- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.861
Kizlaar Allah razi olsun ama cok ilginc bi sekilde olmadi p..ten bile uzun aparati rahatlikla yapiyorum ve p.. tamamen almistim ama dun resmen yapamadim bugun tekrar denycez insallah bugun olur cunku ben ozele bi ton para yatrdgim icin ve olmadgi icin esimde catirdamalar basladiRabbim hepimize yardim etsin insallahh..
Aslında tam karar veremedim şimdi sen yendin mi arkadaşım
yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...
Ben daha dün gece iki parmak alabildim. Bende sen gibi düşünüyorum artık eşimin organını egzersiz yapacağım.
ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..
Aman arkadaşım yanlış anlama sakın ha. Biz biliyoruz iyi niyetlisin çok sağol
yok canım yenmedım bende daha bugun 5.günüm ve bı kısmını alıyorum eşimin pe... önceden de alıyodum ama yanma olyodu artık olmuyo..bence eşinin
pe...yap egzersizi sende bilmiyorum nasıl yapyosun ama...
ben iki parmak bile yapmadan direk onu kullandım..cunku ben hiç ilşkiye girmedim dün 5 cm yaptıgımda bıraz acıdı ve kahverengi lekeler geldi..bende eşimle yaptım akşam daha iyi olyo..
kızlar, şu p ye bir takma isim bulsakmı
p deyince itici veya tuhaf oluyor sanki ne dersiniz
valla iyi olur normalde ben organ derim ama bilmem ki başka ne denir
kızlar gene döndük aparata
p den bile uzun deyince gözüm açıldı
bence senin yolun çıoğunu geçmişssin cnm
bir kez bile olsa olmuş sonuçta
ben daha parmağı geçemnedim :44:
Kac gunde yendin benefsetuna ben dun 7 cmi zorlanarak da olsa aldim bugun 8 ve 9 a çalışıp pe.s denemesine gecem beni cesaretlendirir misin.yapabilir miyim cuma ve haftasonu misafirler var pazartesiye de kalsin istemiyorum ama es parmagi yapmasam olmaz mi 9 cmden sonra direk p.se gecsem
yendm cnm 2 bucuk ay oldu
Ben toplamda 4 günde yendim bu sana baglı hırs yaparsan yaparsın eş parmağı yapmadım bana biraz tuhaf geldi
Orasi oyle evt bn hep soyluyorum aparatin ciddii faydasini goruyorumm canimmm
kızlar bende yendim kurtuldum darısı sizin başınıza.
:))) evet cok gec geldim bende başlıyorum artik egsersizlere hadi bakalım hayırlısıcanım 2 ye kadar bekledim gelmedin
napiyim bende yattım
Gozun aydin cnm nasil basardin
. Artik mutlu olmak hakkimiz ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?