- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.701
canım bende evlendim ilk gece olmadı (hep yatak odasında hep ben altta eşim üsstte bir ilişkimiz vardı ( yani ilişki olamadı) ) taaa 10 ay sonra dedimki bu sefer oturma odasında kanepede denicem dedim ve iki ayağımıda yukarı kaldırdım eşim içeri p... itince ahaaaa dedim ölecem organlarımın yer değiştirdiğini sandım bayılacaktım ve hatta duygusal çöküntüye ugradım konusamadım bile 10-15 dk kadar..sonra doktora gittiğimde kontrole saatin 12 yönünde zarın yırtıldığını ve vajinusmus olduğumu söyledi parmak egzersizleri verdi (tabi bundan sonra eşimle tam birleşme yaşayamadım onun her seferinde acıyacağını bilinçaltıma yerleştirdim sanırım((( ) ve ben 2.5 yıl oldu evleneli artık bunun herşeyi etkilediğini düşünüyorum.bu sitede okuduklarıma istinaden şimdi bende kulak çöpü ile zeytinyağıyla aynanın karsısında egzersizlere başlıcam..
ben üstte eşim altta iken p... nin ucu cok hafif giriyor ama devamı yok( yanma ve acı oluyor..şunu bi atlatabilsem derin bi nefes alacam ((
umarım hepimiz olumlu sonuc alıp,hamiş oluruz...
çocuk düşüncesi olmasa hiç yanaşacağım yok herife... çocuk için yıllardan sonra parmak alıştırması yapıyorum. çocuğu aklımdan çıkarırsam egzersizin bi anlamı yok benim için...
ben de bırazını alabılıyorum ama zarım yırtılcak kadar değil.snrım ben acıdan çok korkuyorum çünkü çok canım yanıyor.ya da ben andgını düşünüyorum((((((((
cnm birazını alıosun ya baş kısmını orası zaten zor kısmı. gerisi akıp gidio içinde. sen en zor olanı zaten yapmışsın. ondan sonrasında da yönüne doğru ittirip derin derin nefes alıp ver. bu arada ıkınmayı da unutma tabe :)))) hade bak yolun %5 lik kısmı kalmış :))))
kızlarr ilişki sırasındaa bayılmaa yaşayan varmıı nolurr bana yardımm edin bişe söyleyin neden olur:/
burcu bende zevk almıyorum yanı acı cekıyorum bana acı veren bısey nasıl zevk verebılırkı artık bu sorunu yenmek ıstıyorum çünkü bebek ıstıyorum .(
nasıl yaptınız bende yapsam butun sorunum o sanıyorum belkı zar olmasa orda acıyan bısey yok dıye düşünüp yapacağım.... bırde canınz çok acıdımı çok acı ckeceğim dıye korkuyorum sankı içime bıçak sokacaklarmış gıbı gelıyor
bizde aynı pozisyonda yaptık ve yapıyoruz canım herkes farklı şekilde rahat ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabe bu kişiden kişiye değişebiliyor..
akşam eşim eve gelir gelmez sarıldım bir süre kapıda sonra ufak bir yakınlaşma oldu ama en güzel akşamdı:) gece yatağa girince baktım yan yan geliyor:) ilk başlarda itici geldi ama sonra hoşuma gitmedi değil... 15 dakika kadar sürdü ki bu uzun süredir yaklaşamadığımız ön sevişme süresi. deneme sırasında tam sertleşme olmadı eşimde ama sanırım normal bir durum ne dersiniz 2 yıldır tık olmayan bir adamda arada su koymalar normal?
Canım çok saol yeni gördüm mesajları ben yeni üye oldum adresimi nasıl göndericem, bi de sen ödeme yapma ben öderim. Düşünmen yeter. Allah senden razı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canimm iyi gidiyor benim ikinci yumurtlama donemimi de mantar yuzunden es gectigimizi saymassak :) ilaçları kullandik esimle ikimiz kasinti sikayetim bitti akinti da iyice azaldi ins o da biter bitmesse tekrara gideceğim doktora. Kendimi daha yeni yeni taniyorum sanko ama kadin olmak zormus vesselam.iliskiye de alistim artik kayganlastirici kullanmiyorum ve daha rahatim konsantre de oluyorum ama her zaman ilk giriste tık diye hemen girmiyor aci hissetmiyorum ama bi kac dakika yavas yavas sokuyoruz orasi bi dar geliyor ilk giriste sizin de oyle mi yoksa hemen giriyor mukızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
canimm iyi gidiyor benim ikinci yumurtlama donemimi de mantar yuzunden es gectigimizi saymassak :) ilaçları kullandik esimle ikimiz kasinti sikayetim bitti akinti da iyice azaldi ins o da biter bitmesse tekrara gideceğim doktora. Kendimi daha yeni yeni taniyorum sanko ama kadin olmak zormus vesselam.iliskiye de alistim artik kayganlastirici kullanmiyorum ve daha rahatim konsantre de oluyorum ama her zaman ilk giriste tık diye hemen girmiyor aci hissetmiyorum ama bi kac dakika yavas yavas sokuyoruz orasi bi dar geliyor ilk giriste sizin de oyle mi yoksa hemen giriyor mu
Hülyacım aparatlarını bugün kargoya vericem ...inşallahhhh 1 haftada bile sürmeden halledersin 😊
Eki Görüntüle 1090802
👍
Çok saol canım, inşallah hallederim dua et bana nolur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben acı cekemedım pek deneyemedık tam anlamıyla. bebek ıstemıyoruz bız cınsellıgı daha fazla yasamak ıstıyoruz. 2 senedır bekledık hemen hamıle kalmak kocama ceza olacak sanırım:) eğer ayıracak bir bütçeniz varsa doktorumu tavsiye edebilirim size. zira ben tam halledemedim ama en azından doktorum yüzünden değil zira vajinamı hallettik ancak kocama kızgınlıgım yuzunden bılıncaltım ket vuruyor.
ayrıca kızlık zarınız yırtılır bu aparatta da parmak egzersizinde de geçerli, kaçınılmaz.
doktorum da cem incesu acıbadem hastanesi'nde çalışıyor. hastanede cinsel işlev bozukluğu polikliniği var, her doktoru çok iyi değil örneğin psikologundan memnun kalmadım ama cem bey çok iyidir.
[sıze=3]kızlar.. Maalesef bu olay tamamen psikolojik.. Biz 2,5 yıl bu illetle uğraştık ve evliliğimizin 2,5 yılı bizce büyük bir kayıp. Millet çoluk çocuğa karıştı. Bu da bizim sınavımız.allah çaresiz dert vermesin. Biz de kendi kendimize yendik şükür..ben eczaneden emla diye bir krem almıştım.minik tüpler şeklinde satılıyor. Nereye sürersen uyuşturuyo. 3 ay her seferinde fındık büyüklüğünde vajina girişine eşiniz sürsün içine değil.. Ağız kısmı uyuşuyo hemen zaten. Sonra eşinizin parmağı iç kısımlara doğru kremi sürsün.. Hiçbir acı duymuyorsunuz. 1-2 ay böyle parmak egzersizleri yaptık. Acele yok.. Yine kremi sürüp bu sefer p..s denemesine geçtik ve inanın hiçbir şey hissetmedim. Ne acı ne başka bişi. Uyuşma zaten 10-15 dak içinde o bölgeyi yıkayınca bile geçiyo..kremi nasıl bıraktım onu da söylim.. Emla ile 5-6 defa p...s denemesi yaptık. Alıştığımı ve beynimde bunu yendiğimi düşündüm. Yenmiştim zaten. Kendinizi telkin edin .. Emla krem yerine normal bebeyağı sürdüm. Uyuşacak diye kendimi kandırdım..ve p..s pıt diye kaydı gitti. Emla yı kullanmıyorum bıraktım tabi o günden sonra ..denemenizi öneririm. Bu muymuş diyeceksiniz gerçekten..[/sıze]
lutfen yardım edınn..vajınısmus hastasıyım 2 yıllık evliyim...bırcok tedavı denedık parmagı hıc yapamamıstım ıstanbulda bı doktora gıttık esımle..parmak tedavısı ve hıpnoz yaptı 1 hafta once parmagı yaptımmm tamamen sokuyorum hemen esımın parmagını denedık oda gırdı ....ertesı gunn ıyıce rahatladımm penis denemesi yapalım dedim penis girdi ama sankı daha fazla gıtmelı gıb hıssedıyorumm ben ustteyken gırıyoo yavaska gır cık yapıyorum sankı yanıyoo esımde hızlıca gel gıt yapmak ıstıyooo...acaba yanlıs bıseymı yapıyorumm bılmıyorumm.RABBIM yardımcınız olsun kızlar bende cok zor zamanlar gecırdım bakamıyordum bılee tek yontemı parmak parmak parmak ve ustune bıraz dusmekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?