- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.261
gözün aydın canım =)) tuvalet hissi sanıyorum şu nedenden, vajinayla idrar kesesi yanyanaymış ve başlarda sanırım alışkın olmadığımızdan olabilir, sen giriş sırasında idrar kesesini uyarıyorsun haliyle tuvalet hissi oluyor diye düşünüyorum =)) bilimsel değil tahminen söyledim bunu.çok sevindim bu arada tekrar tebrik ederim.Ya ben yenmistim fakat ikinci ilişkimizde yarısına kadar almış bir yerde takılı kalmıştım ama çok şükür normal bir ilişki yaşayabiliyoruz yarıda kalmasının sebebi Kaderimin de söylediği gibi içerinin kuru olmasi az yağlanmasi .
Biz önce organlarmızı yağladik ben iki parmak egzersizi yaptım sonra denedik yine yarıya kadar girdi ben altta iken. Sonra ben üste geçtim yine yarıya gelince şişeye doldurduğum yağdan elime damlatip yarısı içeride olan Penisin diğer kalan kısmının etrafına bolca yağ sürdüm. Sonra öyle bir kayıpigitti ki çok sasirdim hatta ne sizi vardı ne acı sadece çok az baskı ve garip ama büyük tuvalet hissi . Çok şükür normal bir ilişki oldu. Ayrıntılı anlatmak istedim çünkü benim gibi yenip sonra yarısına kadar alıp sıkıntı çeken çok oldu. Ve birde kesinlikle pes etmemek olcak diye kafaya koymak çok ama çok önemli.
böyle düşünme lütfen hangimiz aşmadık ki, burda her gelen arkadaşımız aynı şeyi düşünür, bede mesela ömrüm boyunca aşamam ve ben böyle ölürüm diye düşünüyordum, yeter ki erteleme çok kısa sürede belki 1 hafta da bile yenebilirsin bu durumu.o egzersiz yüzünden başaramyrm sanırm dokunamiyorum bilehiç cesaretim yok galiba ewliligimi esimi kaybedcm başka önerisi olan war mi
gözün aydın canım =)) tuvalet hissi sanıyorum şu nedenden, vajinayla idrar kesesi yanyanaymış ve başlarda sanırım alışkın olmadığımızdan olabilir, sen giriş sırasında idrar kesesini uyarıyorsun haliyle tuvalet hissi oluyor diye düşünüyorum =)) bilimsel değil tahminen söyledim bunu.çok sevindim bu arada tekrar tebrik ederim.
gözün aydın canım =)) tuvalet hissi sanıyorum şu nedenden, vajinayla idrar kesesi yanyanaymış ve başlarda sanırım alışkın olmadığımızdan olabilir, sen giriş sırasında idrar kesesini uyarıyorsun haliyle tuvalet hissi oluyor diye düşünüyorum =)) bilimsel değil tahminen söyledim bunu.çok sevindim bu arada tekrar tebrik ederim.
Sağol canım bi oh be diyebildim çok şükür. Fakat bende büyük wc hissi oluyor sanırım yönünü şaşırıyor eşim
bunlar inan çok normal arkadaşım, isteksizlik zamanla kaybolacak önce bu durumu aşmanız gerekiyor.bende parmak egzersizi denemedim ama şöyle söylüyorum önce denediğim yöntemle bir kere ama hemen bırakmadan belki gerekirse 1 saat söylediğim yötemi deneyin olmazsa egzersizlere vakit kaybetmeden başlayın diyorum.şimdiye kadar belki 200 kişi kullanmıştır benim bildiğim ama zarar verdi diyeni hiç duymadım, br iki kişi belki yapı meselesi bilmiyorum yanma hissi verdi kullanmadım dediler,sende bir kere kullanırsın dr da zararı olmaz dedi bana, bakarsın hoşuna gitmezse bırakırsın, ben zaten iki kez eş denemesinde kullanmıştım çok değil.
=)) oda komşusu uzak değil =)) belki kastığın için hissediyorsundur orda ki baskıyı, bu arada kabız olduğumda sanki içten dışa doğru bir baskı hissediyorum ağrı gibi baskı gibi, sende ki de öyle mi?Sağol canım bi oh be diyebildim çok şükür. Fakat bende büyük wc hissi oluyor sanırım yönünü şaşırıyor eşim
inşallah olur arkadaşım hepimizde hayal olarak görüyorduk bir zamanlar ama değilmiş,sende ; bu muymuş diyeceksin inşallah .Ben de deneyeceğim :)artık bunu atlatmak ve ben de anne olmak istiyorum..inşallah o günleri de görürüz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bende de vardi vajinismus sorunu 8 sene mucadele ettim hic doktora gitmedim kendim basarmak istiyordum ama olmadi en sonunda bi jinekologa gidip kizlik zarimi aldirdim hic pisman degilim keske daha once gitseydim su anda 30 haftalik hamileyim Allah herkese nasip etsin
arkadaşım ben az önce bismillah diyip kollarımı sıvadım ilk parmak ve kulak çöpü egzesisine zeytinyağ ile başladım (10dk yapabildim). umarım olumlu sonuç alırım evet içimde korku var ama yazılanlardan dolayı gaza geldim bu iş ya bitecek ya bitecek ömür boyu kafamı buna yoramam ve ben bunu başarabilirim herşey kafada bitiyor bence..nese25 arkadaşım sende yapabilirsin kendini yapamam diye odaklama 1inde olmazsa 2de,2de olmazsa 3,4,5,6 dene..ilaçmış,doktormuş,o aletlerdenmiş bence boş..herşey ilk önce sihirli parmaklarımızda..HAYDI ARKADAŞLARIM BİR CESARET GELSİN HEPİMİZE VE İLK ÖNCE KAFAMIZDA BUNU DA BAŞARABİLRİZ DİYEREK BAŞLAYALIM..2 gündür zamanımı burda geçiriyorum valla ev işiymiş yemekmiş umrum değil..yeter ki sonuç güzel olsun çünkü cinsellikde başarısızlık herşeyde sorun olabiliyor onu anladım
NESE25 hadi arkadaşım sende ilk adımı at bizim neyimiz eksik yada fazla))
=)) oda komşusu uzak değil =)) belki kastığın için hissediyorsundur orda ki baskıyı, bu arada kabız olduğumda sanki içten dışa doğru bir baskı hissediyorum ağrı gibi baskı gibi, sende ki de öyle mi?
kızlar durumlar nasıl yenenler yenmeye çalışanlar. ..
her seferinde aynı gazla gidiyrm ama o ana gelince hep hüsranya canım şu parmak sokma alet sokma o kadar ürkütüyo ki beni anlatamam.benim en büyük sorunum bacaklarımın kasılması açamıyorum lanet olsun ki.eşimde bana kıyamıyo başkası olsa bağlar bacaklarını yapardı.çünkü ilk ewlendğmz gece ben eşimi ittim ağlama krizleri falan derken eşim kalktı gitti üstümden.benmde gururuma dokundu tabi gittim çağrdm sıktm dişimi oldu.k.zlığm bozuldu.ama sonrasında bacaklarımı kastm bacaklarımı açtm vajinada kasılma oldu öle öle 1.5 yıl geçti işte.oraya dokunamyrm bile içim bi tuhaf oluyo nasıl yapcm bilmyrm
arkadaşım merhaba , vajinada yeterli kayganlık oluşturulduğunda zarın duruyor bile olsa ağrı hissetmezsin, biz birazcık daha tedirginlik yaşayan bayanlar kendimizi o an kastığımız için doğal sıvımız yeterince gelmiyor bu durumda eğer eşiniz aniden giriş için zorlarsa hele ki acemilikten yanlış yöne doğru zorlarsa,zarla beraber vajina dokusunda yırtık oluşur, yada zedelenme oluşur, bu bahsettiğiniz kan vajina dokusundan gelmiştir muhtemelen. normal bir zardan birkaç damla kan gelir çünkü.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956
bu konunun ilk sayfasını okumanızı istiyorum, daha sonra egzersize karar verirseniz yada eş denemesine tekrar sorularınızı yazabilirsiniz arkadaşlar umutsuzluk yok, burdasınız ve inşallah kısa sürede yenmeniz için elimizden geldiğince destek olucaz size.
kızlar merhaba,7 aylik evliyim,olmuyor ve olmuyor,esimle iliskiye giremiyoruz. buradaki
tum bilgileri okudum ama kendi basima asamiyorum. istanbulda uygun fiyatli ve bu isi parmak egzersizi olmadan bitirebilen bir doktor var mi? tavsiyelerinizi bekliyorum,tesekkurler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?