- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.281
Biraz once denedikk ama olmadii sende nasi durumlar
merhaba buket,aramıza hoşgeldn diyemeycğmçünkü zor bi durum.olmuyo derken ilişkiye girerken sanki duvar var gibi mi geliyo ? mesela benm bacaklarım kasılıyo vajinaya yaklaşamyrz bile bazen.eğer sadece vajina kasılmasıysa benm gittiğim bi doktor var.egzersizsiz kuyruk sokumuna yakın bi bölgeden iğne yapıp iç kasılmaları engelliyo.doktorun adı varlık doğan netten araştırabilirsin canm...
Canım söylediğin o yöntemi biraz arastirmistim ben hatta bi doktora danistim sağlıklı olmadığını soyledi.bilmiyorum yine de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi yerden başlamam lazım artık ve buna bi dilatör almakla başlamak istiyorum inşallah zamanla alışırız birbirimize :) yalnız bilen yada alan arkadaşlar varsa link paylaşabilir mi rica etsem ben internetten biraz baktım renkli bir set var onu beğendim renkli olduğu için olabilir :) yalnız sadece bir sitede var ve 400 tl biraz uçuk geldi fiyatı
ben yaptrdm canm hiç bi yan etkisi olmadığının garantisini veriyolar inşallah yokturbende çok araştrdm bunu yapanda ünlü bi doktor.ve alalade bi yerde yapılmıyo bu tedavi acı badem hastanesinde yapılıyo.yasa dışı bi işlem diil. benm sorunum çözülmedi çünkü benm birazda fiziksel
inşaallah atlatirsin canım onu ne kadara yapıyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2500 tl canım.ama doktor çok ilgili.şu gün arcm sizi dedi o gün aradı ve hala vajinusmus konusunda beni bilgilendirip yardımcı olmaya çalışıyo.Ben kendisinede sanırım benle ilgili ben yapamyrm diyrm.yapıcaksın ağrı duymayacksn izin ver eşine diyo.ben işimi yaptm senin sorunun diyip çekilmedi yani.siz bu sorunu aşana kadar irtibatta olucaz diyo
çok çaresizim lütfen yardım edin bana evliliğim bitmek üzere neden yapamıyorum ben bunu hep böylemi kalıcam yuvamın yıkılmasını istemiyorum
canım sadece p.. girişine mi izin vermiyorsunnn
biraz giriyo sonra bi duvar var sanki ondan sonra olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?