Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de henüz yenemedim, parmak egzersizlerindeyim. muayenede hiç bir şey yapmıyor doktor, vajinanın dudaklarını iki yana hafifçe açarak bakıyor sadece canım stres yapacak bir durum olmuyor yani

Bence sen bu 2 günde iki parmak egzersizi filan yap.korkun gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar az önce parmak egzersizini ilk defa denedim. vajinama bakamıyodum bile. artık rahatlıkla bakıyorum ona en küçük parmağımı denedim hiç yapamadım. işaret parmağına kondom geçirdim. ama gene yapamadım. ucuna değdirip çektim hep. ucunda biraz oynattım ama itemedim elimi.. (( çok gerildim ve şuan titriyorum. çok zorlanıyorum ((

Çok teşekkür ederim desteğiniz için bugün parmak egzersizlerine başlıca sonuçları denemeleri buraya yazıcam

Canim cok rahat ol inan parmak egzersilerinde kasmassan cok rahat bi sekilde kayiyor once pozisyon onemli tabi ben belimin altina yastik koyup karsima da makyaj aynasini vajinamo cok net görecek sekilde koyiyordum daha sonra rahat bir muzik acip once nefes egzersizi ve kegel egzersizi yapiyordum iyice rahat oldugumdan emin olunca vajinama ve parmagima bol jel suruyorum ve ikininca ve hafif hafif itince o zaten kayip gidiyor

Bi de egzersiz yapan arkadaslar lütfen kendinizi kasip iyice stres yapmayin bu tamamen psikolojik bir olay ve motive cok onemli ben burda basari oykulerinin yazili oldugu ayri bir topic var orayi resmen hatmettim ve telefonumun ekranina bile MUTLU SON COK YAKIN yazdim motive icin:) hatta hala duruyor.ve hep kendimi cesur olmaya telkinledim biraz CESUR olun ne olur hep ordan bir bebek ciktigini aslinda Allahin orayi bu ise uygun yarattiginu sadece bizim işi zorlastirdigimizi dusundum ve kucuuck cocuklar bile dogum yapiyor o isi becerip de ben mi yapamayacagim diye kendimi gaza getirdim.
Burayi 1 aylikken buldum ve 5.gunun ertesi yendim ayrica ben de ogretmenim ve okulda islerim yogun diye bahane etmedim pazartesi duzenli olarak egzersiz yapmaya azmettim C.TESI DE GELIN OLDUUUUUM

Sizin ne yasadiginizi cok iyi bildigimden yendigim halde hala bu topicte takipteyim belki bi faydam olur diye .ve bir kisi daha bu dertten kurtulunca benim de ustumden yuk kalkiyor .hadi ertelemeyin ve burda artik mutlu haberlerinizi gorelim :81: :81: :81: :81: :81: :81:

Sağolsun:))))) aparst konusu noldu?

Aparat konusu şöyle oldi... Bana pınarın gönderdiğini burda hülya diye bir arkadaşa gönderdim oda yenince başkalarına gönderecek... İki arkadaşa yasemin in arkadaşı gönderdi biri burda kübra_eren die bir arkadaş onunda eline ulaştı... Şimdi nilayın arkadaşı cuma günü bir başka arkadaşa gönderecek... Benim gönderdimle birlikte 4 kişiye aparat seti gönderilmiş oluyor...😊

cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını isteyen varsa gonderebilirim: )

ben de egzersiz aşamasındayım, iki parmağımı alabiliyorum sonunda. sana önerim dizlerini karnına doğru çek ve bacaklarını yukarı kaldır, derin nefes al ve nefesini yavaşça uzatarak verirken parmağını yavaşça ittir, hiç anlamıyorsun bile kayıp gidiyor, tabi bol jel kullan bir de, kolay gelsin:)

CAnim iki parmagin giriyosa esinide alabilirsin tebrik ediyorum vajinismusu kazanmisin ben isaretle orta parmagimin uc hiseleri girdiginde esimi alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…