- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.581
aminnnnnn inşallah hazirana kadar bu işi bitrmek istiyorum Allahın izniyleeeeinşallah bari bunu yapabilirim bu da olmazsa artık boşa gitsin beni artık derim kocama napim
Halledersin halledersin Allahın izniyleeee facedende yardım edecez sana halledicen😊
Iste buuu bak gördünmü.. orası boş canım yaptıkca ilerledıkçe buna inanacaksın.. ilk denemedi parmagın 1 bogumunu alabildiysen inşallah 1 haftaya kadar eş denemesine gecersin :))[
İNŞALLAH CANIMMÇOK MUTLUYDUM BU GÜNN ÇOKK BÜYÜK BİŞEY YAPMIŞ GİBİ
canım doktor bana da anestol pomad verdi o da uyuşturan bi krem az miktarda vajinanın içine sürülüyor hafif bi sızı oluyo ama dayanılamayacak kadar değil gel gör ki bana fayda etmedi hiç bi şekilde uyuşma filan olmadı
rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)
[/INDENT Merhabalar ben henüz 10 günlük evliyim, eşim yurt disinda çalıştığı için iki ayda bir geliyor Turkiyeye. Tahmin edeceğiniz üzere ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlandı. aslinda korkduğum söylenemez ama istemsiz bir şekilde kaslarım kapamisdi yolu. Eşim parmağıyla alıştırmaya calisti ama cok terledim ve titredim diye bıraktı. O bidaha gelene kadar kendi kendime yenebilir miyim aceba bunu? Bugün parmak denenedim olmadi ince doğum günü mumuyla denedim hepsini aldım ama çıkarırken canım yandı. Yani böyle eşim olmadan denemek de olumsuzluğa yol acar mi diye de korkuyorum
Eşimin de ilk deneyimi olduğu için onun adına da uzuluyorum. Olmayınca onda da sertleşme sorunu başlıyor, güvenini yitiriyor
banada aynı kremi verdi ama internetten okudum.hani dikkatli olun diyorlar.kana karışmaması gerekiyormuş ölüm tehlikesi varmış.bende korktum.bide dudak kısmınamı sürücem içincemi off araştırdıkça kafam allak bullak oluyor
Benim eşiminde ilk deneyimiydi canım ve tam 1.5 sene sabretti. Bir hafta öncesine kadar bende vajiliydim. Zamanla her şeyin üstesinden gelinir. Sertleştirici sprayler var ondan kullanabilirsiniz
bu sorunu yenen arkadaşları tebrik ediyorum. umarım herkes en kısa zaman icerisinde üstesinden gelir. peki kızlar, henüz bir ilişkiye girmemişken de insan vajinismus olup olmadığını anlar mı. yani vücudun bazı bölgeleri okşanınca çok kasılıyorum ve kendimi sıkıyorum. bu bir vajinismus alameti midir. yoksa şimdilik buna hiç kafa yormayayım mısizde de ilişkiye girmeden önce bu tür huylanmalar var mıydı?
Emla ve anestol ikisinide kullandım emlayı fazla bile sürdüm ama banamısın demedi :)evet bende nette okudum onları bi cesaret denedim ama dediğim gibi fayda etmedi.Ben dudak kısmından başladım içeriye doğru sürmüştüm bide doktor fazla kullanma eşinde ereksiyon problemi yaratır dedi bide emla alıp denemeyi düşünüyorum:26:
Kızlar bayadır parmak egzersisine ara vermiştim bgn başladm ara verince insan unutuyor cidden tuhaf oldm.işaret parmağı sonuna kadar yaptm hamd olsn.yönü bulmakda zorlandm ama buldm.içi çok dar nsl genişlicek bilmiyrm.acaba Kas gevşetici kullansam fark edermi?iki parmak deneyim dedim yapamadm akşama bidaha denicem tekrar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?
Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?