Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

​bilenler lütfen yarım edebilir mi. bugün eş denemesine geçeyim dedim ama yine olmadı. çünkü penise kayganlaştırıcıyı sürdük birazda bana tabi bu sefer penise hakim olamıyorsun penis yerinde durmuyor kayıp gidiyor. zaman uzayınca da penis tabiri caizse balon gibi sönüyor kayganlaştırıcı kullanıp yenenler nasıl yaptınız az mı sürdünüz ? oysaki kendime çok güveniyordumm sanki

CAnim benim bende kayganlasdiricile yaptim p..sede suruyosun kendinede kadin altda erkek ustde klasik pozisyonla yendim sende yeniceksin insallah penis kaysabile ucunu yerlesdir afedersin gerisini esin yavas yavas sen nefes ala ala iceriye itsin ama ilk p..si icine almadan once ikin oyle yap olcak uzulme canim

tsk ederim cevap için. az önce yine egzersiz yaptım egzersizde oldukça başarılıyım. iki parmağı bile aldım sevinçten ağladım. eşimin sertleşme sorunu olmasaydı olacaktı bugün. kayganlaştırıcıyı sürelim derken zaman geçiyor tabi. acaba sadece ben kendime sürsem yeterli olurmu bir dahakine

Canim bak moralini hep yuksek tutmaya calis bende ve bizim gibi bicok kadin ayni seyleri yasadik ilk sana guzel bi sey soyliyeyim benim iki parmagimin sadece uclari girdiyi zaman esimi alabildim.yani sen artik alabilirsin hazirsin demek bu cunki 2parmagin giriyo ama kayganlasdiriciyi hep ona hem kendine sur ona surmezsen zorlasir surersen de cok kolay olucak

canımmm yapamadım yine eş denemesinde çok moralim bozuk, iki parmak iki boğuma kadar tamam ama mum da olmuyo eşimle de olmuyo(

ya bana moral verdin tam ama mhy83 iki parmakla yapmış eş denemesinde başarısız olunca insan üzülüyor. offffffff napcazzz

bende iki kez yapabildim sadece parmak egzesizi..vajinaya kulak çöpü ve zeytinyağı ile en azından pamuguna kadar giriş yapabiliyorum..dünde eşim altta ben üstte ilk önce arkam ona dönük p.. üzerine oturmaya çalıştım vajinamda yanma hissettim ve sanki orda bi duvar var engel oluyor ( pıt diye girivermiyor sinir oluyorum resmen alev attım..daha sonra yüzümü eşime dönük olarak denedim p...üzerine oturdum yine aynı yine aynı yanmam varrr ( acaba iltihap mı var ondanmı bu yanma anlamadım..çalışmalarım arada sürüyor..umarım bende yazacagım bir gün buraya başardım diye çünkü çok sıkıldım hep ertelemekden..benim yazıma da yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

ya merak ettim canım mumu kalınlaştırdığın için mi olmuyor yoksa normal haliyle mi olmuyor.

bir kaç kat peçete sarıp eldivene geçiriyorum, çok da kalınlaşmıyor gibi, yönümü bulamıyorum galiba bir de çok sert hissediyorum itemiyorum içime. parmaklarım çok kolay oluyor kayıp gidiyor nefesle, ıkınmayla ama o kadar sadece malesef

canım eş denemesi için erken olabilir daha. ben iki parmağımı alabildiğim halde eşimle deniyorum olmuyor, olmuyor...parmaklarınla biraz daha çalış, inşallah bizler de yeneceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…