- 20 Mart 2012
- 960
- 1.038
- 313
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.661
ya evet açılıyor ama görünümde sadece kulak çöpü girecek kadar bir yer, neyse bugün yine kulak çöpü ile deneme yaptım hanımlar, sonra 3 kulak çöüpünü birbirine sıkıca yapıştırıp ince kalan yerini peçeteyle sarıp aynı boyuta getirip streçeldim, yağ sürüp deneme yapmak istedim ama giriş yapamadımCanim bende ikiniyom saniyodumm ama heyecandan ikinma yrine kendimi sikiyomusum megerse ikinsan acilir zaten orasi
ya evet açılıyor ama görünümde sadece kulak çöpü girecek kadar bir yer, neyse bugün yine kulak çöpü ile deneme yaptım hanımlar, sonra 3 kulak çöüpünü birbirine sıkıca yapıştırıp ince kalan yerini peçeteyle sarıp aynı boyuta getirip streçeldim, yağ sürüp deneme yapmak istedim ama giriş yapamadım
APARAT İSTEYENE ÜCRETSİZ APARAT GÖNDEREBİLİRİM ....İSTEYENE ÜCRETSİZ GÖNDERECEK ARKADAŞLARIM VARRR... Güven konusuna gelince hülyaya gönderdim bütün adres telefon bilgilerini sildim...geçmiş yazılarımı okuyunnnn ne sapığım ne kötü niyetliyimm ...
İSTEYEN VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ADRES TELEFON AD SOYAD BİLGİLERİNİ VERMESİ YETERLİİİİİİİİİ🌹
merhaba bana Vajinismus dilatör setleri için bi link verebilir misiniz.. nette güvenilir olarak nerden edinebilirim.. istanbulda ikamet ediyorum. satıldığı bi yer biliyorsanız acaba yazabilir misiniz... daha evleneli bir ay olmadı bu durumu çözmek istiyorum hemen
Evet canim haklisin biraz daha egzersiz yapayim gelismeleere bi bakayim yazdiklarin beni cesaretlendirdi saol canim
ben de bir buçuk yıldır vajinusmus hastasıyım.vajinusmus tedavisi yapan ancak çok para isteyen doktorlara gitmek istemiyorum,yine başaramazsam ve boşu boşuna onca parayı harcarım diye.ben parmak egzersizleri bile yapamıyorum kusmak geliyor hemen bırakıyorum.ne yapmam lazım bundan kurtulmak için?
ben de bir buçuk yıldır vajinusmus hastasıyım.vajinusmus tedavisi yapan ancak çok para isteyen doktorlara gitmek istemiyorum,yine başaramazsam ve boşu boşuna onca parayı harcarım diye.ben parmak egzersizleri bile yapamıyorum kusmak geliyor hemen bırakıyorum.ne yapmam lazım bundan kurtulmak için?
eşime çok güvebnmeme rağmen ben de altta yapamıyorum, hep üstte deniyorum, sen de öyle dene bence6 yildir birlikteyiz 26 nisanda evlendk yuzeysel birseyler yasadik ama ilk gun baya zorladik cok cok az bi kan geldi. Ondan snra 2 3 gun sonra adet gordum korkudan erken oldum.. hrsey yolunfa basliyo o is oraya gelince bacaklarm istrmsiz kasiliyorrr .. canim yaniyor. Esimde bilmiyor anlatmadim anlatamafim
sen baya aşmışsın, peki bu duruma ne kadar sürede geldin ve de eş denemesine ne zaman geçeceksin?Canimm bizee oyle geliyo istee beynimiz kabul etmeden once cok dar kucucuk yere nasi girecek bu diyoruzz ikininca acildigini goruyoruz ama yinede ikna olmuyoruz istee ben ilk bes tane kulak copunu aldim daha fazlasi olmaz dedimm sonra dokuz yaptimm oda olduu olucana inaniyodum artik onbes kulak copunu yaptimm hicte zorlanmadimm bes taneyi alirken daha zorlanmistim cunku inanmiyodum hakkatenn once beyni buna inandiracaksin evet oraya ne girsee orasii onun seklini aliyo onun kadar aciliyoo
APARAT İSTEYENE ÜCRETSİZ APARAT GÖNDEREBİLİRİM ....İSTEYENE ÜCRETSİZ GÖNDERECEK ARKADAŞLARIM VARRR... Güven konusuna gelince hülyaya gönderdim bütün adres telefon bilgilerini sildim...geçmiş yazılarımı okuyunnnn ne sapığım ne kötü niyetliyimm ...
İSTEYEN VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ADRES TELEFON AD SOYAD BİLGİLERİNİ VERMESİ YETERLİİİİİİİİİ🌹
ins ervaa test yaptin mu bi yapsana :) bi de burda eslerine hamile olduklarini supriz bi sekilde soyleyenlerin hikayelerini okdum dun cok etkilendim bence sen de oku ve bir suprizle haber ver :)Allah yardımcınız olsun canlar.. gün gelecek burada her birimiz bebişlerimiz hakkında konuşacağız Allah'ın izni ile :)
sen baya aşmışsın, peki bu duruma ne kadar sürede geldin ve de eş denemesine ne zaman geçeceksin?
yok yapmadım canım.. adet olmazsam öyle yaparım belirti de kalmadı zaten sanırım olmadı :) Şuan çok başka bir telaşımız var. Kv ile yaşıyordum ev bulduk ev taşıyoruz.. Sonunda benimde bir yuvam olacak :) Linki atarmısın bakıyımda fikir edineyim her ihtimale karşı :))ins ervaa test yaptin mu bi yapsana :) bi de burda eslerine hamile olduklarini supriz bi sekilde soyleyenlerin hikayelerini okdum dun cok etkilendim bence sen de oku ve bir suprizle haber ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?