- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.681
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=152295&page=39 ben de bunlari okuyunca cok heyecanlandimcok duygulandim sen de oku :) bu arada kendi evine cikmana sevindim:) ne zamandir birlikteydinizyok yapmadım canım.. adet olmazsam öyle yaparım belirti de kalmadı zaten sanırım olmadı :) Şuan çok başka bir telaşımız var. Kv ile yaşıyordum ev bulduk ev taşıyoruz.. Sonunda benimde bir yuvam olacak :) Linki atarmısın bakıyımda fikir edineyim her ihtimale karşı :))
Canim ben 18 nisanda yendimm şükür. Ama ben iki gün egzersiz yaptimm iki hafta içimden gelmedi bugun yaparim yarinn yaparimm derken hep boyle gecti zamanim hic istikrarli davranmadim. Taaki birgun esimi ağlarken görene kadar ondan sonraa hiç yapamam dedigim 10 cmi yaptimm 10 cmlik aparati yaparken faha en basinda yirtilcakmis gibi oluyodu aninda birakiyodumm ogun sabrettim ikindim orda gecti sadece hafif bi yanma burda sorrup duruyodum 8 cm yaptim 10 cm yapamiyom diyee hakkatenn o 10 cmden sonrada ikna oldum evett orasi giren sey kdar genisliyo ozamana kadar ufacik sey bile gozume kocaman geliyodu buyuttkce buyutuyodum ha es denemesindede oyle hemen aa beynimi ikna ettim hemen girdi degil ondada pes etmiyceksun yinde sikinti cektim heycan yaptim iikinamadim ama esim sagi
olsunn ogun ilk kezz ikin dedi cunku yapmadan birlikte burda yazanlari okumustuk bide onlarda su pisikoliji olusuyo yapsakta olmuycak uzuleceksin konuyu cok dagittim ama yenemeyenlre belki bi faydam dokunur ama olacakk ben bi ara tamamen vazgecmistim cok korkagim yapamam diyodumm oldu pes etmeyinn once beyninize kabul ettirinn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=152295&page=39 ben de bunlari okuyunca cok heyecanlandimcok duygulandim sen de oku :) bu arada kendi evine cikmana sevindim:) ne zamandir birlikteydiniz
di mi ben de cok heyecanlandim bence burda yenmeye calisan arkadaslar da okumali bunlari kamçı olabilir :)Ayy cok güzel şeylervar yaaa heyecanlandımm :)) canım biz bu sene yazın 2 sene olacak evleneli önce yurt dısındaydık orda annemlerle yaşadık ev nasip olmadı. Tr ye dönüs yaptık 2 ay öncesi ve kv ile yaşıyorduk cok şükür evimiz nasip olduu :))
Kizlar dun elimle egzersiz yaptim biraz daha iyi oranin acilacagi fikrini zihnimin almasi lazim.2.parmagi yine alamadim.zor is eskiden evlenince boyle olacagini hic bilmezdim.
ben de yendiğimi yazcam inş. yakında buraya, ertelemiyorum, çünkü bir yıl dolmadan bu iş olacak diye kendimi şartlandırdım, her an takvime bakıyorum, 1,5 ayım varCanim ben 18 nisanda yendimm şükür. Ama ben iki gün egzersiz yaptimm iki hafta içimden gelmedi bugun yaparim yarinn yaparimm derken hep boyle gecti zamanim hic istikrarli davranmadim. Taaki birgun esimi ağlarken görene kadar ondan sonraa hiç yapamam dedigim 10 cmi yaptimm 10 cmlik aparati yaparken faha en basinda yirtilcakmis gibi oluyodu aninda birakiyodumm ogun sabrettim ikindim orda gecti sadece hafif bi yanma burda sorrup duruyodum 8 cm yaptim 10 cm yapamiyom diyee hakkatenn o 10 cmden sonrada ikna oldum evett orasi giren sey kdar genisliyo ozamana kadar ufacik sey bile gozume kocaman geliyodu buyuttkce buyutuyodum ha es denemesindede oyle hemen aa beynimi ikna ettim hemen girdi degil ondada pes etmiyceksun yinde sikinti cektim heycan yaptim iikinamadim ama esim sagi
olsunn ogun ilk kezz ikin dedi cunku yapmadan birlikte burda yazanlari okumustuk bide onlarda su pisikoliji olusuyo yapsakta olmuycak uzuleceksin konuyu cok dagittim ama yenemeyenlre belki bi faydam dokunur ama olacakk ben bi ara tamamen vazgecmistim cok korkagim yapamam diyodumm oldu pes etmeyinn once beyninize kabul ettirinn
Merhaba 6.5 aylık evliyim hâlâ ilk gece korkusunu atamadim üstumden eşim çok anlayışlı bu konuda . Jinekolojik muyaneye gitmeye bile korkuyorum doktor muayenede aciticak diye yardimci olun lütfen birkaç egzersizden bahsedilmis . Baya maliyetli olduğunu duydum bu tedavinin bazı arkadaşlar bahsetmiş . Acaba Nasıl bir yol izlemeliyim artk çok kötü hissediyorum kendimi mahçup durumdayım. Ilac varmı acı olmasın diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar parmak egzersizlerinde ıkının diyorsunuz da ne kastediyorsunuz.. sonuçta ıkınınca tam tersi gri itilmez mi parmak. kadınlar doğum yaparken ıkınıyor sonuçta... kafam karıştı..(( ben hala denemedim .. sadece dokunabildim biraz. biraz baktım vajinama çok zorlanarak. ayna tuttum. cep telefonumla çektim fotoğrafını inceledim.. ama hala hazır değilim parmak egzersizine... korkuyorum tiksinti duyuyorum ((
arkadaşlar parmak egzersizlerinde ıkının diyorsunuz da ne kastediyorsunuz.. sonuçta ıkınınca tam tersi gri itilmez mi parmak. kadınlar doğum yaparken ıkınıyor sonuçta... kafam karıştı..(( ben hala denemedim .. sadece dokunabildim biraz. biraz baktım vajinama çok zorlanarak. ayna tuttum. cep telefonumla çektim fotoğrafını inceledim.. ama hala hazır değilim parmak egzersizine... korkuyorum tiksinti duyuyorum ((
bundan 1 ay önce yendim.sadece 2 gece yapabildik ama eşimle..ve eşim 2 gün sonra3 geceliğine gelecek..bende şimdi korku var ya gene olmazsa diye(((((((( 1 ay sonuçta ara verdik ve sadece 2 gece yapabilmiştik..bi problem olur mu sizce
2 kez olmuş canım neden 3. kez olmasın kendini korkutma. ilk iki kez nasıl yaptıysan ne uyguladıysan aynı şekilde devam et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?