- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.901
zarın yırtılmıs olabılır canım kan gelicede öle görülebilir bilir bardak bardak gelmiyo bi kaç damla hiç farkedilmeyebılınırde canının yanma nedenı istemsiz kasman olabılr yada kuruluktanda olabılır..bende ilişkiye girdiğimde kanamam olmadı belkide oldu ben fark etmedim onuda bılemıyorum..dktora gitmelısın cok kafaya takıyosanda
İşte tamamı giremediği için ben yırtılmamıştır diye düşünmüştüm. Çünkü girerken kasılmıyorum ilerleyince kasılıyorum, sanırım canım acıcak diye korktuğum için oluyor.
canım ama zar zaten ilerde deilki vajı nın tam girişinde aynayla bile görebilirsin yanı zarın yırtılması için sonuna kadar grmesi gerekmez
peki yırtılsa ben onu sızısını hissetmez miyim?
YA canm bnde 3 gün önce başardım ama kanamam olmadı bnmkide yırtılmadı sanırım yırtılırsa hisedermiyim bilmiyorum ama okuduklarıma gre hissedende var hissetmeyende kasılmayıp çok rahat olursan hissetmezsin çok fazla bnce.yada çok esnektir doğumda yırtılır bellide olmaz
İşte tamamı giremediği için ben yırtılmamıştır diye düşünmüştüm. Çünkü girerken kasılmıyorum ilerleyince kasılıyorum, sanırım canım acıcak diye korktuğum için oluyor.
canım sımdı reglımde yenı bıttı ondanda kaynaklı olabılır dıe dusundum..nerdeyse yenı bitirdim antibiyotıgı 2 kutu üst üste kullandım artık kullanmak istemıyorum
kızlarr ilişki sırasındaa bayılmaa yaşayan varmıı nolurr bana yardımm edin bişe söyleyin neden olur:/
Aslında altdan fitil verilmesi daha etkilidir die biliyrm.bnde çk evham yapıyorm şu parmak mum egsersizlerden mikrop kaparız filan die tedirgin oluyrm Allah korusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar ben hala yapamadım çok üzgünüm galiba hep böyle kalıcam
arkadaşlar ben hala yapamadım çok üzgünüm galiba hep böyle kalıcam
peki yırtılsa ben onu sızısını hissetmez miyim?
Kkaderim nerelerde acaba ? O burda olsa daha da aydinlatirdi ama ben yanlis bilmiyorsam ZAR DEDIGIMIZ sey vajinayi tamamen kapatan pıt diye delinen ve sonrasinda kanayan birsey degil ki vajinanin agzinda bulunan agzini cevreleyen aslinda ortasi delik biryer ve biz parmak egzersizleri ile orayi esnettigimizden o zar da bi aşınma olmuyor ve kan gelmiyor zaten internette okumustum bayanlarin aslinda % 47 sinde mi ne kanama olmazmis.kanama olmasinin sebebi bayanin kendini kasmasindan ötürü o ortasi delik olan ve vajina agzini saran zarin asinmasi ve yirtilmasi.benim de kanamam olmadi ve o zar esnediginden dolayi kenarlara dogru açıldı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?