• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olur mu öyle şey arkadaşım, neden hevesini kırayım.. Sen görüşümü sordun, ben de tamamen senin yararına olabilecek bir şey tavsiye ettim. Psikoloğa gitmek ayıp mı.. Kendin de yenersin tabii ki, eşinin desteği olursa kısa sürede halledersiniz. Ama anladığım kadarıyla eşinle doğru düzgün beraber olmadan anne olmuşsun. Bu da seni psikolojik olarak etkilemiştir diye düşünüyorum. Yani kadınlığını yaşayamadan anne olmak nasıl bir duygu? Bunları bir bilene danışmak daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sakın hevesin kırılmasın, hayatta daha ne büyük dertler var, bizim sorunumuz onların yanında bir hiç. Böyle düşün ve kendini rahatlat.

yani kendi başıma altından kalkamazmıyım hevesimi kırdın sanki

Arkadaslar bende 7 aydir evliyim.ve hala iliski olmadi.ben vajinismusmuyum yoksa vajinamda mi tuhaflik var anlamiyorum.parmagimla ve dudak parlaticimla eldivene sokup denedim.yaklasik 4 cm gririyo sonrasi yok.sanki tikanip kaliyo.bide giren kismi cikarirken zorlaniyorum.sanki icerde sikisip kaliyo.canim aciyo cikartirken.napcam ben hergun agliyorum dualar ediyorum bu dertten kurtar beni Allahim diye.psikolojimde bozuldu bunalima gircem bole giderse.cocuk haberleri alip sende yokmu diyenler artik beni cok uzuyo.asla kiskanclik deil ozenme imrenme ve kendimden bole oldugum icin nefret etme konumuna geldim.bi fikir verin lutfen cokmu umutsuz durumum benim hic umudum yok cunku :(

Umutsuz falan değilsin bende 5 aydir ewliyim ve bende girmedim iliskiye ..sende bizdesin sanirim..ve egzersizlere baslamalisin birlikte yenicez burda

Yaklaşık 1 ay oldu benim de canım. Benim ilk üç ilişkide kan geldi hep, ama o kadar azdı ki bahsetmeye bile değmez. Vajiyi henüz yenememiş arkadaşlar okursa gözleri korkmasın. Tuvalet kağıdını sürdüğümde bir iki damla bir şey geldi, kağıdı sürmesem fark etmeyecektim bile belki. Kanaması olmayanlar da var, sen de onlardan birisin anladığım kadarıyla. Demek ki kendini çok rahat bırakmışsın, bravo valla. Ben o kadar rahat değildim ilk seferlerde, ister istemez kasılmıştım. O yüzden kanadı zaten.

Benim de şimdi başka bir sorunum var. İlk ilişkiden 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu, ama olmadım. Normalde adetlerim düzensizdir zaten, ama gecikmeler olduğunda göğüslerim ağrır, karnım şişer, hep tatlı şeyler yemek isterim. Ama şimdi bu belirtilerin hiçbiri yok. Nolur nolmaz diye gebelik testi yaptım, belki zevk suyundan hamile kalmışımdır diye, çok ufak bir ihtimal ama olsun ben yine de test yaptım. Negatif çıktı. Hala bekliyorum adet olacağım diye... Acaba ilişkiye girmiş olmamla mı ilgili? Düşün düşün içinden çıkamadım.. Sen böyle bir şey yaşadın mı ya da duydun mu canım?

tesekkur ederim demek ki ayni seyleri yasayan varmis ben de dedigin gibi 2 veya 3 defa tualete kaciyorum o zaman bundan sonra akışına birakayim:) dedigim gibi cok şükür artik en azindan oraya giris yapabiliyoruz ben hala inanamiyorum gerci alisacagim zamanla herhalde.sen ne kadar oldu yeneli? Kanaman oldu mu benim hic kanamam olmadi bu normal mi ki

Olur mu öyle şey arkadaşım, neden hevesini kırayım.. Sen görüşümü sordun, ben de tamamen senin yararına olabilecek bir şey tavsiye ettim. Psikoloğa gitmek ayıp mı.. Kendin de yenersin tabii ki, eşinin desteği olursa kısa sürede halledersiniz. Ama anladığım kadarıyla eşinle doğru düzgün beraber olmadan anne olmuşsun. Bu da seni psikolojik olarak etkilemiştir diye düşünüyorum. Yani kadınlığını yaşayamadan anne olmak nasıl bir duygu? Bunları bir bilene danışmak daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sakın hevesin kırılmasın, hayatta daha ne büyük dertler var, bizim sorunumuz onların yanında bir hiç. Böyle düşün ve ken
psikologa gitmek neden ayıp olsun ben durumum olmadıgı için gidemiyorum şuan keşke durumum olsa 1 dk durmam yardım alırım ztn anne olmak çok başka şükürler olsun bu duyguyu yaşadım bu beni psikolojk olarak kötü etkilemediki bundan dolayı bi skıntım yok vajinusmusu yenmek istiyorum bunu bagladıgım neden annelik degil hatta bu bana çok büyük moral vede ona bir kardeş ve babasıyla evliligimin devam etmesi için neden yani yenmm şart

O zaman en baştan kulak pamuğu, parmak, aparat sırasıyla başlayabilirsin. Burada herkes bu şekilde çare buluyor, eminim sen de üstesinden gelirsin. Psikoloğa gitme ihtiyacı duyarsan da devlet hastanelerini deneyebilirsin.

Olur mu öyle şey arkadaşım, neden hevesini kırayım.. Sen görüşümü sordun, ben de tamamen senin yararına olabilecek bir şey tavsiye ettim. Psikoloğa gitmek ayıp mı.. Kendin de yenersin tabii ki, eşinin desteği olursa kısa sürede halledersiniz. Ama anladığım kadarıyla eşinle doğru düzgün beraber olmadan anne olmuşsun. Bu da seni psikolojik olarak etkilemiştir diye düşünüyorum. Yani kadınlığını yaşayamadan anne olmak nasıl bir duygu? Bunları bir bilene danışmak daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sakın hevesin kırılmasın, hayatta daha ne büyük dertler var, bizim sorunumuz onların yanında bir hiç. Böyle düşün ve ken
psikologa gitmek neden ayıp olsun ben durumum olmadıgı için gidemiyorum şuan keşke durumum olsa 1 dk durmam yardım alırım ztn anne olmak çok başka şükürler olsun bu duyguyu yaşadım bu beni psikolojk olarak kötü etkilemediki bundan dolayı bi skıntım yok vajinusmusu yenmek istiyorum bunu bagladıgım neden annelik degil hatta bu bana çok büyük moral vede ona bir kardeş ve babasıyla evliligimin devam etmesi için neden yani yenmm şart

kızlar ben de bu sıte sayesınde yendım burası benı cesaretlendırdı ve tam 7 ay oldu yenelı suan bende bu ılletı tam 7 sene cektım sızı benden baska kımse ıyı anlayamaz allaha sukurler olsunkı yendım soru sormak ısteyen yardımcı olabılırım unutmayın azım edın mutlaka olucak umutsuz olamyın sakın ve ben tam 7 sene beklemısken 1 haftada yendım

kızlar ben de bu sıte sayesınde yendım burası benı cesaretlendırdı ve tam 7 ay oldu yenelı suan bende bu ılletı tam 7 sene cektım sızı benden baska kımse ıyı anlayamaz allaha sukurler olsunkı yendım soru sormak ısteyen yardımcı olabılırım unutmayın azım edın mutlaka olucak umutsuz olamyın sakın ve ben tam 7 sene beklemısken 1 haftada yendım

benimde 6 yıl bitecek sen nasıl başladın?

benimde 6 yıl bitecek sen nasıl başladın?

cnm ben bu formu uye oldum ondan sonra yenen arkadslara sorarak yardım ısteyerek ılk once serçe parmagımla basladım ılk denememde yaptım sonra orta parmakla denedım bunları ılk gun yaptım bana parmak bıraz ıtıcı geldı sonra arkadaslar aparat hazırlamamı soyledıler mumla aparat yaptım ve 2 3 denedım olmadı yapamadım sonra tekrarladım oldu gun gectıkce aparatın kalınlıgını arttrdım ve oldu 1 hafta sonunda es denemesı yaptık oladu allahıma sukurler olsun bu sıte cok onemlı herseyımı yazdım sordum arkadslara saolsunlar yardımcı oldular sana tavsıyem sakın pes etme hergun 1saat parmak ve aparat egzersızlerı yap bu cok onemlı kendını tanı ne asamadasın bılmıyorum ama sakın vazgecme sormak ıstedıgın bısey varsa yaz cnm

canım çnkü bu kesin çözüm değil,yani bunları kullanıyorsun ve ilişkiye girebiliyorsun ama kullanmadığın zaman durum aynı sanırım henüz kullanmadan yapmaya çalışmadım.önemli olan sprey ve krem,özellkle krem,bunu zaten googleye yaz ''haydar dümenin sihirli reçetesi'' diye çıkcaktır.ben denedim sorunsun başarılı geçti yani,herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmem,ama denemekten zarar gelmez,hapları içmek zorunda değilsin,ama sprey ve krem mutlaka kullanılmalı çok yararı oluyo.

canım yni sen şimdi bu kremle ve spreyle bi kerede olsa ilşkiye girebildinmi ?

kızlar ben de bu sıte sayesınde yendım burası benı cesaretlendırdı ve tam 7 ay oldu yenelı suan bende bu ılletı tam 7 sene cektım sızı benden baska kımse ıyı anlayamaz allaha sukurler olsunkı yendım soru sormak ısteyen yardımcı olabılırım unutmayın azım edın mutlaka olucak umutsuz olamyın sakın ve ben tam 7 sene beklemısken 1 haftada yendım[/QUOT

ben :/ yardıma ihtiyacım varr psikolojim alt üst sürekli bu siteyi okuyrm ama hiç bişe yapamaıyrm geçmesi için /

hemde yardıma çok ıhtiyacmz var bizde yenelim:-( arkadaşm 7sene olmadı demişsn ya.yanh aparat parmak fln yaptn da mı olmadı yoksa bişey yapmadgn içn mi.ben şimdi aparat yapyrm ama ya olmazsa diye korkum var

maşallah bu seviyeye nasıl geldin kaç yıldır vajinusmussun?
Evet 1.5 senedir çekiyorum bi kitap aldım a.cem keçe "10 adımda vajinismusun üstesinden gelmek" bna gerçekten tüm bildiğim yanlışları öğretti önce kitabı okudum bitirdim snra uyguladm kndime nefes egzersizi gevşeme egzersizi snrada ayna aldm karşma kitaptaki herşei uyguladım kndmi keşfettm diyeblirm 1 haftada bu noktaya geldm 1 haftaya çözceğime inanıyorm belkide bugun... suan annmler geldi misafir olarak eşimle denicektik aksadı gittiklernde denicez bakalm heycanlym ins olacak bu sefer kitabı herkese tavsiye ediyorum gerçekten..

Evet 1.5 senedir çekiyorum bi kitap aldım a.cem keçe "10 adımda vajinismusun üstesinden gelmek" bna gerçekten tüm bildiğim yanlışları öğretti önce kitabı okudum bitirdim snra uyguladm kndime nefes egzersizi gevşeme egzersizi snrada ayna aldm karşma kitaptaki herşei uyguladım kndmi keşfettm diyeblirm 1 haftada bu noktaya geldm 1 haftaya çözceğime inanıyorm belkide bugun... suan annmler geldi misafir olarak eşimle denicektik aksadı gittiklernde denicez bakalm heycanlym ins olacak bu sefer kitabı herkese tavsiye ediyorum gerçekten..

parmak egzersizleri varmı kitapta

parmak egzersizleri varmı kitapta
evet ilk kulak çubuğuyla başlatıyo ama bn parmağmla başladm snra ilerletiyosun buradaki arkadaşlarn anlattkları gibi kitabn son kısmına çizelgeler yapmışlar o formları dolduruyosun bi hikaye anlatıyo 5 yıl ilişkiye girememiş çift var en sonunda tedavye geliyolar vajinismus için cinsel terapistte seans seans anlatıyo gelişmeleri yapılması gerekenleri son sayfalarada sen kndne uygulama yapıp dolduruyosn hergün tedavi için okdr para vermek istemiyenler için yazılmış kitap son sayfada eğer yenerseniz bzmle iletişim kurun yazmışlar adres verip eğer ki bn yenersem önce allahım snra bu site snra kitap sayesnde olcak burada gaza geldm yenenleri görünce snra kitap önerdiler flan... bnm canım okdr azdı ki hayalmde öle korkunç şeyler vardı ki ilişki hakknda canımın çok yanacağnı asla yapamcağmı düşündüm hep ama artk yeni bi sayfam var inandgm umutsuzluğun olmadğı bn başarrsam yazcam burya zaten snrada yollarm kitabı sanda istersen

evet ilk kulak çubuğuyla başlatıyo ama bn parmağmla başladm snra ilerletiyosun buradaki arkadaşlarn anlattkları gibi kitabn son kısmına çizelgeler yapmışlar o formları dolduruyosun bi hikaye anlatıyo 5 yıl ilişkiye girememiş çift var en sonunda tedavye geliyolar vajinismus için cinsel terapistte seans seans anlatıyo gelişmeleri yapılması gerekenleri son sayfalarada sen kndne uygulama yapıp dolduruyosn hergün tedavi için okdr para vermek istemiyenler için yazılmış kitap son sayfada eğer yenerseniz bzmle iletişim kurun yazmışlar adres verip eğer ki bn yenersem önce allahım snra bu site snra kitap sayesnde olcak burada gaza geldm yenenleri görünce snra kitap önerdiler flan... bnm canım okdr azdı ki hayalmde öle korkunç şeyler vardı ki ilişki hakknda canımın çok yanacağnı asla yapamcağmı düşündüm hep ama artk yeni bi sayfam var inandgm umutsuzluğun olmadğı bn başarrsam yazcam burya zaten snrada yollarm kitabı sanda istersen
ben bekleyememki o kadar netten bulup sipariş vereyim de jel krem flan gerekli oluyomu

Back
X