- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.801
Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT
tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani
Mrhb siz daha önce egzersiz falan yaptınızmı yoksa emla sürüp ilk denemedemi oldu bende egzersiz yapamıyorum emla işe yarıyormu gerćekten[/QUOT
tek parmak yapabildim sadece çünkü iki parmakta zara takılıyordum ve ilerleyemiyordum. emlayı ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ikinci denememde hem daha fazla hem de 2 defa sürdüm bi de sıcak su püskürttüm tabi. hiç anlamadım olduğunu epey bi uyuşmuş yani
Anladım bende denicem emlayla umarım olur
Anladım bende denicem emlayla umarım olur
olur olur pes etme yeter , bi de kayganlaştırıcı sür canım çünkü stresten kupkuru oluyo.
olur olur pes etme yeter , bi de kayganlaştırıcı sür canım çünkü stresten kupkuru oluyo.
egzersiz yaparken yaparken mi kayganlaştırıcı sürdünüz sadece. penis denemesinde de sürdünüz mü. ben penise sürdüğümde penis kayıyıor bana yardım edermisin moralim çok bozuk
egzersiz yaparken yaparken mi kayganlaştırıcı sürdünüz sadece. penis denemesinde de sürdünüz mü. ben penise sürdüğümde penis kayıyıor bana yardım edermisin moralim çok bozuk
öyle kayması daha iyi değil mi
elimden kayıyor.ben vajinama yerleştirmek istiyorum ama olmuyor.
hayır canım egzersizde değil ilişki anında. ayrıca canım emla kremle uyuştuğu için bişey hissetmiyosun zaten, o yüzden kontrolü eşine ver o yerleştirsin çünkü sen kaydığı için yerleştiremiyebilirsin.
​bilenler lütfen yarım edebilir mi. bugün eş denemesine geçeyim dedim ama yine olmadı. çünkü penise kayganlaştırıcıyı sürdük birazda bana tabi bu sefer penise hakim olamıyorsun penis yerinde durmuyor kayıp gidiyor. zaman uzayınca da penis tabiri caizse balon gibi sönüyorkayganlaştırıcı kullanıp yenenler nasıl yaptınız az mı sürdünüz ? oysaki kendime çok güveniyordumm sanki
Ozum aparat geldi tesekkur ederim.
Kizlar size bir sey danisacagim.bikini bolgesine lazer yaptirmak ne kadar dogru?yaptiran var mi bir sorun yasadiniz mi
CAnim benim bende kayganlasdiricile yaptim p..sede suruyosun kendinede kadin altda erkek ustde klasik pozisyonla yendim sende yeniceksin insallah penis kaysabile ucunu yerlesdir afedersin gerisini esin yavas yavas sen nefes ala ala iceriye itsin ama ilk p..si icine almadan once ikin oyle yap olcak uzulme canim
tsk ederim cevap için. az önce yine egzersiz yaptım egzersizde oldukça başarılıyım. iki parmağı bile aldım sevinçten ağladım. eşimin sertleşme sorunu olmasaydı olacaktı bugün. kayganlaştırıcıyı sürelim derken zaman geçiyor tabi. acaba sadece ben kendime sürsem yeterli olurmu bir dahakine
TAmam canim gerci bu sitede yeniyim ozelden msj nasil atiliyo bilmiyorum ama sana birazcik da olsa moral ola bildiysem ne mutlu bana
olsun cnmmm ya yavaş olsun tam olsun.. en azından herşeyi oturtarak yaparsın.. gider cnm gitmez die bişi yok. bence yönünü yapamıosun o an. o esnada derin derin nefes alıp ver ve ıkın. takıldııın yerde de geri çıkarma. biraz dur sakinleş ondan sonra devam et... kendini sıktııın için olmuodurr
Canim bak moralini hep yuksek tutmaya calis bende ve bizim gibi bicok kadin ayni seyleri yasadik ilk sana guzel bi sey soyliyeyim benim iki parmagimin sadece uclari girdiyi zaman esimi alabildim.yani sen artik alabilirsin hazirsin demek bu cunki 2parmagin giriyo ama kayganlasdiriciyi hep ona hem kendine sur ona surmezsen zorlasir surersen de cok kolay olucak
canımmm yapamadım yine eş denemesinde çok moralim bozuk, iki parmak iki boğuma kadar tamam ama mum da olmuyo eşimle de olmuyo(
ya merak ettim canım mumu kalınlaştırdığın için mi olmuyor yoksa normal haliyle mi olmuyor.
bende iki kez yapabildim sadece parmak egzesizi..vajinaya kulak çöpü ve zeytinyağı ile en azından pamuguna kadar giriş yapabiliyorum..dünde eşim altta ben üstte ilk önce arkam ona dönük p.. üzerine oturmaya çalıştım vajinamda yanma hissettim ve sanki orda bi duvar var engel oluyor( pıt diye girivermiyor sinir oluyorum resmen alev attım..daha sonra yüzümü eşime dönük olarak denedim p...üzerine oturdum yine aynı yine aynı yanmam varrr ( acaba iltihap mı var ondanmı bu yanma anlamadım..çalışmalarım arada sürüyor..umarım bende yazacagım bir gün buraya başardım diye çünkü çok sıkıldım hep ertelemekden..benim yazıma da yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?