Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bayadır parmak egzersisine ara vermiştim bgn başladm ara verince insan unutuyor cidden tuhaf oldm.işaret parmağı sonuna kadar yaptm hamd olsn.yönü bulmakda zorlandm ama buldm.içi çok dar nsl genişlicek bilmiyrm.acaba Kas gevşetici kullansam fark edermi?iki parmak deneyim dedim yapamadm akşama bidaha denicem tekrar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/INDENT Merhabalar ben henüz 10 günlük evliyim, eşim yurt disinda çalıştığı için iki ayda bir geliyor Turkiyeye. Tahmin edeceğiniz üzere ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlandı. aslinda korkduğum söylenemez ama istemsiz bir şekilde kaslarım kapamisdi yolu. Eşim parmağıyla alıştırmaya calisti ama cok terledim ve titredim diye bıraktı. O bidaha gelene kadar kendi kendime yenebilir miyim aceba bunu? Bugün parmak denenedim olmadi ince doğum günü mumuyla denedim hepsini aldım ama çıkarırken canım yandı. Yani böyle eşim olmadan denemek de olumsuzluğa yol acar mi diye de korkuyorum

banada aynı kremi verdi ama internetten okudum.hani dikkatli olun diyorlar.kana karışmaması gerekiyormuş ölüm tehlikesi varmış.bende korktum.bide dudak kısmınamı sürücem içincemi off araştırdıkça kafam allak bullak oluyor

Canim bise sorcam yendiginde penisle nasil ilerlediniz buraz anlatabilirmisin yardima ihtiyacim var da

Ben çalışma safhasını tamamladım ilişki safhasına geçemiyorum diyen arkadaşlara......
Öncelikle kendinizi zihnen hazırlamalısınız. Eşinizle önceden sabırlı olması gerektiği konusunda anlaşın. Çünkü ilk denemede olmayabiliyor. Arka arkaya birkaç kez denemeniz gerekebilir. Sertleşme burada ciddi bir mesele. eğer sıkıntı oluyorsa uzun süre sertlik için internetten ürün arayabiliyorsunuz. Eşinizin psikolojisi önemli. Kendine güven yitimi erkekler için ileriki hayatında sorun teşkil edebilir.
Eşiniz ve siz hazırlıkları yapın. İlişkiden hemen önce aparatlarla çalışın ve çalışırken aparatın üzerine oturma hareketi yapın. Çünkü
doktor bana üstte olduğum pozisyonu önerdi.Yalnız ilk girişte sadece başı girsin demişti. Ben gece gündüz yaklaşık üç hafta çalışma yapmıştım ama bir türlü üstte olmama rağmen içime alamıyordum. Sıkıntımın sebebi tamamen doğrultu sorunuymuş. popoya doğru ittirme hareketi yapmam gerekiyormuş. Bu pozisyon aslında hareket için uygun değildir. Sadece giriş çıkışta güven sağlamak için bu pozisyonu kullanın. çünkü kotrolün elinizde olması başarınız ve korkunuzu yenmeniz için çok önemli. Birkaç kez böyle giriş çıkış hareketleri deneyin. Eşiniz hareket etmemeli en başlarda.
Sizin üstte olduğunuz ve tam girişi bir kaç kez yapabildiginiz an kadının altta olup bacaklarını iyice açtığı pozisyona geçin. Bu giriş aslında çok daha kolay. Hiç bir şey anlamadan giriş olacaktır. Bu esnada ıkınarak kendinizi açmaya çalışın. Üstte olduğunuz pozisyondaki çalışmalarınızdan daha kolay olacağını iddia ediyorum. İlerleyen safhalarda günden güne alışıyor ve daha da rahatlıyorsunuz.
Ben yapamam diyen arkadaşlar. Paranız varsa doktoru ihmal etmeyin. En azından yöntem öğreniyorsunuz. Ancak doktorların da bu yontemleri kullanarak tedavi ettiğini unutmayın. kararlı ve azimli olmak zorundasınız. Meseleyi kimsenin bilmemesine rağmen kayınvalidemin ve eşimin akrabalarının yanında tam bir buçuk yıl güvensiz ve zavallı gibi hissetttim. Bu mesele çözülünce kendime güvenimin ne kadar arttığını sizlere tarif edemem. Bu hastalıktan muzdarip olan kişiler zaten hassas tabiatlı insanlar oluyor. Eşimin bana çok destek olmasına rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşadım. Eşimi çok sevmeme rağmen ve Onun istememesine rağmen olmasaydı bu mayısta ayrılmayı düşünüyordum, benim yüzümden çocuk sahibi olamadığı için.
Evlendiğim bir buçuk yıl içinde kilo aldım. Hiç bir şey yapmak istemedim. Arkadaşlarımla görüşmek topluma girmek istemedim. Eşimle her tartışmamızda eksik olduğum için bunların olduğunu düşündüm. Çok şükür hepsi geçiyor. Şimdi çok şükür iyiyim. Allah nasip ederse şimdi çocuk istiyoruz. Darısı tüm sıkıntılı arkadaşların başına.......

Canım daha çok yenisin ve burayı bu kadar erken bulman en büyük şansın. Tabiki eşin olmadan da aşabilirsin. Yani parmak egzersizlerini kolayca yaptıktan sonra eşin geldiğinde eş denemesine geçebilirsiniz.​

Eşimin de ilk deneyimi olduğu için onun adına da uzuluyorum. Olmayınca onda da sertleşme sorunu başlıyor, güvenini yitiriyor

Benim eşiminde ilk deneyimiydi canım ve tam 1.5 sene sabretti. Bir hafta öncesine kadar bende vajiliydim. Zamanla her şeyin üstesinden gelinir. Sertleştirici sprayler var ondan kullanabilirsiniz

evet bende nette okudum onları bi cesaret denedim ama dediğim gibi fayda etmedi.Ben dudak kısmından başladım içeriye doğru sürmüştüm bide doktor fazla kullanma eşinde ereksiyon problemi yaratır dedi bide emla alıp denemeyi düşünüyorum:26:

Benim eşiminde ilk deneyimiydi canım ve tam 1.5 sene sabretti. Bir hafta öncesine kadar bende vajiliydim. Zamanla her şeyin üstesinden gelinir. Sertleştirici sprayler var ondan kullanabilirsiniz

Cok teşekkür ederim ben de egzersizlere basladim bakalim inşallah eşim geldiğinde ona süpriz yaparım

bu sorunu yenen arkadaşları tebrik ediyorum. umarım herkes en kısa zaman icerisinde üstesinden gelir. peki kızlar, henüz bir ilişkiye girmemişken de insan vajinismus olup olmadığını anlar mı. yani vücudun bazı bölgeleri okşanınca çok kasılıyorum ve kendimi sıkıyorum. bu bir vajinismus alameti midir. yoksa şimdilik buna hiç kafa yormayayım mı sizde de ilişkiye girmeden önce bu tür huylanmalar var mıydı?

Şimdiden bunları düşünme canım.. Araştırma yapsan faydası da olur zararıda. Ben kendi açımdan söyleyim bende hiç belirtiler yoktu. Ben eşimle ilk gecemizde tam anlamıyla olmasada ilişkiye girebilmiştim ama ilk geceden sonra cıktı bende ortaya.. Bana sorarsan şimdiden düşünüpte durup duruken kendini korkutma derim. Herkesde olan bişey degil :)

Emla ve anestol ikisinide kullandım emlayı fazla bile sürdüm ama banamısın demedi :)

Genişliyor canım hiç onu kafana takma.. Ben kullanmadım kullanan arkadaşlardan da pek olumlu birşey duymadım.. en faydalı olan bana göre z.yağı

Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?

Birşey sormak istiyorum ben parmakta yönümü bulamıyorum canım yanıyor , ama ince mumla daha rahat oldu gittikçe genişleterek sadece mumla çalışsam olur mu aceba ?

canım bende bır yıl once vajınusmus derdıyle ugrastım buradan arkadaslar sayesınde bırbırımıze destek ve yardımcı olduk cogumuzda mutlu ayrıldık dılerım sızlerde hemen bır an once atlatırsınız bende mumla baslamıstım ınce mum ve kendıme guvenım geldıkce kalınlastırdım kendımı ne zaman tamam bunuda yaptım bırazdaha buyuteyım dıye dıye bı bakmısımkı yenmısım ben yanında anestol pomadda kullanmıstım ılk basladıgım zaman o bana cok yardımcı olmustu ama daha sonraları bırakmıstım jel cunku hemen kaydırıp ıcerı gırmesını saglıyordu

ve sunuda soylım ben parmakta bır kere denedım onuda yapamayıp bırakmıstım hıssetmekbana garıp geldı. mumla arada bır hıssıyat olmadıgı ıcın daha kolay ve rahat gelmıstı arada merak ettıgın sormak ıstedıgın bırsey olursa yazabılırsın bende senın yasadıgın duyguları yasadım ne kadar zor bır durum oldugunu cok ıyı bılenlerdenım yardımım dokunursa sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…