Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben

Canim sanirim ben ucu denemeyyecegim.esimin iki parmagini alabiliyorum. Emla ile p.basini alabiliyoorum. Daha yene yeni rahatladim gibi. Simdi uc beni gerecek biliyorum sonucta parmak rahatlamak icin degilmi

3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben

Canim. Rahat ol...burda kizlar cok yardinci oluyo.. Ben de daha yenemedigim icin bisiy soyleyemiyorum sana ama hazir cesaretlenmisken dene. Parmak egzersizine devam et temami olmasa bile ise yariyobile rahatlatiyo onemli olan da bu. Yavas yavas ilerliyosun zaten.

Hosgeldin bende seningibi. Gizli takipciydim bak uye oldum 2 parmagida gectim burda cok yardimci olanlar var gercekten insallah sende atlatirsin

teşekkür ederim bende gaza geldim yazdıklarınızla işaret parmağımı tamamen aldım sayılır. iki parmak denedim onda çok başarılı olmadım. aslında ben acı falan duymuyorum da ende gereksiz bir korku var onu atlatmam lazım sanırım...(

selam kızlar ne haber:) artık bende kararlıyım bu ay bu iş bitecek tabi tek başıma değil hep beraber inşallah bi çok arkadaşımız bu ay kurtulur....bugün eşim gece 11 e kadar yok....bende ev illerimi halledip hemen kendime bir aparat hazırlıycaam en baştan yeniden sıfırdan başlıycam...hareket zamanı beklemekle olmuyo:))) kendiliğindn olacak değil...

sana kesinlikle katılıyorum. tembellik yapa yapa erteleye erteleye zaman akıııııııııııp geçti. aparatı neyle yapmayı düşünüyorsun?:26:

sana kesinlikle katılıyorum. tembellik yapa yapa erteleye erteleye zaman akıııııııııııp geçti. aparatı neyle yapmayı düşünüyorsun?:26:

evet canım ertelemek en büyük hastalık..aparat konusunda henüz bilmiyorum boru gibi bişi bulcam artık ben daha önce havuçla yapmıltım sararak biliyomusun şimdi bilemedim...mum olabilir belki

evet canım ertelemek en büyük hastalık..aparat konusunda henüz bilmiyorum boru gibi bişi bulcam artık ben daha önce havuçla yapmıltım sararak biliyomusun şimdi bilemedim...mum olabilir belki

evet havuç muhabbetini okumuştum demek sendin:) yaratıcılığımız gelişiyor maşallah. inşallah en kısa zamanda herkes kurtulurrr.

hadi kolay gelsin: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sozde tum gun benimde zirre bi telefon musaitsen yemege sana gelcez ( mutfaktayim sabahtan beri bu gunumde gitti maalesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben sadece emla krem kullandım. o biraz uyuşturuo ve rahatlatıo. mercimek kadar kulak pamuğuna sürüp soktum zaten hemen uyuştu. cnm önemli olan egzersizler. egzersiz yaptıkça insanın kendine güveni artıooo

mrb bende 2 yıldır bu dertle uğraşıyorum.eşinizin size verdiği ilacın adı nedir?bende yendim gibi ama en azından hamile kalmak için tam birleşme olması gerekiyor.ve ben artık bebeğim olsun istiyorum birde bu yöntemi denemek istiyorum.yardımcı olabilir misiniz ?

Canim sanirim ben ucu denemeyyecegim.esimin iki parmagini alabiliyorum. Emla ile p.basini alabiliyoorum. Daha yene yeni rahatladim gibi. Simdi uc beni gerecek biliyorum sonucta parmak rahatlamak icin degilmi

tabi canım gerileceksen yapma.. ben eşimle egzersiz yapamıyorum o yüzden kendi kendime 3-5 ne varsa işte denicem

oraya bir şeyin girebildiği ve esnedikçede daha kalın olanın gireceğini beyin kabul edince korku falan kalmayacaktır Allahın izniyle... aksatmadan derslere devam canım ....

Yaw 3. Parmağa hiç gerek yok ama illaa üçü alayım bnim psikolojim anca rahatlar dersen 3 ü al ama 3 parmağa hiç gerek yok 2 parmak aldıysan penise geç aynı parmak gibi düşün yaparken öyle yap psikolojikmen kndini hazırlaa nefes tekniği ıkınmayı yaparak dene .. Ki yaparsan bir daha parmak sokmazsın penis ne kadar kolaymış dersin

Aaaa ciddi misin 3 ü nerden çıkardım ben o zaman 2 ile olur diyosun yani. Ilk girişte zorlanıyorum diye 2 parmakla. Hani daha da esnemesi gerekiyor diye düşündüm herhalde. Ayy olacak mi şimdi yani ozum

Canım ben geçmişe baktım önce kübra ya söylemişim istersen sende bak. Kusura bakma önce kübraya göndereyim o da sana gönderir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hülyacım üzülme canım bu kadar sizlerin düşünmesi desteği yeter hepinizden Allah razı olsun unutabilirsin çok normal bu kadar zaman erteledik zaten biraz da sıra bekleriz önemli değil 😜zaten laf aramızda biraz tırsıyorum da hala nasıl yapcam die 😓 senin adına da çok sevindim maşallah 3.cüyü de başarmışsın 🎉🎉👏👏🎊🎊

Canım ben sana göndericem unutmam artık☺️☺️ sende hrsygzl e gönderirsin. Saol bu arada valla üçüncüyü de yaptım dün gece☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…