- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #17.341
Ayaznazcımm canımmm seni tebrik ederim inan çok sevindim. Allahım o günleri tekrrar yaşatmaz inşallah.pek arayı uzatmadan devam et tatlım .alışsın.offf ya seni çok merak ediyordum bende.oldu bitti işte tekrar gözün aydın canım
su tedırgınlıgını at uzerınden ..hersey cok guzel gecıcek...sen senın ııcn en zor olanı basardın devamı dahada kolay olucak...ılıskı oncesı egzersız yap..daha sonra pe... denemsı yap ..bak gor ne kadar kolay olucakteşekkür ederim canım secircim sen de çok sağoll....
arayın uzatmaycam hatta bügün düşünüyorum ama acaba diye soru işareti takılıyo kafama ikinci de böyle kolay olur mu diye**???
umarım artık tamamemn kurtulmuşumdur
bazen olup bazen olmaması gibi bir durumu yaşayan arkadaşalr var mı yoksa ben mi stres yapıyorummmmmbilmiyorumkismile
su tedırgınlıgını at uzerınden ..hersey cok guzel gecıcek...sen senın ııcn en zor olanı basardın devamı dahada kolay olucak...ılıskı oncesı egzersız yap..daha sonra pe... denemsı yap ..bak gor ne kadar kolay olucak
cara caraaa
Allahim lütfen Cara bu hafta yensin yarabbiiim en kisa zamanda yensin lütfen lütfen :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Cara sen çok kısa sürede yeniceksin bak buraya yaziyoruuum demedi demeee hissediyorummmm :dance::dance::dance:
canım hosgeldın aramıza....egzerıszler aslında cok kolay ...nefesle rahatlıyoruz ve ılk serce parmakla denıyoruz rahat olamay calsı hıc zor dgılbak burdkaı herke zsne gıbıArkadaşar Bende 1,5 aylık evliyim ama henüz ilşkiye giremedik şu egzersizleri banda detaylı yazarmısınız bend ebaşlamak istiyorum lütfen yardım edin(( Aslında biraz biraz başarırı gibi oluyoruz ama sonra ben acı çekiyorum yada öyle düşünüyorum bilmiyorum eşimi itiyorum Eşim allah tan çook anlayışlı bana destek ama çook paralar verip dr gitmek istemiyorum yazılanları okudum çoğu burada birbirine destek vererk yenmiş lütfen banada eğzersizleri anlatın özelime gönderin yada buradan detaylı yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
canım parmak egzerısıznın sebebı beynını oraya bır sye gırecegını algılaması ve pe... asamasına kadar genıslemesı yava syava s....hemen pe... asamasına gecme ılk serce parmak baktın oldumu hepsı hemen ısarete gec ben oyle yaptım beklemedım sonra muma gectım cogu arkadas mumdna sonra pe... dnemesınde basarıyor sneın beynınle alakalı eger hazırsan dene ama hemen degıl egzerıszını yap kayganlastırıcı kullan ve acı olmadııgnı bıl kademe kademe ılerledııgmız ıcın hıc acımıyoArkadaşlar bişey soracam eğzersiz yapan arkadaşlar , ilk tanıma ve dokunma geçtikten sonra parmak yerine eşimden destek alsam ama parmağıyla değil p... Olur mu ? daha rahat olacağını düşünüyorum kusurabakmayın detaylı yazıp detaylı soruyorum çnkü artık bitsin istiyorum. Yani ben onun p.. tutarak parmak yerine kontrol bend olur daha iyi olmaz mı ? birde krem ve sprey olarak ne öneriyorsunuz ?bilmiyorumkismile
Hoşbulduk arkadaşlar , İnşalah hepimiz bundan kurutuluruz ilk defa bugun başladım netten araştırmayı ve siteyi buldum hemen üye oldum geçmiş yazıları okuyorum şuan ne güzel başarnların hikayeleri bana cesaret verdi :) bizlerde yapacağız neyimiz eksik sadece biraz cesaret egzersizleri okudum yarın başlıyorum ne kadar süerer bilmiyorum ama herkes bu yöntemle başarıya ulşamış ben hayatımmda hiç içki içmemiştim alkol bile aldım yok banamısın demedi sonra kas gevşetici aldım yok faydası olmadı. Şuan bebek yağını sürünce çook az içeri girmesine izin veriyorum ama ilerlemeye başlayınca ititiyorum eşimi o şuan sabırlı ama daha yeni evliyiz ilerde ne olur bilinmez. Buyüzden bir an önce egzersizlere başlacam çok değil günde 1 saatimi buna zaman hazırlayacam eşim için değil bunu kendim için yapacam hergün buradan yazışalım olur mu bakalım yarın benim için nasıl olacak ? :)))
önerebileceğiniz krem ve sprey ismi var mı ? ben de hemen alayım ve başlayayım savaşmaya :)))
tamam hemen alacam ve başlayacam çok teşekkürler ilerlemeleri sizlerle paylaşacam Allah yardımıcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?