- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.001
sagol cnm ya dusuncen icin allah razi olsunnVajine her vakit bizim için kıymetli vakit kaybetmeye zamanımız yok ğer ses çıkmıorsa vakit kaybetmeden gönder esraya
ekimde evlendim 18 nisan da kurtuldum canım çok şükür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins
Vajine her vakit bizim için kıymetli vakit kaybetmeye zamanımız yok ğer ses çıkmıorsa vakit kaybetmeden gönder esraya
Alisdin mi peki
Ne bileyim canım face de umudum var var ya kesin birşey demiyor şuraya buraya deyip duruyor anlamadim sonra döndü kandırdı falan demesin
Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz
Ben ona yazarım sende yaz artık karar versin ... Dediğim gibi nie vakit kaybedelim duruma göre esraya göndeririz
Emlaninda bi faydasi olmadi karar verdim yarindan itibaren kesinlikle egzersizlere basliyorum. Kasmamayi ögrenmem lazim..
Cok sevinirim bende sesi cikmazsa adresi henen veririm
kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..
Kızlar herkesin kandili mübarek olsun burdan ne kdr bu hastalıkla uğrasan kim varsa Rabbim hepimizi kurtarsın inş çok önemli yuvamız tehlikede hepimizin biliyrm Allah hepimizi kurtarsın inş lütfen dua edelim hepimize
Arkadaslar kandiliniz mubarek olsun dualsrinix kabul olsun ins bu hastsligi ceken herkese dua edelim hepimize sifa versin rabbim lutfen birbirimize dua edelim arkadaslarim tez zamanda bu hastaligi yenelim ins dualarin kabul oldugu bu mubarek gecede birbirimizr dua etmeyi unutmayalim ins
Amin ins rabbim bu gece hurmetine kurtarsin bizleri
Kızlar siz sırayla gönderirsiniz ama hrsygzl isimli arkadaşı unutmayın. Sizden sonra onu yazın. Kendimi kötü hissettim. Şu an nette değil sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?