- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.881
Yani 2 gundur akinti ve yanmayi fark ettim cok degil yanmam hafif yogurt vucuttaki mikrobu atarmis kac gunde gecmisti senin? en azindan biraz beklesem de ondan sonra geçmese gitsemDaha önce benim geçmişti ama yanmam yoktu, ne zamandan beri var ve nezamandir yanma var Cnm? Acemilik niye yasayasin ki arada egzersiz yaparsin alis bence ama sunu bil, bu isi asla görev görme !! İçinden gelerek yasa cnm
Ben de antibiyotikten sonra basladi o kasinma ve akinti krem gibu rengi ama peceteye silince sari gibi sen de de mi var ben de antibiyotige bagli mantar olusabiliyormus oyle bisey sanmistim senin peki iliski esnasinda yanman oluyor mu akintidan sebeplicanım bende yumurtalık iltıhabı olmustu antıbıyotık kullandım gectı..fakat ilşkiye gırdıgımden beri bende de koyu sarı ve turuncu renkte akıntı oluyo.bende bugun soracaktım ki sizde de varmı die
Ben de antibiyotikten sonra basladi o kasinma ve akinti krem gibu rengi ama peceteye silince sari gibi sen de de mi var ben de antibiyotige bagli mantar olusabiliyormus oyle bisey sanmistim senin peki iliski esnasinda yanman oluyor mu akintidan sebepli
yanmam olyo ilişkide sızlama da oluyo bazen sonra bı bakyorum akıntım beyaz değil koyu sarı yada turuncu gibi
Evet petty normal bisey degil doktora mi gorunsen ki ? Gecmezse tabi ben antibiyotigim Bitince bekleyecegim gitmesse gozukeyim diyorumyanmam olyo ilişkide sızlama da oluyo bazen sonra bı bakyorum akıntım beyaz değil koyu sarı yada turuncu gibi
Kızlar bu aparatları nerden alıyrsnz ve kaç para.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akıntı rengi sarı turuncu gibiyse aksatma bi kadın doğuma git enfeksiyon olabilir .sağlıklı akıntı rengi şefaf olmalı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet petty normal bisey degil doktora mi gorunsen ki ? Gecmezse tabi ben antibiyotigim Bitince bekleyecegim gitmesse gozukeyim diyorum
Merhaba kızlar, size sormak istediğim bir konu var ben eşimle ilişkiye girdim fakat tam gerçekleşmedi benim canım bi anda çok yandığı için geri çekildi. Ama kanamam olmadı , her seferinde bu durum gerçekleşti bir noktadan sonra daha da ilerleyince canım yanıyor eşimde zorlamıyor bu yüzden ilerlemiyor ama kanamam da olmadı hiç birinde. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa yırtılmadığı için mi her seferinde canım yanıyor?
canım bnde 3 gün önce senn gibi oldum benm tam olarak girdi ama gel git yapmadık cnkü tamamı girdiğinde bi acı oldu en dipte çekildik ertesi gnde öyle ama kanamam olmadı sanırım gel git yapmaya başladığımızda yırtılacak zar şuanda çok zorlamadığımz için olmadı diye düşünüyorum ama bnde bekliyorum kan gelsin diye eşimden ziyade ben kndimi mutlu hissedicem ozamn
canım bnde 3 gün önce senn gibi oldum benm tam olarak girdi ama gel git yapmadık cnkü tamamı girdiğinde bi acı oldu en dipte çekildik ertesi gnde öyle ama kanamam olmadı sanırım gel git yapmaya başladığımızda yırtılacak zar şuanda çok zorlamadığımz için olmadı diye düşünüyorum ama bnde bekliyorum kan gelsin diye eşimden ziyade ben kndimi mutlu hissedicem ozamn
Bizde tam olarak girmedi işte bir kısmı girdi, sanırım her seferinde zarın oraya gelince canım acıyor eşimde benm canım yandığı için geri çekiliyor hani gelgit yapıyor ama artık o kadar zorlamadan canım yandığı için, canım çok atlı benim maalesef..Zarım yırtılmış mıdır peki?
bizde işte ikinci denememizde braz gel git yaptı ama tamamını sokmadan tabı yarısına kadar benmde kan fln gelmedi anlamadımkı ama braz daha gayret aşındıkça gelecek bnce esnek olbilir zarlarımız eğer yırtılsaydı muhakkak fazla olmasada leke gelirdi bnce duruyor yernde bizimkiler :)
Merhaba kızlar, size sormak istediğim bir konu var ben eşimle ilişkiye girdim fakat tam gerçekleşmedi benim canım bi anda çok yandığı için geri çekildi. Ama kanamam olmadı , her seferinde bu durum gerçekleşti bir noktadan sonra daha da ilerleyince canım yanıyor eşimde zorlamıyor bu yüzden ilerlemiyor ama kanamam da olmadı hiç birinde. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa yırtılmadığı için mi her seferinde canım yanıyor?
Bizde tam olarak girmedi işte bir kısmı girdi, sanırım her seferinde zarın oraya gelince canım acıyor eşimde benm canım yandığı için geri çekiliyor hani gelgit yapıyor ama artık o kadar zorlamadan canım yandığı için, canım çok atlı benim maalesef..Zarım yırtılmış mıdır peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?