Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yani o zarda mi genisliyor . 3 parmak mi sona gelmissin ne guzel Insallah bu hafta biter benimde

evet cnm o zar bayağı genişliyor , ben çevresi 10 cmlik aparatla da deniyorum , zardan ilk geçerken 2 snlik bir acı oluyor o noktadan geçincce çok çabuk giriyor , sen parmağını zarın girişine koy sonra nefes alıp vererek girdirmeye başla nefes alıp verdikçe içeri doğru giriyor zaten

tamam arkadasim deneyecegim ve yapacagim ALLAH in izni ile

Canim benim sen olayi bitirmissin desene hele diyorum 4 cm lik bisey olsa okadar zaman niye ugrassinn es denemesine rahat gecebilirsin ozaman sen ne guzel iste ben daha 10 cm de pinwkliyom

Canım bende var bir arkadas göndermişti vajinismus kitabı yenemedim ama göndereyim sana ki
yok canm çok teşekkür ederim alırm bn zahmet etme.. bn cem keçenin kitabını alıcam araştrdm on adımda vajinismusu yenme die bi kitabı sendeki hangisiydi peki? Bde bse dha söylicem dün biz eşimle deneme yaptk braz bn p.. ucunu 3cm kdr ilerletebliorm çok az yani onun parmağylada denedik bnde yine parmağmı denedim orda sert bi kemik var resmen eşim kastığın için çıkıo dio sende de öle bse varmıydı

sızlama ilk olur ve cikarirken birden çıkarma yavaş yavaş çıkar o zaman yanma azalır

ve artik isaret parmagina geceyim mi sence

ya acikcasi cok acik olacak ama esime karsi istekli olunca o yanma olmadi bile ama sonra heyecanlaninca tekrar denedim bu sefer yanma oldu ama su an isaret parmagini denemeye kkorkuyorum ve pozisyon bulamadim kendime sen hangi pozisyonda yapiyorsun

ya acikcasi cok acik olacak ama esime karsi istekli olunca o yanma olmadi bile ama sonra heyecanlaninca tekrar denedim bu sefer yanma oldu ama su an isaret parmagini denemeye kkorkuyorum ve pozisyon bulamadim kendime sen hangi pozisyonda yapiyorsun

bende eşimin parmagını daha rahat alıyorum.kendi parmağım biraz acı yapıyor.hatta bazen eşim diyor şimdi parmağım içeride diye ben hiç hissetmemşm.pozisyona gelince sırt üstü yat bacaklarını dizlerndn kır sonra uygula.yani en azından ben öyle yapıyorum egzersizi

tamam arkadasim dedigin gibi yapacagim ama serce parmak hepsi girebiliyor mu parmagin sonuna kadar

giriyor arkadaşım.ve sana tavsiye aciyor diye düşünme bırak acısın allah in izni ile biz doğum yapacağız onun için bırak acısn ama yeterki olsun.bu arada ben egzersiz de iyiym ama peni.. bende hala alamadm.sana sadece yaptıklarımdn tavsiye verebilxrm yenmiş birisi olarak değil malesef:-(

cok sagol canim ya serce parmak tekrar deneyecegim bakalim sonra isaret parmagi ama biraz girmesi bile cok mutlu etti beni ve deneme yapsak mi esimle diye dusunmeye basladim

dogru dioysun arkadasim bebek istiyorum artik Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…