- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.081
ummut tatlım sadece şifre değişikliğiyle hallolabiliyormuş galiba, herkesin profilinde sorun oluşmuş.iyi gidiyorsun tatlım hatta arada eş denemeside yapmalısın ama mumdaki kararlılığın gibi olsun ve hatta eşinin de cesarete ihtiyacı var o yüzden sadece sen değil egzersize mümkünse da destek olsun, bir kere görse tamam ya oluyor der, zeytinyağ ile parmağını girdirsin hem oda yönü öğrenmiş olur.
Onu ben de demistim zaten p.. mumdan daha kolay :)
İyi yapiyosun canim. Ben olacagina inaniyorum. Bu aksam bir dene bakalim. Yarin insallah fuzel haberlerini aliriz.
evet cnm beynime iyice oturttum artık olacağını.. bugün büyük gün tatlım... umarım yaparım ya... ama bilio musun dün akşam eşim parmağını soktu.. ben egzersiz yapıodum parmağını dene dedim ve oldu...
canım çok çıkarma çok da sonuna kadar girdirmeyin ilk alışma evresinde.
kaderim ben ummutt... benim ummutt adlı profilimde sorun çıktı.. yeni profil aldım.. artık bunu kullanıortumm... tatlım ben hala aynı yerdeyim... bakkal mumunu deniorummm
bu cok iyi canım çünkü bende öle başlamıstım bu işebugün güzel haberini bekliyorum hemen yazz
canım mumla deneme bence onun yerine penis ile dene çünkü o daha kolay mum canını daha çok yakar penis yumuşak kayıp gidiyo başı girsin gerisi geliyo anlamıyosun bile penis parmaktan bile kolay kemik yok sert değil mum gibi sadece zeytinyağını sür elinle yerine yerleştir ben öyle yendim
umarım tatlım başarırım... ama olur mu dersin ya
canım mumla deneme bence onun yerine penis ile dene çünkü o daha kolay mum canını daha çok yakar penis yumuşak kayıp gidiyo başı girsin gerisi geliyo anlamıyosun bile penis parmaktan bile kolay kemik yok sert değil mum gibi sadece zeytinyağını sür elinle yerine yerleştir ben öyle yendim
cnm benim ben bugün denicem p... inşallah olur ya.. parmak sokabiliorum.. bakkal mumunu da penis gibi kalınlaştırdım streçledim ve alabildim.. ama dediğin doğru.. mumla yaptııım aparat biraz acıtıo. penis daha kolaymış herkes aynı şeyi sölüyor.. ama benim takıldııım bişey var.. ben şimdi egzersizleri ayna karşısında yapıorum.. ama eş denemesinde ayna olmayacak.. yerini nasıl bulcam bilmıorummm
İnsallah canim. Kesinlikle daha kolay. Olduktan sonra bundan mi korkmusum diyeceksin :)
olur canım hemde cok kolay olur merak etme aklın sana olmucak dıe oyun oynar ama sen inanma onlara
sen gene mumla yap önce hemen sonra eş denemesi yap o kendı bulur yerini
yok inanmıorummm... ben mum aparatını bile soktuysam die düşünüorumm... ya bugün büyük günnnnnn.. bana şans dileyinn
tmmmm cnm umarım yaparım ya... ya cnm egzersizleri yaparken eşim görüyor.. oraya bişilerin girdiğini görünce bana karşı artık çok değişti. olacağına o da inanıor artık.. çünkü benim evliliğim bitmek üzereydi nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?