Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[quote name="33992teacher" post=35347926]Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım  bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti  ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım  allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..[/QUOT
bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin :) parmak egzerzisi yapamadim ama kafamda bitirdim galiba :) derin nefes aldim ikindim ve dun oldu :) insallah tekrar yapabilirimm :)

Ayyyy kiyamam cinsel iliskimi gerceklesdi canim gozun aydin tabi ki olcak omur boyu yapcagin bisey coookkkkk ama cok sevindim senin adina demekkI neymis hersey beyinde cesaretde bitiyomus COK SUKUR RABBIME))))))

Ayyyy kiyamam cinsel iliskimi gerceklesdi canim gozun aydin tabi ki olcak omur boyu yapcagin bisey coookkkkk ama cok sevindim senin adina demekkI neymis hersey beyinde cesaretde bitiyomus COK SUKUR RABBIME))))))

Binbir sukur olsunn :) o stres bitirmisti beni.. herkes yapiyor ben niye yapamayayim dedim.. Allahim diger arkadaslarimiza nasip etsinn.. cok tesekkur ederim.. :)

Binbir sukur olsunn :) o stres bitirmisti beni.. herkes yapiyor ben niye yapamayayim dedim.. Allahim diger arkadaslarimiza nasip etsinn.. cok tesekkur ederim.. :)

Canim bisey degil)))sana 1 damla bile destek ola bildiysem psikolojik anlamda ne mutlu bana cok seviniyorum vajinismusu yendim diyenleri duydukca cunki ne kadar zor bisey oldugunu biliyorum bizzat kendim yasadim

Bende yenecegime o kadar inanmistim ki. Adetimin bitmesini dort gozle bekledim. Artik hazirdim bir iki derken uc parmak sokabilmistim. Fiziksel olarak hazirdim psikolojik olarak ta bu is olacak oradan cocuk cikiyor dedim. Burada yenenler olmustu bende yenebilirdim. Sonra noldu adet bitti bendeki deli cesaret gitti. Gunler yine gecmeye basladi. Her gecen gun strssikinti. Tekrar topladim cesaretimi 2 gece once . Ve dun gece... oldumu bilmiyorum ama ben artik korkmuyorum

ben yeneli 1 ay oldu..herşey sadece beyın de bıtiyormuş bunu anladım...bazen yaparken yıne yapamayacak gıbı oluyorum ama içimden acımıyor devam et gıbı telkınlerde bulunuyorum ve yapıyorum çok şükür... siz de beynınıze acımayan bısey oldgunu ınandırın

Kizlar simdi bi tam giriste bide daha yukarisinda ic dudaklarin orda bir delik var ama ic dudaklarin ortasindakini demiyorum daha ic kisimda. acaba herkeste oyle mi ve hangisi vajina girişi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Canim bunu internetden ogrene bilirsi kadin genital organi falan yaz tibbi bi fotograf cikar

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

uzun bi ara verdikten sonra çalışmalara başlıycam bu gece yine.. sanki en başa dönmüş gibiyim.. off ya bi bitseydi bi kurtulsaydım ben off..

Ara verme tatlim yoksa stres sikinti bitmiyor zaman aleyhimize isliyor. Aparat bulabilirsen en guzeli o. Ben parmagi cok kolay yaptim ama p.... de zorlandim. Aparat p.... yapisina daha uygun oldugu icin es denemesinde zorlanmssin

Ozum aparat geldi tesekkur ederim.
Kizlar size bir sey danisacagim.bikini bolgesine lazer yaptirmak ne kadar dogru?yaptiran var mi bir sorun yasadiniz mi

Rica ederim .... Güle güle kullan güle güle başar inşallah ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende üç hafta önce yendım.ama benım kanamam gelmedı zarım yırtılmadan olmuş olabılırmı yada hıc mı kanamayacak... merak ettgım şu normal ınsanlarınkı gıbı oluyormu sızın..yanı benım herzaman olmuyor ...kendımı zorlamam ıle oluyor ve alışamadım ne zaman diğer ınsanlar gıbı hemen gırıverecek sızın öyle olıuyormu tamammen kasılmayı artık bıraktınız mı[/QUOTE]

canım esnek olabilir zarın, ilk başlarda kasılma oluyo tabi ama sonra zamanla geçiyo.. kasma hiç acımıyo anlamıyosun bile merak etme!!

Emla krem vajinanın acaba neresine sürülüyor yani disami yoksa içe biraz girisemi ? Zarin tam biraz onunemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım ben ilk etapta biraz sürdüm girişe sonra uyuştu zaten öle olunca biraz daha alıp içeriye doğru sürdüm.

Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…