Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)

cnm bak bide ıkın sürekli. derin derin nefes al ver. unutma ki penis orası için ve niye acıtsın ki??? bak ben egzersize başladım 5.gündü galiba eş denemesine geçtim. ama ben eş denemesinden önce mum aparatını yapabiliodum çok rahat. o yüzden eş denemesinde zorlanmadım. ne zaman rahatladın yapabilirim dedin o zaman eş denemsine geç. hazırlıksız yaparsan başa dönebilirsin çünküüü. sormak istediğin varsa sorabilirsin ben forumdayım çünküüü

arkdaşlar nisan sonu evlendim ben. hiç yapamadık. denemelerimizde sadece penisi vajinama değdi ilerlemesine hiç izin vermedim. bi sefer birazcık penisin başının girdiğini hissettiğini söyledi eşim ama ben bir şey hissetmedim. ama birazdan acıyacak diye düşünerek acıyor diyordum ona farkında olmadan ve devam edemiyordu..

sonra bu forumu takip etmeye başladım makaleler okudum kitap okudum. parmak egzersizi yapmak istiyorum ama ne zaman kendimi buna hazır hissederim. bi sefer denedim ama başaramadım. gene ucunda kaldı. sizler nasıl cesaret ediyorsunuz. dün nefes egzersizi ve kas egzersizi yaptım yarım saat ve 15 dakika vajinamı cinsel organımı inceledim ayna karşısında. bu 3. incelemem. önceden hiç bakamıyordum.. ama parmak egzersizine bi türlü hazır olamıyorum..

Hazirlaman lazin kendini cnm bak mesela ben hep dusundum dedim bunu yenemezsen haydar dumen falan 3 5 milyardan basliyo dedim RABBIM SRN BANA SABIR CESARET EVIMI YUVA YAPMAMA YARDIN ETT DUA ET KORKULACAK BISEY YOK EN KUCUK PARMAGINLA BASLA CANIM ORDA 4 KILO BEBEK CIKIYO KUCUK PARMAK MI GIRMIYCEK KORKMA BASLA

Kızlar bgn iki parmak yaptım hamd olsun .en son eşimle denemişdim ara vermişdim uzun bi süreden snra bgn iki parmğı yaptm hamd olsn üzerimde bi kasvet vardı .bir ssaate yakın egzersiz yaptm.sağ sol yaptım.ama giriş kısmı çok dar orda zorlanıyorm.geçen yapamamıştım bgn yaptm.İnşAllah sevincim kursağımda kalmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnmmm benim merhaba öncelikle geçmiş olsunnn... tatlım senin kimden ne eksiğin var ki??? niye yapamıcaksın??? sonuçta bu ezelden beridir de var. herkesin yaptığı birşey. ve vajina penis de birbiri için olan birşey. bize niye acı versinki??? bak şuan başlangıç yapmışsınn.. direk parmakla değil kulak pamuğuyla başla. ilk etapta parmak zor gelebilir. 1tane kulak pamuğunu streçle ve sokmaya çalış.. küçük şeylerden başlarsan bişeylerin oraya girdiğini görürsen kendin de rahatlarsın... ben hiç dokunamıodum bile. inanki içine sokmak için ne denesem sanki sıkışıup kalcak gibi geliodu.. ilk olarak 1tane kulak pamuğunu streçleyip de denedim.. ve girdiğini görünce de önünde engel olmadııını anladım.. ve daha sonra kulak pamuğunun adetini artırdım.. 9tane kulak pamuğunu yaptııım gün parmak egzersizlerini yaptım... bence sende böle başla.. sormak istediğiiinn bişi olursa yardımcı olurum

cnmmmm merhaba ne durumdasın??? merak ettimmm seni.

Merhaba canim pek bir degisiklik yok. iki gundur bir sey yapamadim en son cuma aksami yaptim egzersizleri iki parmaktayim mumla da biraz ilerleyebildim. Belli bir yere kadar oluyo parmaklar da mum da ama bir yerde takiliyorim sanki gitmiyor daha fazla. Esim de rahatsiz bir kac gundur zaten onla da deneme yapmiyorum. Yavas ilerliyorum galiba biraz moralim bozuk

olsun cnmmm ya yavaş olsun tam olsun.. en azından herşeyi oturtarak yaparsın.. gider cnm gitmez die bişi yok. bence yönünü yapamıosun o an. o esnada derin derin nefes alıp ver ve ıkın. takıldııın yerde de geri çıkarma. biraz dur sakinleş ondan sonra devam et... kendini sıktııın için olmuodurr

Sevgili arkadaşlar!
1,5 sene bu rahatsızlıkla uğraştım bi gün artık tak etti, yapıcam dedim.1 saat öncesinden Emla kremi sürdüm. Sürdükten yarım saat sonra vajinama sıcak su püskürttüm 5 dk boyunca. Sonra tekrar emla kremi sürdüm. 5 dk sonra eşimle yatağa girdik ve 2 dkda oldu bitti :) ben hiç mi hiç olduğunu anlamadım, en ufak bi acıma olsun hiç bişey girdiğini bile anlamadım eşim girdi dedi ben hala şoktayım yok be falan diyorum kalkıpta kanı farkedince anladım olduğunu ve sevinçten ağladım :)) allahım hepinize böle sevinç gözyaşları dökmenizi nasip etsin dualarım sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…