Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gözün aydın canım =)) tuvalet hissi sanıyorum şu nedenden, vajinayla idrar kesesi yanyanaymış ve başlarda sanırım alışkın olmadığımızdan olabilir, sen giriş sırasında idrar kesesini uyarıyorsun haliyle tuvalet hissi oluyor diye düşünüyorum =)) bilimsel değil tahminen söyledim bunu.çok sevindim bu arada tekrar tebrik ederim.

o egzersiz yüzünden başaramyrm sanırm dokunamiyorum bile hiç cesaretim yok galiba ewliligimi esimi kaybedcm başka önerisi olan war mi
böyle düşünme lütfen hangimiz aşmadık ki, burda her gelen arkadaşımız aynı şeyi düşünür, bede mesela ömrüm boyunca aşamam ve ben böyle ölürüm diye düşünüyordum, yeter ki erteleme çok kısa sürede belki 1 hafta da bile yenebilirsin bu durumu.

Sağol canım bi oh be diyebildim çok şükür. Fakat bende büyük wc hissi oluyor sanırım yönünü şaşırıyor eşim

Sağol canım bi oh be diyebildim çok şükür. Fakat bende büyük wc hissi oluyor sanırım yönünü şaşırıyor eşim

Yani tam olarak büyük wc hissi de değil de oraya baskı oluyor yani anüs tarafı diyeyim neyse zamanla geçer inşallah

Ben de deneyeceğim :)artık bunu atlatmak ve ben de anne olmak istiyorum..inşallah o günleri de görürüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

=)) oda komşusu uzak değil =)) belki kastığın için hissediyorsundur orda ki baskıyı, bu arada kabız olduğumda sanki içten dışa doğru bir baskı hissediyorum ağrı gibi baskı gibi, sende ki de öyle mi?

Ben de deneyeceğim :)artık bunu atlatmak ve ben de anne olmak istiyorum..inşallah o günleri de görürüz

inşallah olur arkadaşım hepimizde hayal olarak görüyorduk bir zamanlar ama değilmiş,sende ; bu muymuş diyeceksin inşallah .

Arkadaslar bende de vardi vajinismus sorunu 8 sene mucadele ettim hic doktora gitmedim kendim basarmak istiyordum ama olmadi en sonunda bi jinekologa gidip kizlik zarimi aldirdim hic pisman degilim keske daha once gitseydim su anda 30 haftalik hamileyim Allah herkese nasip etsin

aminnn çok sewindim atlatmanıza.kızlık zarını aldırınca düzeldi mi yani nasıl oldu anlatabilirmisiniz ?

her seferinde aynı gazla gidiyrm ama o ana gelince hep hüsran ya canım şu parmak sokma alet sokma o kadar ürkütüyo ki beni anlatamam.benim en büyük sorunum bacaklarımın kasılması açamıyorum lanet olsun ki.eşimde bana kıyamıyo başkası olsa bağlar bacaklarını yapardı.çünkü ilk ewlendğmz gece ben eşimi ittim ağlama krizleri falan derken eşim kalktı gitti üstümden.benmde gururuma dokundu tabi gittim çağrdm sıktm dişimi oldu.k.zlığm bozuldu.ama sonrasında bacaklarımı kastm bacaklarımı açtm vajinada kasılma oldu öle öle 1.5 yıl geçti işte.oraya dokunamyrm bile içim bi tuhaf oluyo nasıl yapcm bilmyrm

Evet duzeldi arkadasim bizde yari birlesme oluyordu ama cok canim aciyordu ilerliyemiyorduk gerci normal sartlarda da bizim birlikte olmamiz biraz zormus doktor dedi kızlık zarim cok kalinmis simdi gecen onca zaman icin o kadar uzuluyorum ki hep utandigimdan dolayi esimi hep ihmal ettim Allah ondan da razi olsun 8 sene bekledi su anda o kadar mutluyuz ki kesinlikle gidin uzatmayin arayi benim 8 senem bosa gecti

Zaten yarim saatlik bir narkoz veriyorlar agri sanci hicbisey yok iyiki gidip aldirmisim :)

Evet sanırım öyle canım ya ama çok aldırmiyorum geçer inşallah zamanla . İşin cogunu hallettik çok şükür.

kızlar merhaba,7 aylik evliyim,olmuyor ve olmuyor,esimle iliskiye giremiyoruz. buradaki
tum bilgileri okudum ama kendi basima asamiyorum. istanbulda uygun fiyatli ve bu isi parmak egzersizi olmadan bitirebilen bir doktor var mi? tavsiyelerinizi bekliyorum,tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya evet canım zor oluyor kasılmalar,acısı,yanması,kilitlenme vs..vs.. , senin zarda yırtılma olduysa artık kolay kolay acımazki onu da parmak hareketleriyle eminim giderebilirsin.herkes bu yöntemle bir haftada başarabiliyorsa sen uğraş pes etme 2 hafta,3 hafta bir ay olsun ama uğraş..ilk önce bilinçaltına yerleştir olumlu şeyler başarabilirsin,başarabiliriz..ılık bi duş al kulakçöpü ve zeytinyağını dene aynanın karşısında yavaş yavaş ilk etapta ne kadar olursa,ama yap yoksa işimiz zor

(kkaderimm) yaaaaa ama bence gelen kan bünyeden bünyeye değişir,çevremde duyuyorum da kimisinin acillik oluyormuş,kimisinden 1 damla geliyormuş,kimisinden3-4 gün geliyormuş ki ped koyuyorlarmış.ilk gittiğim doktor onuda dedi bana doku zedelenmiş dedi ama ikinci gittiğim doktor saatin 12 yönünde yırtılmış dedi..zarın yırtılıp yırtılmadığını kafaya takmıyorum zaten..bnm derdimde kasılmalar,ilişkide acıyor olması ( inş. şu zeytinyağından fayda görürüm.

tabi eşimle 15 gündür konuşmuyoruz o da ayrı yuvam yıkılmazsa antemanlara devam edicem psikolojim bozuldu iyice ((

merhaba buket,aramıza hoşgeldn diyemeycğm çünkü zor bi durum.olmuyo derken ilişkiye girerken sanki duvar var gibi mi geliyo ? mesela benm bacaklarım kasılıyo vajinaya yaklaşamyrz bile bazen.eğer sadece vajina kasılmasıysa benm gittiğim bi doktor var.egzersizsiz kuyruk sokumuna yakın bi bölgeden iğne yapıp iç kasılmaları engelliyo.doktorun adı varlık doğan netten araştırabilirsin canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…