- 28 Eylül 2013
- 668
- 126
- 133
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.561
ÇOK SAĞOL CANIM BNM DENEDİMİKİ TANE KULAK ÇÖPÜNÜ BİRLEŞTİRMİŞTEM YA HANİ ALABİLDİM ONU İÇİME VE ORTA PARMAĞIMIN BİR BOĞUMUNU ALDIM
ÇOK MUTLUYUM
bende hala yenemedim.doktora gitiim lokal anestezi kremi verdi ama sürmeye cesaret edemedim nasıl kullancağımı tam anlatmadım vajinaya sürcem ama nasıl ve neresine sürmem gerekiyor iyi bir psikolog bulmam lazım jinekologlar bir sorun olmadığını söylüyorlar
1 senelikevliym ama hala ilişkiye giremedik. bebek istiyoruz. dün gece eşim vajinama boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içime girmesi için. 20 dakika bekledim bacaklarımı diktim. bu şekilde hamile kalma şansım varmı? lütfen cevap verinnn
Yaaa güldürme beni yaa😄 bak benim saçma salak yaptığım şeyler gelior aklıma offff Allahıma ağlanacak halime gülüyorım😛ama bacaklarımı diktim ve 20 dakika bekledim içime girdi akıntılar
Ay canım ağzından bal damlıyooo☺️☺️☺️İnşallah Rabbim herkese şifa nasip etsin 🙏🙏
Kübra özüm aparat bulmuş beni beklemene gerek kalmaz. Hemen adres ver bence. Ona güvenenilirsin bak bana da o gönderdi. Bütün bilgişerimi verdim ben ona. Hemen dön özüm e
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübra özüm aparat bulmuş beni beklemene gerek kalmaz. Hemen adres ver bence. Ona güvenenilirsin bak bana da o gönderdi. Bütün bilgişerimi verdim ben ona. Hemen dön özüm e
Tamam canım süper ben mesaj atayım o zaman hemen çok teşekkür ederimmmm 😊😊
Kübraaaa adres telefon ad soyad bekliom senden aparat göndertircem sana 😊
Yaaa güldürme beni yaa😄 bak benim saçma salak yaptığım şeyler gelior aklıma offff Allahıma ağlanacak halime gülüyorım😛
Ben ne yaptım bilionmu ben vajiyi yenemiorum bari hamile kalayım dedim aynı senin gibi hamile kalma umuyylaa ki sen üstüne boşaldı dion ben ne yaptım bilionmu şırıngayla içime sperm boşalttık ayaklarımı 1 saat havaya diktim amuda kalktım öyleye bekledim aylarca bunu yaptım aylarcaaa yumurta günlerini takip ettim ogünler yaptım çooook yaptım hızlı hızlı spermleri şırıngya çekip hızlı hızlı içime şırıngayla boşaltırdık ne günlerdi Allahım ne kadar kötü günlerdi offf Rabbim kimseye yaşatmasın ... Ama hiç belli olmaz Rabbim ol derse. Olur ama deidğim gibbi %1 ihtimal oda seni bulursaa ..
Ay özüm yaptın mı bunları cidden. Büyük konuşmiyim yine de ama yenmeden onu düşünmek doğru gelmiyo
Kübraaaa adres telefon ad soyad bekliom senden aparat göndertircem sana 😊
Özümm mesaj gönderiyorum sana ama ulaşmıyor mu anlamadımm
Yaaa güldürme beni yaa😄 bak benim saçma salak yaptığım şeyler gelior aklıma offff Allahıma ağlanacak halime gülüyorım😛
Ben ne yaptım bilionmu ben vajiyi yenemiorum bari hamile kalayım dedim aynı senin gibi hamile kalma umuyylaa ki sen üstüne boşaldı dion ben ne yaptım bilionmu şırıngayla içime sperm boşalttık ayaklarımı 1 saat havaya diktim amuda kalktım öyleye bekledim aylarca bunu yaptım aylarcaaa yumurta günlerini takip ettim ogünler yaptım çooook yaptım hızlı hızlı spermleri şırıngya çekip hızlı hızlı içime şırıngayla boşaltırdık ne günlerdi Allahım ne kadar kötü günlerdi offf Rabbim kimseye yaşatmasın ... Ama hiç belli olmaz Rabbim ol derse. Olur ama deidğim gibbi %1 ihtimal oda seni bulursaa ..
Özümm mesaj gönderiyorum sana ama ulaşmıyor mu anlamadımm
Geldi geldi bende yazdım
Geldi geldi bende yazdım
Canım göndercem de mesaj atamıyorm şu an 5 dk dolsn yollıcam hemen inş
Canım göndercem de mesaj atamıyorm şu an 5 dk dolsn yollıcam hemen inş
Tamama bekliyorum adın soyadın telefonun 😊
Tamama bekliyorum adın soyadın telefonun 😊
Tamamdır😊
Hayırlısıyla eline ulaşır
Hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah
ozaman sizde bir sorun var şırıngayla çekilirmi hiç spermleri öldürürsün. Akıntılar vajinaya giderse hamile kalma şansı vardır. çünkü içine akıyor. tabiki yumurtalıklarımızda sorun olmadığı sürece...
Tamamdır😊
Hayırlısıyla eline ulaşır
Hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah
aminnnnnn inşallah hazirana kadar bu işi bitrmek istiyorum Allahın izniyleeeeinşallah bari bunu yapabilirim bu da olmazsa artık boşa gitsin beni artık derim kocama napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?