- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #17.321
Gerçekten kendimizi o kadar çok acıyacak diye programlıyoruz ki kendimiz bile şaşırıyoruz ortada hiç acı olmadığını görünce :)
Kurtulmana sevindim...
çok sağol canım bende o dar yer de zar ve çok sert psikolojisi vardı o korkutuyordu mumu aldığım pozisyonda eşimin p..sni elimle yerleştirdim oda itti ve hepsi olduuu sanki p..s mum gibbiii oldu
mumun gidiği kadar girsin dedim içimden sonra birden oldu halbukiiiii yarım saat önce ben altayken sadece ucunu alabilmiştimm ben yaptıysammm hepiniz yaparsınızzz
umarım sonrakilşerde böyle kolayy olurr
zemuszemus
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oldu en sonuda oldu bim bam bommmmmmm
hayallerim gerccek olduu bim bam bommmmmmm
duyduk duymadık demesin hiçç kimse işte ialn ediyorum herkeseeeeeeeeeeee
olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
pek bişey anlamdım ama az öncee p..s tamamını aldımmm acı yok kırmızıı yokkkkkkkkk
hala inanamıyorum hepinize teşekkür ederimmmmm özellikle sdkx arkadaşım sanaaa:lepi::lepi::lepi:
olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
pek bişey anlamdım ama az öncee p..s tamamını aldımmm acı yok kırmızıı yokkkkkkkkk
hala inanamıyorum hepinize teşekkür ederimmmmm özellikle sdkx arkadaşım sanaaa:lepi::lepi::lepi:
tebrikler cnmhihoyyythihoyyythihoyyyt
olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
tebrik ederimmm sositososito
Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım....
ayy böyle hiç anlamadık falan yazıyosunuz ya hemen deniyesi geliyo insanın....
darısı bizim başımıza.... hihoyyyt
Tebriklerrrr canimm...ne mutlu sana..kurtuldun..darisi bize..buarada bayildim yazina..bim bam bommins en kisa zamanda bizlerde boyle uzun uzun basardim yazabiliriz..:1hug:
tebrikler cnmhihoyyythihoyyythihoyyyt
ayaznaz tebrik ederimmm:sm_cool:
olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
canmm sağol sende basaracaksın hem senin egzersizleri iyi ben cok zorlanıyordum parmakta falan sen hiç duymuycan bilekaydirigubbakcemile5
olduuuuuuuuuuuuuuuuuu
böyle herkese tek tek yazıyoprum cevabı hepsini alıntı yapamıdıkkkk
canımmmm benimm yaa hepiniz kardesm gibisinzzzzz olacakkk olacakkk sennn kurtul beeğimmm sanada yazarım bennn edebiyatçıyım yaaa şiir bilem yazarımmmkaydirigubbakcemile2
Tebrikler canım :lepi: Allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlerin başınaaklinialirimsmile sen üsttemi başardın biraz anlatırmısın?Bu arada arkadaşlar 1 hafta kadar olmayacağım eşim izine çıkıyor tatile gideceğiz kısmetse.Dualarınızı esirgemeyin regl bitti bugün.Denemelere devam anlayacağınız:hulya: allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah:Saruboceq: Öpüyorum Allah'a emanet olunolumunekankayizsmile
çok sağol verdiğin moral için canım...
allah biliyo benden önce başarmasını istediğim (egzrszlere çok önceden başladığnz için)sen ve de crescent84 vardı...ben zaten şu an reglim ya bişi yapamyrm...inş crescent de tatilde halleder opuyorumnanaktan
teker teker çözülürüz yaza kadar.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?