- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.461
Esracimmm :)
Nasilsin canim?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takipteyim ama öyle çaresiz hissettimki kendimi üye olup ilk kez yazabiliyorum. Ben burayı takip ederek mum aşamasına kadar geldim bir kez çok rahat bir şekilde aldım mumu arada eşimle deneme yapmaya çalıştık. Önce yön sorunu yaşadım bir türlü olmadı derken eşimde sertleşme sorunu başladı sanırım psikolojik çünkü evlendiğimiz zaman kontrol amaçlı muayene olmuştu doktor bir sorununun olmadığını söylemişti. Şimdi ben denemeye istekli olsam eşim kaçar oldu. Başaramamaktan korktuğunu daha doğru başaramayınca benim üzülüp ağlamamdan korktuğunu beni öyle görmek istemediğini söylüyor. Bende her başarısızlıkta geriye gidiyorum sanki dün denememde mumu sadece başını alabildim çokta canım acıdı. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Bizim durumumuzda olan ayda yardım edebilecek herkese ihtiyacımız var lütfen bir yol gösterin.
Başlığım banada yardım edin lütfen olacaktı yanlış anlaşılmasın
İyiyimm canim senn nasil gidiyor
Eşimin isleri nedeniyle deneyemiyoruz ama artik aştık bu sorunu diue düşünüyorum alisma devresi simdi. Aslinda hazır simdi yenmisken regl girmeden araya tekrar tekrar denemek isterim ama firsat olmuyo ama deneyemesem bile artık biliyorumki bu is bitti .
Mesleginin hakkini vermeyen dr cok zor durumda oldugunu dr ne derse cozum icin kabul edecegimizi biliyorlar sirf para icin umudunu kiriyorlar insanin
Kaderim sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Ama ben kendimi o kadar amçsız o kadar motivasyondan uzak, başarmaktan uzak görüyorum ki. Mucize olsa ve bir sabah uyandığımda kurtulmuş olsam diyorum. Sanki hiç olmayacak gibi düşünüyorum.
evet neyazıkki böyle iğrenç doktorlarda var buyüzden bir kaç yere birden göstermeden emin olmamak lazım ..bak ben sana birşey anlatayım.benim kardeşimin göz doktoru çok ünlü bir doktordu,kardeşimde şaşılık problemi vardı ..doktorda özalın ,bir çok ünlünün,bakanların felan doktoruydu..bu adam kalktı yıllarca annemlerin parasını yedi üstelik kardeşimde iyileşmedi en son beyninde tümör var ameliyat yapıcam dedi.yüreğimizi ağzımıza getirdi ...başka biryere götürdüler kardeşimi çok şükür temiz çıktı sadece bir şaşılık ameliyatıylada durumu düzeldi çok şükür...yani isterse çok ünlü bir doktor olsun ne olursa olsun tek doktorun dediğine güvenmemek gerek...görüyosun işte bu adam bide güya çok iyi doktor para için şereflerini satan insanlar bunlar ..dikkat etmek lazım
Hangi aşamadaydınız peki nsl yendiniz?
Önce orta parmak sonra iki parmak sonrada Penis yaptım ben.
2 parmak tam yapabildinmi
Tamam canim istediğin zaman yaz
Canım merhaba.
Vajinismus gerçekten erteleme hastalığından başka birşey değil.
Ben de yenmeden önce mutlaka birşeyler çıkardı çıkmasa da ben üretirdim ertelemek için.
Bence üzerine düş mutlaka başarırsın.
Dr ne amaçla zaten olmuş dedi ki?
O zaman es denemesindede zorlanmazsin bence canim onunla da dene
Merhaba arkadaşlar uzun süredir siteyi takipteyim ama öyle çaresiz hissettimki kendimi üye olup ilk kez yazabiliyorum. Ben burayı takip ederek mum aşamasına kadar geldim bir kez çok rahat bir şekilde aldım mumu arada eşimle deneme yapmaya çalıştık. Önce yön sorunu yaşadım bir türlü olmadı derken eşimde sertleşme sorunu başladı sanırım psikolojik çünkü evlendiğimiz zaman kontrol amaçlı muayene olmuştu doktor bir sorununun olmadığını söylemişti. Şimdi ben denemeye istekli olsam eşim kaçar oldu. Başaramamaktan korktuğunu daha doğru başaramayınca benim üzülüp ağlamamdan korktuğunu beni öyle görmek istemediğini söylüyor. Bende her başarısızlıkta geriye gidiyorum sanki dün denememde mumu sadece başını alabildim çokta canım acıdı. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Bizim durumumuzda olan ayda yardım edebilecek herkese ihtiyacımız var lütfen bir yol gösterin.
Başlığım banada yardım edin lütfen olacaktı yanlış anlaşılmasın
cnmmm ben dün deneyemedim ya.. eşim iş dolayısıyla pazartesi günleri evde olmuyor.. ve dün deneyemedim ben bi daha.. ama boş durmadım.. mumla egzersiz yaptım yinedeee
İyi yapmissin canim.
İyi yapmissun canim 1 gün arayla bişiy olmaz dinlenmiş olursun hem de vajinanda rahatlar..alisik değil bu duruma :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?