Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burcu bende zevk almıyorum yanı acı cekıyorum bana acı veren bısey nasıl zevk verebılırkı artık bu sorunu yenmek ıstıyorum çünkü bebek ıstıyorum .(

Arkadaslar 9 aydir evliyim ve hala iliskiye giremedim.parmak egzersizlerini denedim tam bi basari saglayamadim psikolojim bozuldu ne iliski ne egzerdiz deniyorm 1 aydir.olmuyo ben yapamicam gibi geliyo cok zor bisi bu.esimde saatlerce ugrasiyo ben istemeden asla bisi yapmiyo.cok anlayisli ve ben onu cok seviyorum artik su adami mutlu etmek istiyorum o bunu hakediyo.lutfen yardim edin fikir verin.en rahat pozisyonlar hakkinda bilgi verin.birde alkol alip denesem faydasi olurmu?

ben denedım alkolle olmuyor ... sarhoş oldum oraya ddokunduğu anda ayıldım

kizlar ben 4 yildir bu illetle ugrasiyorum. oyle egzersiz falan denemedim. p.. dokundurmasina izin veriyorum hersey yolunda acilir gibi oluyo ama sonra sanki bir duvar.. yani asamiyorum. doktoruna asilama teklif eden oldu mu? allahtan en buyuk dilegim bir evlat. biz artik cinsellik boyutunu unuttuk. esim neredeyse 40 yasina geldi. nasil istiyoruz beni en iyi siz anlarsiniz. isin kotu tarafi bebegimiz olacak mi onu bile bilmiyoruz bu illeti asamadigimiz icin. normal bir doktora gidip (ozel) sorunumu anlatip asilama istedigimi soylicem ama cesaret edemiyorum tepki gosterirler mi sizce? buna hakki yok tabiki de.. su an oyle bir ruh halindeyim ki evliligim sabun kopugu gibi kayip gidiyo yas geciyo. araya bebek girerse daha da sogur gibi yorum yapilmasin lutfen. buna katilmiyorum benim durumum farkli. su an cinselligin onune gecti evlat ozlemi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sizi anlıyorum ben 8 aylık evlıyım ve bebek çok ıstıyorum.pekı içierı giriş sağlıyorsanız eşiniz (açık konuşuyorum kusura bakmayın ama )boşalınca hamılelık olmuyor mu. olur dıyorlar öyle denemedınz mı.benım hala kızlık zarım duruyor zara kadar içerı alabılıyorum o sekılde boşalma sağlıyor eşim bebek olur umudu yaşıyoruz

zar bozulmadan da hamilelik olabiliyor bence o kadarini alabiliyosaniz ileri de gidebilirsiniz bu bir basari. ben o kadarini bile yapamiyorum. ya biz 10 yildir tanisiyoruz birbirimizi o kadar istedikki evlenmeden olmaz dusuncesi yuzunden bunu yasiyorum. keske zamaninda sonucu ne olursa olsun yasasaymisim. esim bana parmaginin ucuyla dokunsa bulutlarin uzerindeyim bizim oyle guzel bir elektrigimiz var. ama olmuyo iste. ikimizde cok yiprandik. evde en ufak bir olaydan kavga ediyoruz artik. ikimiz de bittik. bu yon olayini bende duymustum ona dikkat ederek dene arkadasim..

evet deneyeceğim yön olayını içerı gırınce sankı duvar gıbı bişey çıkıyor... pekı sızın hala kızlığınız bozulmadımı... benım canım çok acıyor acaba bır kez olsa bozulsa bozuldıktan sonrada bunu yasarmıyım ya cok acı ckeıyorum yada acı ckeceğimi düşünüyorum.... bızde severek evlendık ama bende yapamıyorum..sizi çok ıyı anlıyorum.... ne hissettğinizi.bende bebeğim olsun istiyorum .size çok üzüldüm...sizde yön olayını düşündunuzmu denedınız mı...denesenız belkı olur ben bunun dun öğrendim bırde öyle deneyeceğim

pekı doktora gitmeyı düşünmedınz mı bu konuda doktorlar var ben yaza kadar olmazsa gideceğim mecbur..aslında gıtmek ıstemıyorum kendım başarmak ıstıyorum...ama olmazsa mecbur gıdeceğim bende sızın gıbı bebek istıyorum

ben kendim bozdum. yon olayini denemedik cunku giremiyoruz bile :) guluyorum aglanacak halime. cok dua ediyorum allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

ben kendim bozdum. yon olayini denemedik cunku giremiyoruz bile :) guluyorum aglanacak halime. cok dua ediyorum allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

nasıl yaptınız bende yapsam butun sorunum o sanıyorum belkı zar olmasa orda acıyan bısey yok dıye düşünüp yapacağım.... bırde canınz çok acıdımı çok acı ckeceğim dıye korkuyorum sankı içime bıçak sokacaklarmış gıbı gelıyor

benim durumum biraz farkli. evlenmeden once kendimi kesfederken diyelim.. yaptim. zaten bu durumu yasayinca oldukca korktugum icin evlendikten sonra yapamadim. o olaydan etkilendim. aci olmadi ama bu herkesin anatomik yapisina gore degisir. bunu bi tabu olarak gormemelisin. sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmis.

mücadeleden vazgeçmeyın lütfen.önce serçe parmak deneyın ama mutlaka jel kullanın (bir hemşıre bana zeytın yağını pişir soğusun onu kullan dedı) jelsız denemeyın..bırde şu dilatörler varya ondan deneyın ben alcam ondan boy boy oluyor ya o yavaş yavaş deneyelim sızde deneyeın bende allahın izniyle başarırırz ınsallah

okey marka jel aldim ben oldukca iyi. zeytinyagi falan deneme bence canim. parmak dilator filan bana cok uzak yasadigim olay nedeniyle. p... denemesi yapabiliyorum. insallah canim amin.

bende eczaneden aldım bır tane ama okey marka almadım olmazsa ondan da alayım...o yaşadığınız olayı anlamadım ama artık düşünmemeye çalışın ... tekrar baştan deneyın..ben ılk aylar hıc dokundurmuyordum eşimle uğrasa uğrasa bıraz ılerledım ama çok değil ... şu zar gıtse duzelırım belkı dıyorum(umut ediyorum)

akşam eşim eve gelir gelmez sarıldım bir süre kapıda sonra ufak bir yakınlaşma oldu ama en güzel akşamdı:) gece yatağa girince baktım yan yan geliyor:) ilk başlarda itici geldi ama sonra hoşuma gitmedi değil... 15 dakika kadar sürdü ki bu uzun süredir yaklaşamadığımız ön sevişme süresi. deneme sırasında tam sertleşme olmadı eşimde ama sanırım normal bir durum ne dersiniz 2 yıldır tık olmayan bir adamda arada su koymalar normal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…