Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Banada yardimci olursunuz deilmii surekli okuyorum yazdiklarinizi ama deneme cesaretim yok..
Bence hic vakit kaybetme canim bak ilk olarak burda basari oyklueri ile ilgili bir topic var link eklemeyi bilemedigim icin ekleyemiyorum ama sen arastir bak ve ordaki basari öykülerini oku bu aksam ve eline bir ayna alip vajinani tani iyice nefes al ver ve ikin orda acilan deligi gormeye çalış sonra tekrar konusalim ben inaniyorum ayni benim gibi bir haftada yenebilirsin karsimda kendimi gordum sanki heyecanlandim.sakin hic vakit kaybetme tam vaktinde bulmussun buu sayfayi

canimm ben de bu sayfayi 1 aylikken bulmustum ve bulduktam bir hafta sonra yendim merhaba hosgeldin dogru yerdesin :)

hergun dediklerini tek tek uygulayacagim kurtaricimm ol benim.. cok cok tesekkur ederimm..

Canim sen ne zaman yenmistin? Ins hamilesindir ya? Bilmedigimden soruyorum hamilelik icin testte pozitif mi cikmasi gerekiyor

Bende aparatlarimi gönderecektim karşı taraf nazlı çıktı bekliyorum hala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani eger ses cikmazsa beni unutma lutfen ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…