Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım denedim yapamadım reglim yeni bitti ya sanırım ondan girmiyor reglden sonra böyle oluyor bi kaç gün benim yarın tekrar denicemmm

canım denedim yapamadım reglim yeni bitti ya sanırım ondan girmiyor reglden sonra böyle oluyor bi kaç gün benim yarın tekrar denicemmm

bende bugün öyle oldum canım.dün bittim bugün banyoda denedim.il 5 dk imkansız giigeldi girmedi..sonra galiba yönü uldum girdi çok şükür..ama her zamn her an hazır olmayailiyoruz olmadıysa zorlama.sadece olması için deneme yapmaktan kaçmamalıyız.inşallah yenecğiz ya

deniyorum canım ilk zeytinyağı başlığını bulduğumda yani 5 ay önce... yaklaşık bir ay zeytin yağıyla denedik ben başaramadım ...ondan sonraki ay egzersiz yaptık eşimle ben yapamıyordum o sıralar tekrar p.. başarısız oldum.... sonra kendim egzersiz yapmayı öğrendim regl oldum kaldı öylece sonra bu zamanı buldum uzun zamandır egzersiz yapmıyorum yaklaşık 2 ay oldu ne yazık ki unutmuş olabilirimmm tekrar alışacağımm inşallah evlilik yıl dönümüm bir ay sonra ona yetişmeliyimmm....dessstteekkk istiyorum

Canim şu et parcasi gibi sey ilk vajinamizi inceledigimizde hepimizin kafasini kurcaliyor daha bu sabah bi arkadas daha sordu uc dört sayfa geriye bakarsan görürsün, ama hepimizde var o merak etme anormal bir durum degil. Ben küçük dile benzzetmistim onu :) sen delige odaklan

Oluruz canim sen hic merak etme el ele veririz yenersin:)
Yenen herkes diyo ya ben yaptiysam herkes yapar diye aynen bende onu diyorum ben yaptiysam sen kesin yaparsin :)
Moralini yuksek tut egzersizi erteleme yıl dönümune yetistirelim seni

Son zamanlarda bir bir yenen arkadaslar hepinizin gozu aydin simdi en bastan ne yaptiniz egzersizleri asama asama ne kullandiniz egzersizde es dnemesine ne zaman gectiniz hangi pozisyonda yendiniz ayrinyili yazarmsiinizzz lutfenn

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi güzel bir hediye paketi yapalım artık beni yıl dönümü için otele gidices yine uyuyup uyuyup gelmeyelimmmm yaaa dualar isterim bennn

canm bak sen uzun zamandr burdasn ne olr artk bitir bu işi inan yapamıyck bsey yok ewet egzerszle yendm bak ne olr cok basıt bsey blyrm korkyo ınsan bende bir seneden fazla cektm ama ennde snunda alacak bu iş korkcak bsey yok cnm

Korkuyomm yaa korkmam gerekirken korkuyom ayaklarim titriyo evet alti aydir burdayimm artik aile baskisida artti olmuyo yapamiyomm ya tam yapicam diyomm sonra hop araya regl giriyo millet benden sonra geldi bi haftada patir patir yendi gitii ben hala ayni iki parmak aliyom git gel yapiuom 8 cmde aparat aliyomm ama yok peniste takildim kaldim ayda bi deneme yapiyozz

arkadslar sormak istedkleriniz varsa cewaplayablrm bende sızler gbiydm uc ay oldu kurtulalı sorularnıza sewe sewe cewap wereblrm

inşallah bizde yenebiliriz rabbimdoğru zamnda nasip etsin inş..ama artık olmalı ya yoksa yıllarımız gidecek cesaretliyim korkmuyorumda acı felan umrumda da değil ama bunlara rağmen olmazsa yıkılırım

Benimde ne büyük eksikliğim iradesizlik. Nerdeyse 2,5 3 aydır takip ediyorum siteyi. Yaptığım egzersizi toplasam bir elin parmağı değildir. Ne siste var ne irade. İlk yaptığım egzersizde nerdeyse 15 dakika suyun içinde oturmuş sonra denemiştim. Ve o kadar kolay orta parmak almıştım. O gün bu işi bitiricem dedim. Sonrasında bir tembellik çöreklendi üzerime yapmadım egzersiz. Daha sonra denediğimde duvar gibiydi bir boğum alamadım.
Bir mucize bekleyip hiç adım atmıyorum. Başarısızlıkla karşılaşmak istemiyorum. Sanki hiç beceremeyecekmişim sanıyorum. Belki senden utanırım seni yarı yolda bırakmak istemem. Bu beni daha motive eder. Ve bir bakmışın ikimizde yenmiş kurtulmuş olarak başkalarına yardım ediyor oluruz. 3-5 gün olmasdında 15 gün sürsün bir ay sürsün ama ikimzde dahil olmak izere herkes bu dertten kurtulsun inşallah. Bu yükle yaşamak istemiyorum. Bu yük beni çok üzüyor ve yoruyor.

canm es denemesini nasl yapıon ayrca nye ayda bı yapıon hadi anlat herseyi detaylı yardm edym bitsn istersn ozelden mesaj at bu işi bitirelim cnm hadi cesaretlen bakıyım kalk bı silkelen çözcez bu işi

inşallah bizde yenebiliriz rabbimdoğru zamnda nasip etsin inş..ama artık olmalı ya yoksa yıllarımız gidecek cesaretliyim korkmuyorumda acı felan umrumda da değil ama bunlara rağmen olmazsa yıkılırım

ne asamadasn cnm olmazsa diye bsey yok ilk denemede bende yapamadm ama ennde sonnda olyo olana kadr deneyeceksnz baska yolu yok bakın ben o giden bi seneme uzuluyorm o yuzden ilk bi silkelenn kafanızı bosaltın yapıcam diyin ya olmazsa demeyin

Kaderim sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Ama ben kendimi o kadar amçsız o kadar motivasyondan uzak, başarmaktan uzak görüyorum ki. Mucize olsa ve bir sabah uyandığımda kurtulmuş olsam diyorum. Sanki hiç olmayacak gibi düşünüyorum.

7 ay oldu evleneli.fakat 1 ay sonraeşim iş için şehirdışına gitti aradaizine gelio .33 ay sonra bitecek..ilk zaman parmak egzersizi yaptm.2 parmak aldım eşiminde.penis denemesi yaptk olmadı.şimdi aparat yapıyorum 13cm e ulaştım alabiliyorum çok şükür.ama eşim olmadığı için aparata devam3ay sonra gelecek..daha başka ne yapmam lazım bilmiyorum olacak olacak inşallah bu sefer

İki parmak mı? Maaşallah. Ben bir parmağın tek boğumundayım. İki parmak alamayacakmışım gibi gerliyor hep.

tamm cnm o kadr cm alıyrsan kesn yaparsn kendni motive et olmsz düşnme lütfen

hadi güzel bir hediye paketi yapalım artık beni yıl dönümü için otele gidices yine uyuyup uyuyup gelmeyelimmmm yaaa dualar isterim bennn

Bu sikintiyi ceken herkese dua ediyorum yaşamayan bilemez cok ağır cok zor.
Bak canim bende egzersizler i ertelemeye bayiliyodum :)) hep bahanelerim oluyodu ama pes pese istikrarli bir sekilde yapinca ilerleme oldu o ilerlemeyi gordukcede yapmak istedim devam etmek istedim mutlu oldum kendime guvenim geldi veee sonuc mutlu soon :))

O yüzden ne olur egzersizi erteleme!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…