Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim

Ama belirtileri yokki p.. sadece yarsına kadar gidip ilerleyemiyor canım acıyor

o kadar umutlandırdı ki beni bu yazdıkların; ben iki parmağımı yarılarına kadar alabiliyorum ama mum denedim hiç olmadı. eş denemesi yapamıyorum korkumdan olmayacak diye, ama sen iki parmağı alan onu da yapar dedin ya bir cesaret geldi bana. umarım en kısa zamanda yeneriz bizler de

yatağın ucuna yat altına yastık koy esin ayakta olsun canım

canım teşekkür ederim.. dün öyle denedik..başını alabildim azıcık.. ben iki parmak alabiliyorum biraz biraz...bugün yine deniycez bakalım.. üstte napıcağımı bilemiyorum.. en kolayı o diyolar ama ne bileyim anlayamadım o pozisyonu bi türlü..

evet talım burda cogumuzunk kanmadan oldu..asıl kanama zorlamadan kaynaklı biz vajinusmuslar rahatca yaptıgımızdan kanama olmuyo panık yapma..ama anlaman için doktora gıttın vakit kaybetmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…