- 14 Mayıs 2013
- 135
- 10
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.401
bak yapamam diye birşey yok. ben varya inan oranın tamamen kapalı olduğunu düşünüyordum bende. yani öle birşey yok gibi düşünüyordum. ama önce aynayı aldım karşıma ıkındıkça açıldığını görünce düşüncemden vazgeçmeye başladım.. sende öle yap önce aynanın akrşısına geç ve incele kendini.. daha sonra emla krem al eczaneden. kulak pamuğunun ucuna mercimek tanesi kadar sür ve ıkınarak onu o bölgeye sür yani içine doğrubiraz o şekilde bekle. daha sonra başka kulak çöpüne de zeytinyağı sür ıkınarak sok. ilk başta baskı hissedersin ama sakın elini çekme. bende öle yaptım 2 dakika falan o şekilde bekledim derin derin nefes aldımm. daha sonra yavaş yavaş sok çıkar ileri geri yap.. 1. kulak çöpünü gerçekten başarınca 2 taneyle denemeye geç.. ama kendine güvenn... bak ben yapamam diyodum kulak çöpüyle ama ilk girince oraya birşeylerin girdiğini beynime oturttum.. daha sonra 2 taneyle devam ettim.. ben nasip kısmet olursa eğer bugün 3 ve 4 taneyle devam etcem...
ben parmak egzersizi yapabiliyorum p.ucuna kadar ilerlemiştim 4 yıl kadar önce hamile kalınca tedavi yarım kaldı parmak kulak çöpünden daha iyi degilmi kulak çöpünden sonra neye geçeceksin