- 28 Eylül 2013
- 668
- 126
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.021
kızlar ya .. bir pozisyon önerin nooluur.. herkes üstte daha rahat oluyo diyo.. ben yapamıyorum kontrolü alamıyorum yani.. bişeyi yanlış yapıyorum muhtemelen..
Ya arkadaşlarım bu p.. yarısına kadar girdiğinde bıçak saplanıyormuş gibi bir acı duyuyorum bu gevşeme ile mi geçer yönden mi kaynaklıdır yoksa zardan mı kaynaklı bir acıdır. Ne yapmak lazım bir el atalım şu olaya lütfen sinirlerim bozuldu ağlanacak halime gülüyorum artık :) :)
benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnci arkdsmizdan hbr vrmi acaba npti noldu????
Hahahah 😄 bende öyle diordum biri yapan ikiyide yapıor ikinin tamamını sokmana gerek yok iki parmak yarıya kadar soktunmu tamamdır ben öyle yapmıştım.. Üç parmak alanda vardı ama ben hayatta yapamam dedim üç parmağıda denemedim .. Hadi ilk parmağı soktun iki parmak ucundan ucundan sokmaya başla halledersin
yatağın ucuna yat altına yastık koy esin ayakta olsun canım
benimde aynısı olmuştu doktora gittim kastigin için dedi mantar başlangıcı var dedi fitil verdi o fitilden sonra acı hissetmedim
Ama belirtileri yokki p.. sadece yarsına kadar gidip ilerleyemiyor canım acıyor
Oyle rahat oluyor mu
Vajine umudum var dan ses yok bence bekleme esraya gönder
valla bende şaşırdım canım ya akşam birde sen uzatıyorsun falan yazmış şaşırdım kaldım
Sen bilirsin israr edemem bekleyeceksen nasil istersen
Sen bilirsin israr edemem bekleyeceksen nasil istersen
yatağın ucuna yat altına yastık koy esin ayakta olsun canım
Canım adres gönder: ))
Vajine umudum var dan ses yok bence bekleme esraya gönder
Ayy cok tesekkur ederim sagol beni mutlu ettin gonderdim adresi saskinim hala)
bır doktor bana esnek olabılırsın belkı kanarsın belkı hıc kanamzsın demiştı ama bır profesöre gorundum o kesınlıkle kanayacaksın esnek değilsın zarın kalın dedı ...o gundenberı korktum ve hep kan bekledim ama bugun o kadar gırmesıne rağmen hala kanamadı... ... bu vajınısmuslularda çok mu görülyor yanı kan gelmememsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?