Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım ya ağzından bal damlıyo.inan iyice daraldm sana bhsetmştm bir yandan cildimle ugraşıyorum onun psikolojik baskısı bir yandan bu hangi birine kafayı takacagimı şasırdm:)
hiç daralma güzelim herşey yoluna girecek inşallah.canım benim cildini düşünme inan şu sıkıntın bitsin bak yıllardır olan şey bile hayret edersin bebek gibi cildin olur, bende sana anlatmıştım ya kalıcı sandığımız şey stres bitince bir haftada bitti, farzetki geçmedi, sen bu sıkıntıyı yende o inan çocuk ooyuncağı gibi kalır yanında, ama ben aştığında çok büyük bir faydası olacağına inanıyorum.

o iki parmak aslında pns e denk ama işte parmağı yönlendiriyorsun da eşin sabit durduğundan eğip bükmek olmuyor, yön bulmak ondan zorlaşyor. ama sen süper ilerledin maşalah valla, senin yaptığını ben cesaret edip yapamam şuan.

Şu an reglim zaten biraz dinlenmiş olur. Bepanthen ii fikirmiş reglim bitmeye yskın kullanayım. Ama alerji yapmaz dimi ? Hassas yani içerisi.

inşallah canım inşallah ya ınan bekarken o kadar takmyrdum ama eşim için yüzümü takıyorumumarım ikisine de şıfa bulurum

cnm ya biz nerdeyse artık hergün denicez??? fazla mı sence??* 2 gündür denioruz oluyor da.. mesela 2. deneme daha iyiydi. sanki hergün denesem daha kolay alışcam gibi bi his var içimde...

canım bende ilk yaptıgımda 3 gun üst üste yapmıstım sonra bi gun ara verdım içinde bı yer sızlıyodu ben cunku sonra gene üst üste yaptım en fazla bi gun ara verdım bazen sabah akşam denedım

vallahi böyle konuşman çok iyi geliyor ya:) beni de aslında bu kadar gaza getiren o oldu.bazen parmağınin girdiğini farketmemşm bile.eşim gülerek söyledi şaştm kaldım hiç hissetmedim çünkü.ve inanıyorum peniste de aynısı olack

gerçekten büyük geçmiş olsun arkadaşım,böyle sahtekar cebini düşünen karaktersiz insanlar var yazık ki,yapacağı şey paranı alıp sadece zarını almak olacak mesela, hiç düşünmüyor bir şekilde bu insan beni dava ederse diye,yazık çok yazık,
valla burda 1 gecede , 1 haftada 1 ayda yenen arkadaşlar var, oda herkesin korkuları, yapısı, yaşantısı farklı, deneme yapmak ister misafir gelir, eşi olmaz falan derken bu süre uzasa da hamdolsun burda çok kişi kendi kendine arkadaşlarımızın desteğiyle kurtuluyor, dr da bizim yaptığımızdan farklı birşey yapmıyor biz zamanla bunu anladık, yinede sağolsunlar ama iyi bir dr bulmak devlet hastanesinde zor onun dışında da baya maliyetli,hemde bizi birbirimizden iyi kimse anlamıyor.

evet canım gitmiştir zaten normalde de meninin bir kısmı dışarıya akıyo bildiğim kadarıyla öle okumustum

inşallah canım inşallah ya ınan bekarken o kadar takmyrdum ama eşim için yüzümü takıyorumumarım ikisine de şıfa bulurum
takma kafana canım inşallah şifa bulursun , eskiden de mutlaka takıyordun sen takmıyorum desende takarsın, aslında boşversen, benim güzelliğimi bozacak değil ya nazar boncuğum de geç, bende bazen birşey oluyor taktıkça ilerliyor artıyor, ne olursa, unutunca nasıl oluyorsa geçip gidiyor.

valla doğruları söylüyorum gaza getirmek için değil, imrenerek okuyorum, maşallah diyorum size, Allahım emeğinizi boşa çıkarmasın,olacak inşallah hem o daha yaradılış olarak sonuçta uyumlu vajinayla, sadece biz acemilikle korkudan bulamıyoruz, arkadaşa söylemiştim de, dedim yıllarca işte 25 sene oraya birşey girmesin diye koruyorsun, sıka sıka şimdide bırakamıyorsun, 25 sene sıktığın şey 2 günde hadi şimdi bırakma zamanı , kendini eşine bırak desende beynin ikna olmuyor.

çok sağol canım ..evet devlet hastanesinede gittim vajinusmus için yine ankarada ama doktor hayvan gibi davrandı canımı yaktı zaten korkuyorum ..böyle asabi sinirli boş bir doktordu yani ...en son işte özele gittim ve çok memnun kaldım biraz pahalı her seansta 400 ödedik 2 seansda iyileştiğim için son seansın parasını almadılar yani toplamda 800 verdim ama sayelerinde aştım bu sıkıntıyı :) buarada bana parmak egzersizi verdiler onu yapamadım ama eşimle ilişkiye girebildim 2.seansın sonunda zaten önemli olan oydu çok şükür aştım ...:)

çok sağol canım ..evet devlet hastanesinede gittim vajinusmus için yine ankarada ama doktor hayvan gibi davrandı canımı yaktı zaten korkuyorum ..böyle asabi sinirli boş bir doktordu yani ...en son işte özele gittim ve çok memnun kaldım biraz pahalı her seansta 400 ödedik 2 seansda iyileştiğim için son seansın parasını almadılar yani toplamda 800 verdim ama sayelerinde aştım bu sıkıntıyı :) buarada bana parmak egzersizi verdiler onu yapamadım ama eşimle ilişkiye girebildim 2.seansın sonunda zaten önemli olan oydu çok şükür aştım ...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…