- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #174.761
sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)
sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)
arkdaşlar nisan sonu evlendim ben. hiç yapamadık. denemelerimizde sadece penisi vajinama değdi ilerlemesine hiç izin vermedim. bi sefer birazcık penisin başının girdiğini hissettiğini söyledi eşim ama ben bir şey hissetmedim. ama birazdan acıyacak diye düşünerek acıyor diyordum ona farkında olmadan ve devam edemiyordu..
sonra bu forumu takip etmeye başladım makaleler okudum kitap okudum. parmak egzersizi yapmak istiyorum ama ne zaman kendimi buna hazır hissederim. bi sefer denedim ama başaramadım. gene ucunda kaldı. sizler nasıl cesaret ediyorsunuz. dün nefes egzersizi ve kas egzersizi yaptım yarım saat ve 15 dakika vajinamı cinsel organımı inceledim ayna karşısında. bu 3. incelemem. önceden hiç bakamıyordum.. ama parmak egzersizine bi türlü hazır olamıyorum..
Canim ama unutma ben sana demisdim kendim hakkinda iki parmagimin ucu sadece girdiyi zaman esimi aldim geciktirmeeeee
Tabiki canim herseyi sorabilirsin ama senden istediyim en onemli sey beyninde buyutme ve parmak egzersizini acilll basla canim senden basladim diye haber bekliyorumm
Baslamaya calisiyorum olmuyor ne kadar yabanciymisim kendime.. denemeye dewamm
arkdaşlar nisan sonu evlendim ben. hiç yapamadık. denemelerimizde sadece penisi vajinama değdi ilerlemesine hiç izin vermedim. bi sefer birazcık penisin başının girdiğini hissettiğini söyledi eşim ama ben bir şey hissetmedim. ama birazdan acıyacak diye düşünerek acıyor diyordum ona farkında olmadan ve devam edemiyordu..
sonra bu forumu takip etmeye başladım makaleler okudum kitap okudum. parmak egzersizi yapmak istiyorum ama ne zaman kendimi buna hazır hissederim. bi sefer denedim ama başaramadım. gene ucunda kaldı. sizler nasıl cesaret ediyorsunuz. dün nefes egzersizi ve kas egzersizi yaptım yarım saat ve 15 dakika vajinamı cinsel organımı inceledim ayna karşısında. bu 3. incelemem. önceden hiç bakamıyordum.. ama parmak egzersizine bi türlü hazır olamıyorum..
kızlarrr merhaba ne durumdasınızzz??????
arkadaslar dun doktora gittim emla krem ve sprey verdi emla kullanıp sonuç alan var mı aranızda?
cnmmmm merhaba ne durumdasın??? merak ettimmm seni.
Merhaba canim pek bir degisiklik yok. iki gundur bir sey yapamadim en son cuma aksami yaptim egzersizleri iki parmaktayim mumla da biraz ilerleyebildim. Belli bir yere kadar oluyo parmaklar da mum da ama bir yerde takiliyorim sanki gitmiyor daha fazla. Esim de rahatsiz bir kac gundur zaten onla da deneme yapmiyorum. Yavas ilerliyorum galiba biraz moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?