- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.321
Peki Dilatör olarak ne almalıyım sizce ? İnternetten baktm biraz renk renk olan bi set var ama sadece bi sitede 400 tl ye buldm genelde yabancı sitelerde vardı bu kadar pahalı bişey mi bu dilatör :)
Kizlar benim siparis verdigim set su
Eki Görüntüle 409780
Internetten baktim Trye için siparis verilebilcek bi set buldum galiba buna çok yakin bi set..
Eki Görüntüle 409781
Buda açiklamasi;
Vajinal dilatör Seti Doğal Şekil
Vajinal dilatör SetiSadece daha iyi bir ürün: Bu dilatörler, yumuşak ve rahat, kontrolü kolay, hafif ve güvenli.Tıbbi Güvenli ve RahatHer set, dört mezun dilatörler, evrensel kolay tutma kolu, yağ ve bakım talimatları ile yumuşak pamuklu taşıma çantası içerir. Ipek gibi pürüzsüz yüzey, hafifçe kavisli şekli, giriş ve geçiş kadar boyutu kolaylaştırır, maksimum konfor sağlar. Yağ, kişinin ellerini tutarken Kullanışlı sap ekleme kontrolü geliştirir. Bu ürün, bireysel kullanım için (Daha fazla bilgi için doktorunuza görünün) tıbbi, güvenli ve sabunlu su ile temizleyin kolay. Depolama taşınabilirlik ve gizlilik için dilatörler uygun, küçük bir paket oluşturarak içerisinde başka bir uygun
Eger isteyen olursa link verebilirm..
Merhabalar bu renkli olanı nereden ve ne kadara aldınız acaba ??
egzersizsiz yapamıyorum.. anestol spray kullansam? lütfen yardımcı olunnnn çook kötüyümmmmm...
kızlarrrrr sanırım atlatmaya başladımmmDün akşam denedik bi kısmını alabildimmmm.inşallah tamamen geçer yaa.allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu dilatörlerin uygun fiyatta olanları yokmudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yardım ben egzersiz. ve nefes yaparken esimde ereksiyon kaybı oluyor ne yapmalıyım
kızlar yardım ben egzersiz. ve nefes yaparken esimde ereksiyon kaybı oluyor ne yapmalıyım
Kizlaaarrrrrrr sira benimm halayimdaaaaaa :))))))) rabbime sukurler olsunnnnn bittiii sonundaaaaa
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aminnn canimm sagolasinn :))) dusmanima bile vermesinn bu derdi kimse cekmesinn insaallahh:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: oynamayı ok sevdiğim için halayı da ben çekerim halay başı oldum yinee rabbim başka dert vermesin canım
Aminnn canimm sagolasinn :))) dusmanima bile vermesinn bu derdi kimse cekmesinn insaallahh
Canimmmmm tebrikler ne guzel bir haber buKizlaaarrrrrrr sira benimm halayimdaaaaaa :))))))) rabbime sukurler olsunnnnn bittiii sonundaaaaa
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?