Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam çok teşekkür ederim. Eldiven vardı elimde acıma hissi falanda olmamıştı sanırım ilk ilişkide zorlanmıştık kanmaa omuştu ondan olablir. Peki ne zaman iyileşir vajinam korkuyorum ilişkiyegirmeye pazar günü yenmiştim ben

Bilemiyorum canım girmiş olabilir tam bi birlesme olmadıgı ıcın bısey dıyemem. Bu yontem le hamıle kalan da var kalmayanda.. Ben bi kac gun önce yendim canım. Parmak egzersizi yapabilşyorsun yenmemen ıcın bi sebep yok ki

rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)

bu kadarı yeterli bence canım önemli olan yumurtlama donemeni hesaplayıp ilişkiye girmen daha kolay hamıle kalırısn

aparat hazırlaman daha kolay yapmanı saglıcaktır..ayrıca egzersız zamanını gunden gune cogalt 5-10-15-20 ve gıt gel yap parmagınıda vajınanda beklet en az 5 sn falan

Merhaba canım bende vajiliyken hamile kaldım gerçi daha yenemedim bu hastalığı ama bence bunu yenmeden çocuk düşünme

bensiyah inci12 doğru sölüyo psikiyatristler bıle bunu öneririler ve vajınızmusu yendıkten sonra en az 1 ay alışma suresınınde geçmesini öneririler

Şu kızlıkta nasıl bişeyse anlamadm gitti :))) Ne zaman ilişkiye girmeliyim peki biraz beklemelimiyim.

bende yeni yndim evet bebek çok istiyoruz ama eşimde bende kendimize bi 6 ay süre verdik ilişkiyi yaşamak ve iyice alışmak için..ben il olduğunda acemiliğime geldi içime boşaldı eşim korktum hamile kalacağım diye ama hem adetime 5 gün vardı hemde hemen kalktım içimde durmamış..allah kimseye bebe aratmasın ama

yenen arkadaşlar penis denemesinde de mi milim milim ilerlediniz egzersiz denemesindeyim ben penis denemesine geçeceğim zman yapamazsam diye korkuyorum ....

arkadaşım bu şekilde hamile kalınmaz ilişkiye girememe sebebin vajinismus mu yardımcı olmak isterim benim başımdanda geçti bu rahatsızlık tam 7 ay birlikte olamadım.

Son düzenleme:
evet zeytinyağ kullanıyorum, ve dediğiniz gibi kendimi iyice hazır hissetmeden bi daha eşimle denememeye karar verdim, çünkü o üzüldüğünde ben daha da üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…