- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.561
bende kurtulmak istiyorum bu dertten ama yapamiyorum hamile oldugunu yazmissinmin ilk gününden beri aynı problemi yaşıyorum çok fazla kasılıyorum ilişkiye giremiyoruz eşim anlayışlı ama doktora gitme konusunda pek taraftar değil
2 ay önce bende vajınusmusun üstesinden gelmek adlı kitabı aldım kendi kendime dedim okuyacam uygulayacam tam okumaya başlamıstım şubat ayında hamile oldugumu ögrendim eşim duyunca şok oldu tabi:) inanamadı
1 ay boyunca mide bulantıları tansiyon düşmeleri çektim 9 .haftanın başında kontrole gittim bebeğin ölmüş dedi doktortam bir hayal kırıklıgı yaşadım inanamadım başka doktorlara gittim evet ölmüş dediler 8 gün önce yani geçen hafta perşembe günü kürtaj oldum.İlişkiye giremeden hamile kaldım,okadar bulantı kusma çektim,hemşireler kürtajdan önce genital bölgeden ilaç koymak isttediler koyamadılar tabi:teytey: o an aklımdan nhiç gitmiyor zaten kürtaj olma üzüntüsü var bide o eklendi üstüne bütün her tarafım kasıldı, kürtaj oldum tabiki kürtajda kızlık zarımda gitti,psikolojik olarak zorlu günler geçirdim dün kontrle gittim doktora doktor kendi başınıza çözemezsiniz psikologa gitmen lazım dedi eşini ikna et dedi birde botoks var dedi ama biraz masraflı dedi sadece 1 ignesi 500 bulur dedi panrmak egzersizlerini dene dedi
artık buna bir çare bulmak istiyorum tavsiyesi olanlardan yanrdım istiyorum
İnşallah canım yani kasmamaya çalışıyorum ama tam olacakken eşime dur diyorum. Bi de emlayı denemiştim bi kere çok yandı diye hemen yıkadım. Yine mi denesem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayal2011 bunca yol katetmisin neler yapmisin buna ragmen hala olmadimi parmaklarinla yapiyosan penislede yapabilirsin ben dokunamiyorum bile
günaydın...
benim sorunum daha farklıeşimin dokunmasına izin veremiyorum bile. acıbadem hastanesinde psikolog ve psikiyatr tedavisindeyim ama psikiyatr sadece parmak egzersizleri aşamasıyla ilgileniyor zaten onda sorun yok parmak egzersizleri bitti penisle denemelere geçmiştik ama eşim işini kaybedince 3 hafta evde oturunca dengemiz bozuldu. alkol vs başladı 3 hafta sonra iş bulunca alkol bitti o ayrı ama ben unutamıyorum. psikolog 4 seans sonunda bir sorunun yok bir de eşini dinleyim dedi ama bana " eşinin kendini tatmin etmesine izin ver" diyen bir psikologa güven kaybettim. bu mu ya çözüm yolu? neyse...
eşim vucuduma dokundugu an elektrik çarpmışa donuyorum. ne önerirsiniz arkadaşlar, eşim masaj kremime kadar aldı değişik yollardan yaklaşmayı deniyor ama olmuyor. "aklında başkası mı var" sorusunu bile duydum o da haklı şımarıklık yaptığımı düşünüyor ama değil işte.
Doktor sürtünme yoluyla da olsa kendine yanaştır tatmin olmasına izin ver demiştir.... Aklında başkası mı var sorusunu kim sordu sana.... Görücü üsülüylemi evlisinix
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Krıkkalp istersen sana bendeki aparatları gönderiyiö zaten bakırköyede gitsen oda aynı egzersizlrri verecek bende interntten araştırmıştım en son bakırköy kalmıştı aklımda... Dediğim gibi bendeki aparatları gönderim sana mayısın 30 una kadar yenersin zaten ... Yada sen istemiorsan bi başkasına da yollayabilirim ücretsiz tabi
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Arkadaşım aparatını nerden aldın ? hangi siteden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın...
benim sorunum daha farklıeşimin dokunmasına izin veremiyorum bile. acıbadem hastanesinde psikolog ve psikiyatr tedavisindeyim ama psikiyatr sadece parmak egzersizleri aşamasıyla ilgileniyor zaten onda sorun yok parmak egzersizleri bitti penisle denemelere geçmiştik ama eşim işini kaybedince 3 hafta evde oturunca dengemiz bozuldu. alkol vs başladı 3 hafta sonra iş bulunca alkol bitti o ayrı ama ben unutamıyorum. psikolog 4 seans sonunda bir sorunun yok bir de eşini dinleyim dedi ama bana " eşinin kendini tatmin etmesine izin ver" diyen bir psikologa güven kaybettim. bu mu ya çözüm yolu? neyse...
eşim vucuduma dokundugu an elektrik çarpmışa donuyorum. ne önerirsiniz arkadaşlar, eşim masaj kremime kadar aldı değişik yollardan yaklaşmayı deniyor ama olmuyor. "aklında başkası mı var" sorusunu bile duydum o da haklı şımarıklık yaptığımı düşünüyor ama değil işte.
Ben aparat sayesinde 5 senelik vajinusmustan kurtuldum bu aparatlar sayesinde gönderen Arkadaşımada çok dua ettim... Şimdi bnde durup duruyor gönderim birileri daha yararlansın dedim ..eğer eşinizden bi çekinceniz varsa söylemeyin ben eşime söylemedim eşim benim parmak egzersiziyle yendimi sanıor bu aparatları hiç görmedi görrse sorarr nerden geldi die vajınısmus arkadaşım gönderdi desem kızar nasıl güvendin etttin die.... Neyse demem o ki istwyene gönderebilirim ... Yenen bi başkasına göndersin.. Hijyenik açıdan endişeniz varsaa sirkeli sıcak suda dezenjekte edebilirsiniz...ozum canım Ben günlerce aparat arastirmistim sonra bir arkadaş gondereyim deyince mutluluktan uçtum temizleyip gönderdi bende temizledim uygulamaya başladıktan 2 uygulama sonrası bitti: ))) kimse ertelenmesin iyi bi fırsat kız gönderiyor ışte daha ne istyorsunuz kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm ozum34 aparatlar ne oluyo gercekten yenebilirmiyim yardimci olurmusun lutfen
kızlar bi konuda yardım istiyorum.. emla kremi okudum bu sitede .. uyuşturuyormuş galiba
kullanıp faydalanabilen varmı.. tam olarak ne işe yarıyo.. bi deneyeyim dedim ama çok pahalıymış.. muadili falan varmıdır acaba.
Cok zor bi durum ya ben'kendime degil esime yasattiklarima uzuluyorum oda kader diyip kabullendi ama benden cok o uzuluyo benden cok o yiprandi siz napiyosunuz egzersiz falan yapiyomusunuz ne zamandan beri bu hastalikla ugrasiyorsunuz
slm ozum34 aparatlar ne oluyo gercekten yenebilirmiyim yardimci olurmusun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?