz ve nişanlınfaketmez evlideğilsen bu zinadır. Bukadarhafife alma bu durumu. Günahla ne kadar huzur bulabılırsın? Rabbim yardımcımız olsun umarım anlatabılmısımdır

merhaba arkadaşlar bende maalesef bu hastalıkla mücadele ediyorum 3 ay oldu evleneli hala birlikte olamıyorz( bu site sayesinde parmak egzersizlerine başladım..il baş 1 daha sonra2 parmak uyguladım..daha sonra eşim 2 parmak denedi oldu.fakat iş o noktaya gelince olmuyor bir türlü.çok fazla acı oluyor.ne kadar zorlasakta girmiyor bir türlü.bu kadar yol almışken neden orada takılıyoruz anlayamıyorum((

denemyi tam olarak hangi pozisyonda nasl deniyorsnz anlatrsan yardımcı olmaya calışırım canm

ya alttaykn aslında daha zor olyo yanma cok oluo ustte daha koly oluyo hakimyt sende oluyo

evet herkes öyle paylaşmış burada o yüzden ilk öyle denedim ama maalesef(eksik yada yanlış yaptığımız nokta ne bilemedim.burada parmak egzersizlerinden sonra başarılı olunduğu yazınca çok umutlanmıştım.ama bu sonuçla karşılaşınca hüsrana uğradım.

cnm bende vajiydim biray oldu kurtulalı tek sey üstte olmak bol yag ve ıkınmak o kadar sen ilk denemeden parmagnla içi hem yagla hemde egzersz yap snra deneyn ıkın girer bende hiç hissetmedm

cnm bende vajiydim biray oldu kurtulalı tek sey üstte olmak bol yag ve ıkınmak o kadar sen ilk denemeden parmagnla içi hem yagla hemde egzersz yap snra deneyn ıkın girer bende hiç hissetmedm

inşallah rabbim herkese yenmeyi nasip etsin.evet ıkınmanın faydasını görüyorum.benim bir de şansızlığım eşim eğitimde şimdi 15 tatil için geldi ve gidcek 5 ay sonra gelecek.yani zamanmız da az öyle olunca hemen olsun istiyoruz olmayınca ikimizde çok üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…