- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.221
canım sen anlamıyosun galiba ben depresyona girdim evlenip ayrıldım diyorum bu yüzden 1 ay acillerde yattım ..düşünmekten panik atak geçirdim çünkü bi çocuk sahibi olmak istiyodumm ..bu kez işimi şansa bırakamam ..evlendikten sonra ne onun hayatını ne de kendi hayatımı bi kez daha karartamam ...ben önceki evliliğimde de çok pişman olmuştum önce ilişkiye girmediğime ..ama ancak benim gibiler anlar beniiiben burda çare arıyorum eleştirilmek için burda değilimm..ayrıcaa 15 gün sonra nişanımı var ...artık nişanlım olacak hayırlısıyla
canım benim ben burda yokken yazmışsın =( tühh çok gecikmişim, herşey yolunda mı asim?
merhaba arkadaşlar bende maalesef bu hastalıkla mücadele ediyorum 3 ay oldu evleneli hala birlikte olamıyorz( bu site sayesinde parmak egzersizlerine başladım..il baş 1 daha sonra2 parmak uyguladım..daha sonra eşim 2 parmak denedi oldu.fakat iş o noktaya gelince olmuyor bir türlü.çok fazla acı oluyor.ne kadar zorlasakta girmiyor bir türlü.bu kadar yol almışken neden orada takılıyoruz anlayamıyorum ((
kızlar benden bugün pıhtı şeklinde akıntı gelmiş. dün ilişkiye girdim. bu akıntı neyin nesi. adetimede 4-5 gün var? adet mi yoksa?
denemyi tam olarak hangi pozisyonda nasl deniyorsnz anlatrsan yardımcı olmaya calışırım canm
genelde ben altta olduğum pozisyonda deniyorum.üstte olduğumu da denedim fakat daha çok zorlandığımı fark edince altta olduğum pozisyonda deniyoruz
rengi kırmızımı yoksa renksizmi
ya alttaykn aslında daha zor olyo yanma cok oluo ustte daha koly oluyo hakimyt sende oluyo
genelde ben altta olduğum pozisyonda deniyorum.üstte olduğumu da denedim fakat daha çok zorlandığımı fark edince altta olduğum pozisyonda deniyoruz
koyu kırmızı kahverengi gibi. pıhtı da var
evet herkes öyle paylaşmış burada o yüzden ilk öyle denedim ama maalesef(eksik yada yanlış yaptığımız nokta ne bilemedim.burada parmak egzersizlerinden sonra başarılı olunduğu yazınca çok umutlanmıştım.ama bu sonuçla karşılaşınca hüsrana uğradım.
adettir cnm o zaman
canm ters oturmayıda deneyebilirsin
tam da sırası :)) 3 aydır ilişkiye giremiyorduk dün girdik adet olduk.
onu hiç denemedim canım ama deneyeceğim . yeterki faydası olsun.bazı arkadaşlar söylüyor girdiğini fark etmedik bile diye bu bana o kadar uzak geliyor ki çünkü o kadar acı çekerken fark etmemek imkansız..o da bu hastalığımızdan dolayı öyle galiba
cnm bende vajiydim biray oldu kurtulalı tek sey üstte olmak bol yag ve ıkınmak o kadar sen ilk denemeden parmagnla içi hem yagla hemde egzersz yap snra deneyn ıkın girer bende hiç hissetmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?