- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.061
bende tokat ziledeyim ama eşimin işinden dolayı gidemiyorum merkeze..memleketım sivasta da var eşli gitmemiz gerektiğinden oraya da gidemedim bakalım denemelere başlıcam artık
Canım emin ol biçoğumuz senle aynı durumdayız hatta ben aynı senin gibiydim bacak kaslarımı öyle sıkardım ki sonradan bacaklarım çok ağrırdı.Bak bende egzersize yeni başlayanlardanım istersen biraz bahsedeyim egzersiz aşamamdan belki yardımcı olurum.Ben ilk olarak karşima bir ayna alarak basladim ardindan önce ordaki kaslarımı kontrol altina almayi ögrendim ıkınma,derin nefes alıp vermeArkadaslar lutfen yardimci olun bana.bu illet yuzunden evliligim kotu gidiyor.6 aylik evliym.esimde cok anlayisli beni hic zorlamadi canimi yakmamak icin.bi psikologa gitttim 2 seans alabildim parmak egzersizlerine gecmistik yurtdisinda oturdugum icin donmek zorunda kaldim.yarim kaldi.cem kecenin kitabiyla egzersizlere devam ettim.kulak cubugunu denedim tamamini aldim.fakat parmakta en cok 2.bogum.oda ilerletmeye calistigim halde sanki ilerlemiyo orda bi engel darlik varmis gibi geliyo ilerleyemiyorum.o yuzden penis hic gitmiyo.cok kotu durumdayim.psikolojim alt ust oluyo her denemede.benim uste oldugum pozisyonu deniyoruz ama hic ilerlemiyo.ve bacaklarim titriyo 3 gun bacaklarmdaki agri gecmiyo.bi fikir verin yardimci olun.turkmenistan gibi bi yerdeyim kimsem yok.lutfen yardimci olun yalvaririm(
uzun bir yazı olacak sanıp sabırla okuyup yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)
1,75 yıllık evliyim:) eylül aydında tedaviye başladık ve 3 ay boyunca 2 parmak çift boğuma kadar geldik hatta 2 parmak tüm parmağı bile çok rahat alabiliyordum. tam o günlerde eşimin işleri tepetaklak oldu 1 ayda 2 kez işten çıkarıldı ve alkole başladı. aramıza duvar girdi vs. tahmin edersiniz.tüm egzersizler rafa kalktı hevesim kırıldı. tam da penisle çalışmalara başlamak varken eve 4-5 defa sarhoş gelince eşim o günden bugüne hiçbirşey yapamadık. şimdi herşey yolunda iyi bir şirkette işi var alkol 1 aydır ağza sürülmüyor ancak bende heves kalmadı. doktorumuzun dediği gibi en son ön sevişme ile başlamaya çalışıyoruz ancak ne gogsume dokunmasına ne vajınama temas etmesıne tahammul edebılıyorum. sımdı ben bu seruvende en basa mı dondum? parmak egzersızlerını denedım cok rahat kendı parmagımı sokabılıyorum sorun yok ama psikolojik isteksizlik var. sanırım bu tam da vajinismus değil farklı bir sorun. ne dersiniz?
Beni anladığınızı bilmek bana güç veriyor, çok sağ olun.
kızlar bana yardm edin depresyondayım 10aylık evliyim ve vajiyi yenemiyorum doktorlara para verdik bi ton!egzerszleri hiç yapmak istemiyorum erteleyip duruyorum kocamın herşeyine slınıyorum sabrını zorluyorum aşırı kavga çıkıo aptalca konulardan gereksz kavgalar beni aldatmaya yeltenmiş bi gecelik bişeyle ve kapıdan geri dönmüş 6 gün kavgalıydık evden gitmişti o süreçte olmuş bu telfn konşmaları kaydoluyodu ordan buldum bu iyice beni kırdı teşebbüste yapmakla birdir. Bi yandan hakvermiyo değilim vajinismus olabilirim ewet ama öpüşmrk bile istemiyorum ve iğreniyorum ondan değil ama tükürükten ve nefesten hemde kocam çok temiz bi adam neden böyleyim sizce istekszlik yaparmı bu illet nolur yarfım edin ya kızkardeşimde yok kendimi açıcak kimse bulamıyorum yaşamak çok anlamsz oldu el uzatın lütfen..
Kızlar mrb uzun zamandır yazmıyorum ara ara çalışmalara devam ederek çok şükür bugünlerde iyi gidiyor herşey tek sıkıntım penisin hepsi girmiyor yarıya kadar hatta az daha fazlası tamam ama hepsini bir türlü girdiremiyoruz eskisine göre kasmalarım acılarım azaldı ne yapmalıyım daha ki
bir çok kişi variz burada aynı dertten yakinan..ama bize sadece yenmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir.lütfen yenen arkadaşlar boş zaman buldukça bu siteye girmeye devam etsinler.bizlere tavsiyeler de bulunsunlar.ve en açık şekilde paylaşsnlar.bu ayıp birşey değil arkadaşlar bunu yenmemiz lazım yillarimizı çalmadan ..ben artık eşime bebek mujdesi vermek istiyorum:-( :-( :-(
arkadaşım lütfen tam olarak bizimle paylaşırmısın:-( gerçekten ihtiyacımız var.yada buradan açık yazmak istemezsn lütfen özeldn ayrıntılı önerilerini bekliyorum:-(
senin adına cok sevindim ama bizede biraz acmalısınnasıl başardıgını
peki o azda olsa içine almayı nasıl başardın bizimle paylaş lütfen belki yardımcı olacak bize de inşallah:-( neler yaptın bize anlatırmsn nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?