Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşin muhtemelen bekaretten dolayı yapmanı istemiyor.
Önce eşini ikna et bu işin parmak egzersizi yapmadan kolay kolay çözülemeyeceğini eğer cinsellik yaşamak istiyorsa buna izin vermesi gerektiğini anlat.
zar meselesi değil de tuhafına gitmişti bu iş, olur diyordu, en son ki denememizde artık benim umudumu yitirdiğimi, ağladığımı görünce çok üzüldü ve egzersize izin verdi, bu da yaklaşık 15 gün öncesiydi lakin araya adet girdi, neyse yarın egzersizlere başlayacağım, çok kararlıyım,1 yıl dolmadan bu iş bitecek, yani 2 ayım var en fazla:18:

Neden egzersiz yapmanı istemiyor eşin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duyduğunda çok tuhafına gitti ve bu işin bi hastalık olduğunu kabullenmemişti neyse ki bu sorunu hallettik, ikna oldu ve ben inşallah yarın başlayacağım egzersizlere, bu bile bi aşama benim için, çünkü hiç izin vermez sanıyordum.

Allah razı olsun, içimi rahatlattın, daha da umutlandım :)

bide kızlar hani parmağımızı sokuyoruz ya .. sonunda bi yere dayanıyo hani sanki bağırsakta bi dolgunluk hissi uyandırıyor .. o son noktamı daha ilerisi var mı onun ??? çünkü p... parmaktan uzun ??? yani son değilse o zaman o hissiyatta bağırsakta ağrı gibi bişey yapıyor anlayamadım ben ????

tazegelin; alingirli; hrysgzl; hülya ne durumdasınız hangi aşamadasınız ...

lütfen hazirana vajili girmeyelim artık....

bu akşam 3. parmağa geçecem sonra adetim başlıyor...

adetken yapılmıyor heralde egzersiz ???

Kızlaaar benı hatırlayanlar vardır belki.. Bu aralar ara verıyorum durmadan egzersızlere denemelere. 3 parmak yaptım yarısına kadar falan. Cok agrı geldi zardan sanırım. Sız neler yapıyorsunuz önerınız varmı benım gıbı bu aşamada olanlar ? Eş denemesınde yapıyordum yarısını bır zamandır onuda yapamıyorum,ara verdıgımden sanırım. Bebişte istiyoruz bıyandan ona üzülüyorum. Dua edelim. Rabbim cümlemıze hayırlsıyla vajıyı yenmeyı ve hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin kolaylıkla. Amin..

Kızlar yöntemlerınız nedır ben anestol kullanıyorum bazen zeytınyag. Ve şırınga yöntemıyle denemeler yapıyorum bebiş ıcın.

bende yenip bebek istiyorum artık...

3. parmağı alamadınmı??? ben çok kısa zamanda 2 yi yaptım. ama 3 için biraz daha esnemesi lazım dün gece baya çalıştım. biraz yandı çok uğraştım yarım saat falan.. 3 parmağa bu akşam geçecem. sonra adet olurum .... veeee bitişte eş denemesi...

ben egzersize başladığımdan beri hiç eşimle denemedim daha.. ama ilk denemede olacak kadar antremanlı olmak istiyorum.. yeneceğiz inşallah

Tahmin ediyorum canim ama iste egzersiz yapmadan da yenmek zor yani. İzin vermesine sevindim. Biran once kurtul bu isten. Hadi bakalim...

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

canım 3 parmagı bıraz aldım hemen bıagrı gırdı bıraz agrı sürdü daha denıyemedm. İnş yaparız.bebiş aklımdan cıkmıyor bu aralar. Eş denemesındn önce egzrsz yap sonra hemen es denemdı

2 parmakla yeterince esnettin mi canım.. esnetince ağrı olmayacaktır inşallah. bakalım bu gece 3 de bitecek ... bence ara verme sıcağı sıcağına bitirelim bu vajiyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…