- 24 Kasım 2013
- 162
- 99
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.541
Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz
arkadaslar illa odevi doktordan almanıza gerek yok.burda birlikte de bunu basarabiliriz su an yeni üye olup yenmeye calisan bi kac kisi var onlarla birlikte başlayıp asama asama ilerleyebiliriz odevi ben size verip kontrolunu yapabilirim inananin hocaya ilaca doktora gerek yok bu kendi basiniza yenebileceginiz psikolojik bir olay ben 6.gunumde yendim cok şükür.Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi
Rabbim yardimcin olsun ins sende bende tum bu sorunu yasayan kardeslerim atlatir 16 seansa gelmisin ilerleme varmi
Arnavutkoyde bi iki doktora gttim 4piskologa gittim 3kere hocaya gittim evde egzersizler yaptim nisantasinda süleyman engin akhan diye bi doktora gttim simdi ise son umudumuz olan bakirkoyde bi hastaneye gidicez 30mayisa verdiler randevuyu korku var bende cok korkuyorum sadece iki kere beraber olduk esimle dahada yapamiyorum
ben 3 yıla yakındır uğraşıyorum.bu siteyede yaklaşık 2 yıldır üyeyim.burda söylenenlerin hepsini yaptım baya ilerledim ama başaramadım.yani anlayacağın bi psikiyariden yardım almak şart.o seni yavaş yavaş ilerletiyor bu yüzden korkmuyosun.ve bu bi ödev olduğu içiin erteleyemiyosun bi düzenin oluyo.biliyosunki vajinusmus korku ve erteleme hastalığı.ben şu an 16.seanstayım ve eş denemesi ödevimiz.haftada bir gidiyorum.
Arkadaşlar ben işaret parmağını sonuna kadar alabiliyorum bebe yağıyla ama iki parmak alamıyorum. Denedim bi kaç kere girmiyo gibi. Bi de tek parmağım kızlık zarından içeri giriyo ama iki parmakla kanama olsun istemiyorum. Belki duygusal düşünüyorum ama onu eşimle yaşamak istiyorum. Eşimle biraz denemiştik baya oldu gibi hatta Dr gittim zarın zedelenmiş dedi. Tam olacakkrn ben durdurdum. Tekrar denicez eşimle. Çok zor bi durum Allah herkese yardım etsin bana da dua edin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım esinle denerken kasma olursa kan gelir yenersin inşaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?