Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla krem sadece dıs yuzeyı uyusturuyor ıc de kı yanmaya etkısı olmaz cunku kısı kendısını kastıgında acıyor rahat olmak lazım zor ama bunu kafada yenmek lazım ben ole yaptım cok zorlandıgım gunlerden sonra

canım ya keşke çıkaratmasaydın sadece o acı inan başka yok ve hemen geçiyor. biraz sabırlı ol sen üstte ol sürekli ıkın ve kendini serbest bırak...

merhaba narin bende senın yasadıklarını yasadım tam bı vajınismustum 2 sene boyunca esımı kendıme yaklastıramadım .çok uzuluyordum hayatım kararmıstı bende bı anda karar verdım yapıcam dedım yapmalıyım ve bır akşam korkudan öldüğüm bıranda hadı baslayalım kararlıyım dedım iş o asamaya geldı kendım aldım elıme ve o sekılde yerlestırdım basta acayıp bı agrıı yoğun bı kanama ve sonrası rahatlama.seks yaptıgıma bı turlu ınanamadım .ben resmen kanserı yenmısım dıye dusundum .emınım herkes bu dertten kurtulacak .güzel gunler hepımızı beklıyo .allahım herkesın yardımcısı olsun

Çok üzülüyorum kızlar... İçimde okadar karmaşık duygular varki günlük gıbı buraya yazmak ıstedım. Önce Rabbim e açıyorum kalbimi. Vajınısmusun sonuna geldım ama yerimde sayıyorum. Bebiş beklıyordum ama hamıle degılım hevesım boşuna cıktı okadar belırtıden ve gecıkmeden sonra. Artı üstüne aramızdaki gergınlık benı cok üzüyor cok. İçten içten boguluyorum ağlıyorum. Herşey iletişim aslında bukadar basit. Güçlü durmaya calıssamda kalbim cam gibi. Sevgi var elhamdülillah fakat bu aralar bır gergınlık. Kızlar hasretım cogu şeye vajıyı yenmeye ve ilk olmus olucak bebeğime....

canm sen benden önceden beri burdasn aşamadıgın ne nerde takılıyon nye bu kadar çöküksün

canm sen benden önceden beri burdasn aşamadıgın ne nerde takılıyon nye bu kadar çöküksün

çökük değilim canım elhamdülillah iyiyim. Insan bazen bu durumacok üzülüyor ve bebek düşüncesi. Yarısına kadar geldım orda takılıyor gecemıyorum agrı ve acı hıssedıyorum orda cesaretım bıtıyor..

cnm mrb ben de ilk zamanlar öyleydim artık sorun yok. sende sıkma canını zamanla o da olacak inşallah. yarısı büyük bir başarı. zararsız kayganlaştıcı kullanın, biz en basit yöntem tükrür kullandık. çünkü hemen elinin altında, istediğin zaman ulaşıyorsun. ve çok kaygan bir madde.

inşaAllah canım. Ben anestol ve z.yagı kullanıyorum. Oda tükenebılır :) inş. Olur cesaret o noktoda zor gelıyor daha cok acıyacak hıssı gelıyor ınsana

ıkınma esnasında sakın çok fazla zorlama, iyice kendini soğutursun, penisin dayandığı anda farklı şeyler düşün oraya odaklanma. bu arada penisin sert olması gerek, eşini çok fazla yormadan ve sertliğini kaybetmeden halletmeye çalış. eğer sertlik giderse senin çabanda boşa çıkar.

evet canım, dıkkat edıyorum. O noktayı asmaya calısıcam inş. Takılıyor hıssı gıbı. Bı agrı gırıyor bıde acı hıssedıyorum. Bakalım..

evet galiba bir kere girse gerisi gelecek gibi ama o bir kereyi başarmak önemli üstte olduğum pozisyonları tekrar deneyeceğim ama.
merhaba arkadaşım üstteyken öne doğru eğilip ileri geri poponuzu hafif hafif hareket ettirmeye çalışın, poponuz arkadan havaya kalksın biraz. ıkınarak yerini, buldurmaya çalışın.

bir arkadaş vajina darlığından bahsetmiş, aslında vajina darlığı ile hiç alakası yok, vajine esnektir zaten, penis de yapısı itisbariyle içi sert üzeri hfif yumuşak ve esnektir. her ikiside metabolizmaya uygundur, tek çözüm kafada bitirmek.

merhaba canım rica ederim ne demek, ama ben egzersize başlamadan önce yazdıklarımı bir kere denemeni tavsiye ederim çünkü, dr bana 10 seans vermişti ve ben o zaman kesinlikle yapamam diyordum, ama anlattığım gibi aşmasaydım bende egzersize başlayacaktım tabiki. egzersiz biraz daha kişiye göre değişen bir süreç yani belki 1 günde belki 1 haftada belkide 1ayda yaparsın, tamamen azmine kendini serbest bırakmana bağlı.şunu bil parmağınla giriş yapmaya çalışırkende kesinlikle parmağın yanlış bir yere girmez hep bu korku vardı,kendine zarar vermesin, eğer eşin zar kan muhabbetine kafasını takacak birisiyse, çok kalın aparat kullanma, zar kendi kendine yırtılırsa ihtimali var korkmana gerek yok ama neden kimse söylemedi dememen için bilgin olsun diye söylüyorum.çeşit çeşit erkek var üzülmeni istemem eşini en iyi sen tanırsın sonuçta.egzersize başlarsan mutlaka eşine anlat bunu. ihtimalleride söyle.ama zeytinyağ denemesi işine yarayabilir unutma önce onu dene derim ben. 5 yıldır bu sıkıntıyla uğraşan bir arkadaşımızın işine yaramıştı çok kişinin işine yaradı ama kendini 6 yıl diye imkansız görme diye söylüyorum.

inşaAllah canım. Ben anestol ve z.yagı kullanıyorum. Oda tükenebılır :) inş. Olur cesaret o noktoda zor gelıyor daha cok acıyacak hıssı gelıyor ınsana
canım yağı çok fazla kullanma ne olur ne olmaz. senin yönde sorunun var bak yarıya kadar gelip duvara çarpıyor gibi hissediyorsun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…