Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geçen hafta ben dedim eşime çok üzerime düşünce"beni böyle çekmek zorunda değilsin boşayabilirsin beni" diye. sonra hiçbişey demeden geldi arkamdan sarıldı tüm akşam vucudumu sevdı,sakınlestırmeye calıstı. "10 sene bıle surecegını bılsem beklerım ama adım attıgını gormek ıstıyorum; tedavın ıcın pes ettıgını gormek ıstemıyorum" dedı. "benım sertleşme sorunum olsa 2 sene, hıcbır adım atmasam bu adam ne yapmaya çalışıyor diye düşünmez misin" dedi. fazla ileri gidiyorum sanırım ondan sonra da haftada hatta aydabir iki bira içmesini laf ediyorum.belki de beni boşayabilirsin kendime güvenmeyişimin dışa vurumu. inancım var mı bilmiyorum bunu aşabileceğime. seks yapmadan cocuk sahıbı olma sansım olsa kabul ederdim sanırım:) ne kadar sure gectı sız yenene kadar evlılık tarıhınden sonra?

Canim bu biz vajililerin kaderi galiba tam herseyi halleder egzersizleri basarir es denemesine geceriz bise cikarr bendede oyle oldu esim isten ciktii hayatmiz resmen degisti ama pes etme olacakk hayatta ne zorlukla karsilasirsan karsilazz bizi esas yikan bu vaji o duzelince hic bise umrunda olmuyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun

peki nasıl topladınız? eşim 3 hafta işsiz kaldı 4 aydır aksattım eşli denemeleri. doktorum bile benle işin yok önce evlilik terapisi görün siz dedi oysa sorun gerçekten bende. nasıl unutuldu işsizlik günleri. maddiyat çok sorun olmadı ama manen çökmüştüm ben kocamı işsizlik karsısında pes ettıgını gorunce. psıkolog bıle abartıyorsun demeye getırıyor en son ılaclı tedavı önerdi. ben de gıtmedım daha ona da.

çok haklısın bu yönümüzde çok benziyor.. evin bütün işlerinde yardımcı .. sabahları işe giderken bi dudak istiyo öpüp kaçıyorum.. bu ne şimdi diyor....

akşamda aynı .. bari 3 saniye öp diyo adam yazık :)

bakalım şu 3. parmağa geçeyimde gözümü yumup bi çocuk yapacam artık ((((52:

cinselliği sevmiyorum istemiyorum... kocamla değil hiç kimseyle ?? yani ayrılıp başkasıyla olur mu diye düşüncem de yok...

kocam da çocuk istiyor zaten çocuk olsun birbirimizi 2. çocuğa kadar görmeyiz artık

reklam yaptığım için özür dilerim bu yüzden engel yedim kaçırdığım bi konu var mi kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yalnız bu da tedavilik bir durum... frijit deniyor. şimdi bunu arastırıyorum. psikologuma "cocuk sahıbı olma sartı olmasa seks yapmayı ıstemem" dedıgımde hıc gercek anlamda orgazm olmadın ki tedavın bıtınce tekrar konusalım demıstı. ne kadarlık evlısın bılmıyorum ama 2 sene sonunda esımın sabrı tasıyor boyle jenga gıbı yıkılacak bısıler bızde yanı şimdi siz guluyorsunuz " adam yazık" dıyıp ama:)) ılerde ben kendı adıma korkuyorum uzun suredır dalaşmıyor gel buraya vs demıyor oufff kendı adıma ağlanacak halıme guluyorum bu durumda bıle kocalarımızın ılgısı hosumuza gıdıyor:))

arkadaşlar aparatlara para vermenize gerek muma peçete sarıp bir doktor eldivenine geçiripde yapabilirsiniz.ama bence 2 parmağı alıyosanız aparata gerek yok bide eş parmağı.bunlar çok önemli çünkü yönünü daha iyi hissedip öğreniyosun

cnm benim tamam eşin seni bekleyebilir ama şuan yenisiniz. ilk başlarda bizdede öleydi. ama zamanla etraftan çocuk baskısı başladı. bizden sonra evlenenlerin çocuğu oldu. çocuğunuz olmuyor mu gibisinden sorular başladı. bunlarıda eşim kaldıramadı. ve bendende tedavi konusunda bişi göremeyince bana baskı uyguladı. ama bak ben diorum ki iyiki bana baskı uygulamış ki bende kafamı duvara vurdum ve becerdim. ben egzersize başladım 4 . gün eş denemesinde eşimin penisinin yarısını alabildim. o gün çok zorlamadık. ama eşimin gözlerinin içinde ayrı bi mutluluk gördüm. eşim bana dediki bizimde artık çocuğumuz olacak... ve o an varya yerin dibine girdim. niye 2 sene bekledim deidm. bak cnm vajinismus sadece erteleme hastalığıdr bunu sakın unutma. erteledikçe kafanda daha da büyütürsün. ben 4.gün yendiysem sende yaparsın...

Canim bnim esimde haksiz yere ve hic ummadigimiz bi anda isten cikarildi resmen dunyamiz yikildi ikimizinde kalakaldik oyle esim bekar olsam bi sorun olmazdi sen varsin bide gibilerinden konustuu senin esinin yaptigi gibi icmek istedi ama ben ne dese alinmadim yani biizim ailelerde biliyodu cok sorun oldu pes edecek giibi oldum zaten derdim var bide bunlarr olmuycak dedimm icimdenn bosanmayi bile dusundum ama haniii biyeri kazarsin kazarsinn nezaman sonu gelecek bilemezsin ya belki bikez daha kazsan sonu gelecek ama sen vazgecersinn aynen oyle dusundum bu benim kurtulmam icin son nokta dedim gittim eczanede nekadar ilac vr aldim denedikkk ama olmadii uzun zamandir denemedigimiz icin ben yine kastimm esim tabi kustu yapamiyosun diye baska sitreslerde var ama ben yine birakmadim sükür hep artik bitecek yolun sonundayim diye duusundum ustesinden gelicem dedim ve o eczaneden aldigim ilaclardan sadece anestolu surdum digerleri bi etki etmedi cunku ve oldu şükür pes etme doktorluk bi durumunda yokk hicbiseye hickimseye kusmee zamaninida bos yere gecirme derimm cunku hayatta senden daha kiymetlii hic bise yokk

peki herhangi bir destek almadan kişisel motivasyonla mı başardınız bunu?

cnmmmm bence alışmadan çocuk düşünme. ben yeneli 2 ay oldu. bende istiyorum çocuk. ama yüzde yüz alışmadan istemiorum. araya hamilelik doğum girince soğursun.. sormak istediğin bişi olursa yardımcı olurum

ben ekndimi çok şımarttım sanırım bilmiyorum sizin söylediklerinizden sonra bakalım yeni bir rota çizmem gerek gibi. ya eşimin desteğini suistimal ediyorum ya da gerçekten çok zayıfım.

ben ekndimi çok şımarttım sanırım bilmiyorum sizin söylediklerinizden sonra bakalım yeni bir rota çizmem gerek gibi. ya eşimin desteğini suistimal ediyorum ya da gerçekten çok zayıfım.

cnm bak penis etten yapılan ve orası için yapılan bi organ.. ve niye bize zarar verebilsin ki????nayrıca kendini de düşün. kendinde zevk alacaksın. niye kendini böle bişeyden mahrum bırakıosun.. emin ol ki yatakta sen ne kadar zevk alırsan eşin de o kadar zevk alır. o adamı sen etkilersin.. bak ben seni anlıorum ama sen diosun ki egzersiz işi tamam. sadece o olmuo. ama bide şöle düşün. oraya birşeyler girdi. ve emin ol apartlar daha zor. niye penis de girmesin ki???

çocuk düşüncesi olmasa hiç yanaşacağım yok herife... çocuk için yıllardan sonra parmak alıştırması yapıyorum. çocuğu aklımdan çıkarırsam egzersizin bi anlamı yok benim için...

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok sağolun deneyeceğim dedıklerınızı uygulayacağım ınşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…