Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biraz once denedikk ama olmadii sende nasi durumlar

adetim bugün bitiyor canım akşam önce egzersiz sonra penis denemeyi düşünüyorum nefes çok onemli bunu unutma sakin burundan al ağızdan ver ve verirken vajinaya aparat ittir tamam önceleri benimde aciyordu ama nefes düzenli olunca rahat giriyor acı olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım söylediğin o yöntemi biraz arastirmistim ben hatta bi doktora danistim sağlıklı olmadığını soyledi.bilmiyorum yine de

Bi yerden başlamam lazım artık ve buna bi dilatör almakla başlamak istiyorum inşallah zamanla alışırız birbirimize :) yalnız bilen yada alan arkadaşlar varsa link paylaşabilir mi rica etsem ben internetten biraz baktım renkli bir set var onu beğendim renkli olduğu için olabilir :) yalnız sadece bir sitede var ve 400 tl biraz uçuk geldi fiyatı

Canım söylediğin o yöntemi biraz arastirmistim ben hatta bi doktora danistim sağlıklı olmadığını soyledi.bilmiyorum yine de

ben yaptrdm canm hiç bi yan etkisi olmadığının garantisini veriyolar inşallah yoktur bende çok araştrdm bunu yapanda ünlü bi doktor.ve alalade bi yerde yapılmıyo bu tedavi acı badem hastanesinde yapılıyo.yasa dışı bi işlem diil. benm sorunum çözülmedi çünkü benm birazda fiziksel

bana bi arkadaş gönderdi ve çok rahat canım parmaktan çok çok iyi mutlaka al derim

inşaallah atlatirsin canım onu ne kadara yapıyorlar

inşaallah atlatirsin canım onu ne kadara yapıyorlar

2500 tl canım.ama doktor çok ilgili.şu gün arcm sizi dedi o gün aradı ve hala vajinusmus konusunda beni bilgilendirip yardımcı olmaya çalışıyo.Ben kendisinede sanırım benle ilgili ben yapamyrm diyrm.yapıcaksın ağrı duymayacksn izin ver eşine diyo.ben işimi yaptm senin sorunun diyip çekilmedi yani.siz bu sorunu aşana kadar irtibatta olucaz diyo

tesekkurler neşe ben p.s başı girdikten sonra gerisini getiremiyorum sanki bir duvar varmis gibi oluyor dedigin gibi.dedigin yontemi bir arastirayim canim sagol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel canım bence ara ver bi hafta hiç düşünme yapma beynini dinlendir bana psikolog demişti ve dinlendim rahatladım

Merhaba ben hep denemeye çalıştım olmadı artık bıraktım denemeyi bunun üzerine üzülmüyorum bile, yalnız şöyle bir durum var ben henüz evli değilim fakat nişanlıyım 3 senedir nişanlımla deniyoruz gittiğimiz jinekolog erken tespit etmişsiniz evlenene kadar çözersiniz demişti fakat hala çözülmedi ve yakında evleneceğiz, bana ne önerirsiniz 3 senedir kendi aşamamış bir insan olarak artık doktora gitmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar

sitenize yeni üye oldum.eşimle severek beş yıl önce evlendik.hayat şartları derken çocuk yapmayı sürekli ertelemek zorunda kaldık. Günde ortalama 13-14 saat bir şirketin pazarlama bölümünde çalışmaktayım.büyüklerin torun bizimde bir evladımız olsun istiyoruz.lakin dr.gidip muayene olduğumda vajınusmus olduğumu ve hiç ilişkiye giremediğimin hayal kırıklığı ile karsılastım. Su an kafam cok karıştı eşime karsı cok mahçup olup ezikliğini yasıyorum.eşimi cok seviyorum onunla tanışmamz 10 yıl oldu.ben onu kaybetmek istemiyorum.lütfen bana yardım edin.ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım bunu yazarken bile gözlerimden yaslar akıyor deneyimlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var saygılarımla....

arkadaşlar elimde cem keçenin vajinismus kitabı var bana da burdan bir arkadaş göndermişti sadece kargoyu karşılayarak isteyene gönderiririmmm

çok çaresizim lütfen yardım edin bana evliliğim bitmek üzere neden yapamıyorum ben bunu hep böylemi kalıcam yuvamın yıkılmasını istemiyorum

canım sadece p.. girişine mi izin vermiyorsunnn

biraz giriyo sonra bi duvar var sanki ondan sonra olmuyor

canım aynı ben 11 ay yok olmuyor artık hiç girmez bu derdim öyle olmuyormuş kujum beline yastık koy canım daha sonra gözlerini kapat ve başla bebeğim olacak benim bana benzeyecek de içinden bide kahkaha atarken aşırı hızlı ilerliyor ben çok yararını gördüm o yüzden gülmek için bi şeyler düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…