Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 parmakla yeterince esnettin mi canım.. esnetince ağrı olmayacaktır inşallah. bakalım bu gece 3 de bitecek ... bence ara verme sıcağı sıcağına bitirelim bu vajiyi..

canım en ıyısı bırbırımızı gaza getırmek :) bıtırıcez inş ve bebiş hayırlısıyla. Haklısın. Esnetmeye calısıyorum ama yıne aynı haline dönüyor sanki. Zarım durdugundan sanırım o kısımda acı hıssedıyorum.

ewet canım yaa yoksa bitmeyecek .. bebişlerimiz için sıkacaz dişimizi...

ne kadarlık evlisin canım..

ewet canım yaa yoksa bitmeyecek .. bebişlerimiz için sıkacaz dişimizi...

ne kadarlık evlisin canım..
paytipo ben martta yenmistim zaten karistirdin sanirim buralarda fazla dolasinca:) ben yendim ama hala aktif takip ediyorum birilerine bi yarimdimim olur mu diye...ayrica adetten sonra yumurtlama tarihine kadar eşli denemeye gecersen shimarik gibi yener yenmez hamile de kalabilirsin:) ama bence ilk ay alissan ve sonra bebis dusunseniz daha iyi

Son düzenleme:
cnm merhaba istersen sana yardım edebilirim. egzersiz hakkında sormak istediklerin varsa sorabilirsinnn

Canim bugun ilk kez deneyecegim acikcasi biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacim var suan evde yanlizim hatta tum gun yanlizim ve zaman tamamen benim. Z.yagi ile denemeyi dusunuyorum sen nasil astin bu durumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bu arada bana özel msj atan var mi? Surekli 1 mesaj diye gösteriyor ama göremiyorum bilginize..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben aparatlarla çalışıyorum. 5 boy geçmişte resmi var, özüm ün gönderdiği aparatlar. Dün gece üçüncüyü aldım☺️ama biraz zorlandım 2 saat kadar uğraştım. Ama olmayacak şey değil benim canımın tatlılıpından sanırım. Zardan geçerken acıdı. Tam içerdeyken acıması devam etti biraz. Nefes alıp verdim bi süre sonra geçti. Git gel yapamadım ama içerde 15 dakika kadar beklettim. Bi büyük boyu denicem bugün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Supersin hulya az kaldiiii :))

Teşekkür ederim esracım☺️seninkiler de gelince fikir alışverişi yaparız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İns pazartesiye gelecek o zamana kadar belki sen yenmis olursun :) bir profesyonel olarak yardim edersin

Evet canim ozumun sana soylediklerini takip edip parmakla uyguladim bende .bu arada kendisine tsk ediyorum:)

kızlar ya.a. bu üç parmak da nerden çıktı:)) :)) allah aşkına zar zor ikideydim hallettim artık penis denemesine geçiyorum derken...ya bi dee üç mü deniycez..off off... hangi üçü peki:))

shimarik hamile mi en son bıraktıgımda daha yenmemişti ya

kızlar ya.a. bu üç parmak da nerden çıktı:)) :)) allah aşkına zar zor ikideydim hallettim artık penis denemesine geçiyorum derken...ya bi dee üç mü deniycez..off off... hangi üçü peki:))

3 e gerek olmadığını söyleyen arkadaşlarımızda var. ama benim 2 bile çok acıyor demek daha esnememiş p... de zorlanmamamk için 3 ü de yapmak faydalı olabirir ???? işaret-orta-yüzük denedim ben

merhaba kızlar.bende gizli gizli takip edenlerdendim ama artık dayanamayıp üye oldum. destek almak istiyorum sizlerden. bana da yardımcı olsun. aslında ilk evlendiğim zamanlar daha cesaretliydim gittikçe umudum azalıyor. parmak egzersizi öneriyorsunuz ben tek parmakla dar olan yere kadar gelip zara zarar verir düşüncesiyle bırakıyorum. artık stresten üzüntüden bütün vücudum ağrıyor bu yükü daha fazla taşımak istemiyorum...(((

Son düzenleme:

Hosgeldin bende seningibi. Gizli takipciydim bak uye oldum 2 parmagida gectim burda cok yardimci olanlar var gercekten insallah sende atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…