Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaderim benim arkadaş listem silinmiş ayrıca özel msjda gönderemiyorum nedenki?
canım dün sitede bakım vardı, sanırım veritabanında sorun oluşmuş ,son 6 aydır yapılan değişiklikler falan silinmiş benimde arkadaş listemin çoğu gitmiş.

anestol kullanmadan da yaptım bir iki defa cok az oldu o zamanda. ama ben gel git yapamıyorum yaww

canım alışırsın yüklenme kendine, bak o gelgit anında girşi sağladın ya eşine söyle uyaracak etkileyecek şeyler yapsın o zaman rahat gelgit yaparsın.

gözünüz aydın arkadaşım çok sevindim gerçekten, yumurtlama döneminde hamile kalınıyor regl düzenliyse yumurtlama dönemide düzenlidir, bu arada zamanla zevk almaya başlarsınız, tamamen korkularınız tedirginliğiniz geçtiğinde, mümkün olduğunca ön sevişmedeki gibi sizin hoşunuza giden etkileyen şeyleri yapmaya devam etsin eşiniz sizde zevke odaklanmaya çalışın, ilişki sırasında konuşup dikkatinizi dağıtmayın.

bendede aynı sorun var tam 5 yıl oldu kurtulmak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum eşim çok umutsuz :-(

darısı bebiş haberlerine

cnm iyi akşamlar.. ben forumda ummutt.. umarım tanımışsındır.. ben profilime giremedim. sorun çıktı.. o yüzden artık yeni profil açtım... burdan devam etcem... cnm benim ben aynı durumdayım.. bakkal mumunda kaldım.. egzersize devam ediyorum.. nasip kısmet olursa eğer yarın eş denemesine geçiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…