- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.681
peki herhangi bir destek almadan kişisel motivasyonla mı başardınız bunu?[/QUOTE
evet cnm destek almadan kendim yendim. eşimin söledikleri yetti bana. biz eş denemesine geçtiğimizde herkes üstte yendiğini anlattı. ama ben öle yapamadım. ben alta geçtim eşim üste. artık yerini de bildiğim için kendim tutarak yaptım. bak cnm bide orgazm anında orası açılıo. penis de orası için olan birşey. ve kolaylıkla girio da. şahsen ben penisi aparattan daha kolay alabildimmmm
ben de bırazını alabılıyorum ama zarım yırtılcak kadar değil.snrım ben acıdan çok korkuyorum çünkü çok canım yanıyor.ya da ben andgını düşünüyorum((((((((
cnm bak penis etten yapılan ve orası için yapılan bi organ.. ve niye bize zarar verebilsin ki????nayrıca kendini de düşün. kendinde zevk alacaksın. niye kendini böle bişeyden mahrum bırakıosun.. emin ol ki yatakta sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır. o adamı sen etkilersin.. bak ben seni anlıorum ama sen diosun ki egzersiz işi tamam. sadece o olmuo. ama bide şöle düşün. oraya birşeyler girdi. ve emin ol apartlar daha zor. niye penis de girmesin ki???
peki herhangi bir destek almadan kişisel motivasyonla mı başardınız bunu?[/QUOTE
evet cnm destek almadan kendim yendim. eşimin söledikleri yetti bana. biz eş denemesine geçtiğimizde herkes üstte yendiğini anlattı. ama ben öle yapamadım. ben alta geçtim eşim üste. artık yerini de bildiğim için kendim tutarak yaptım. bak cnm bide orgazm anında orası açılıo. penis de orası için olan birşey. ve kolaylıkla girio da. şahsen ben penisi aparattan daha kolay alabildimmmm
bizde aynı pozisyonda yaptık ve yapıyoruz canım herkes farklı şekilde rahat ediyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar 9 aydir evliyim ve hala iliskiye giremedim.parmak egzersizlerini denedim tam bi basari saglayamadim psikolojim bozuldu ne iliski ne egzerdiz deniyorm 1 aydir.olmuyo ben yapamicam gibi geliyo cok zor bisi bu.esimde saatlerce ugrasiyo ben istemeden asla bisi yapmiyo.cok anlayisli ve ben onu cok seviyorum artik su adami mutlu etmek istiyorum o bunu hakediyo.lutfen yardim edin fikir verin.en rahat pozisyonlar hakkinda bilgi verin.birde alkol alip denesem faydasi olurmu?
kizlar ben 4 yildir bu illetle ugrasiyorum. oyle egzersiz falan denemedim. p.. dokundurmasina izin veriyorum hersey yolunda acilir gibi oluyo ama sonra sanki bir duvar.. yani asamiyorum. doktoruna asilama teklif eden oldu mu? allahtan en buyuk dilegim bir evlat. biz artik cinsellik boyutunu unuttuk. esim neredeyse 40 yasina geldi. nasil istiyoruz beni en iyi siz anlarsiniz. isin kotu tarafi bebegimiz olacak mi onu bile bilmiyoruz bu illeti asamadigimiz icin. normal bir doktora gidip (ozel) sorunumu anlatip asilama istedigimi soylicem ama cesaret edemiyorum tepki gosterirler mi sizce? buna hakki yok tabiki de.. su an oyle bir ruh halindeyim ki evliligim sabun kopugu gibi kayip gidiyo yas geciyo. araya bebek girerse daha da sogur gibi yorum yapilmasin lutfen. buna katilmiyorum benim durumum farkli. su an cinselligin onune gecti evlat ozlemi.
zar bozulmadan da hamilelik olabiliyor bence o kadarini alabiliyosaniz ileri de gidebilirsiniz bu bir basari. ben o kadarini bile yapamiyorum. ya biz 10 yildir tanisiyoruz birbirimizi o kadar istedikki evlenmeden olmaz dusuncesi yuzunden bunu yasiyorum. keske zamaninda sonucu ne olursa olsun yasasaymisim. esim bana parmaginin ucuyla dokunsa bulutlarin uzerindeyim bizim oyle guzel bir elektrigimiz var. ama olmuyo iste. ikimizde cok yiprandik. evde en ufak bir olaydan kavga ediyoruz artik. ikimiz de bittik. bu yon olayini bende duymustum ona dikkat ederek dene arkadasim..
evet deneyeceğim yön olayını içerı gırınce sankı duvar gıbı bişey çıkıyor... pekı sızın hala kızlığınız bozulmadımı... benım canım çok acıyor acaba bır kez olsa bozulsa bozuldıktan sonrada bunu yasarmıyım ya cok acı ckeıyorum yada acı ckeceğimi düşünüyorum.... bızde severek evlendık ama bende yapamıyorum..sizi çok ıyı anlıyorum.... ne hissettğinizi.bende bebeğim olsun istiyorum .size çok üzüldüm...sizde yön olayını düşündunuzmu denedınız mı...denesenız belkı olur ben bunun dun öğrendim bırde öyle deneyeceğim
ben kendim bozdum. yon olayini denemedik cunku giremiyoruz bile :) guluyorum aglanacak halime. cok dua ediyorum allahim yardimcimiz olsun hepimizin.
benim durumum biraz farkli. evlenmeden once kendimi kesfederken diyelim.. yaptim. zaten bu durumu yasayinca oldukca korktugum icin evlendikten sonra yapamadim. o olaydan etkilendim. aci olmadi ama bu herkesin anatomik yapisina gore degisir. bunu bi tabu olarak gormemelisin. sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmis.
okey marka jel aldim ben oldukca iyi. zeytinyagi falan deneme bence canim. parmak dilator filan bana cok uzak yasadigim olay nedeniyle. p... denemesi yapabiliyorum. insallah canim amin.
insallah olur canim bol sans..
cnm bak penis etten yapılan ve orası için yapılan bi organ.. ve niye bize zarar verebilsin ki????nayrıca kendini de düşün. kendinde zevk alacaksın. niye kendini böle bişeyden mahrum bırakıosun.. emin ol ki yatakta sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır. o adamı sen etkilersin.. bak ben seni anlıorum ama sen diosun ki egzersiz işi tamam. sadece o olmuo. ama bide şöle düşün. oraya birşeyler girdi. ve emin ol apartlar daha zor. niye penis de girmesin ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?