Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki Dilatör olarak ne almalıyım sizce ? İnternetten baktm biraz renk renk olan bi set var ama sadece bi sitede 400 tl ye buldm genelde yabancı sitelerde vardı bu kadar pahalı bişey mi bu dilatör :)

sexshop larda var canım netten bak istersen onlar da uygun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar bu renkli olanı nereden ve ne kadara aldınız acaba ??

beyaz olanın ucu yani bendekinden ucu biraz sivri o yüzden giriş kolay oluyor: )

kızlar yardım ben egzersiz. ve nefes yaparken esimde ereksiyon kaybı oluyor ne yapmalıyım

kızlar merhaba:)
bir şey danışacağım size eşil deneme de başarı sağlandı..sonra çok uzun süre ara verdik olmadığı zamanlarda oldu...üzüldüğüm için sanırım eşimde pek yanaşmıyor böle bi istediğini dile getirmiyor...ben üstteyken daha rahat aldım ama altta da yapmak istiyorum ne önerirsiniz.birde biz nerdeyse ayda 1 kere anca deniyoruz..sizce denemeden önce aparatla denemeye gerek var mı ne dersiniz???????

üstteyekn bacaklarımı açıyorum ama alta geçince olmuyor...

kızlar yardım ben egzersiz. ve nefes yaparken esimde ereksiyon kaybı oluyor ne yapmalıyım

canım vaji olan bayanların eşlerinde daha sık görülüyor ön sevişmeyi uzatın o da normale dönecektir :) moral bozmayın

canım sakın moral bozmayın vaji olan bayanların eşlerinde genellikle görülür ön sevişmeyi uzatın normale dönecektir

Kizlaaarrrrrrr sira benimm halayimdaaaaaa :))))))) rabbime sukurler olsunnnnn bittiii sonundaaaaa

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
64:
64:64:64:64:64:

oynamayı ok sevdiğim için halayı da ben çekerim halay başı oldum yinee rabbim başka dert vermesin canım

Son düzenleme:
Aminnn canimm sagolasinn :))) dusmanima bile vermesinn bu derdi kimse cekmesinn insaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…